[软件应用] 问问大家你地是如何翻场的???

aaron81 发布于2011-2-26 11:00 1783 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
RT!!!

评分

iamaboyandog -4 -10 -1 缺乏內文(扣回所得)

已有(19)人评论

基拉杰特 发表于 2011-2-26 11:07:47 | 显示全部楼层
去见真理之门

timaousi 发表于 2011-2-26 11:35:56 | 显示全部楼层
都系真理之門架啦~入黎見到得果兩隻E文加個表情~好唔爽啊~好似D違規貼甘~

mcnynbajay 发表于 2011-2-26 11:49:39 | 显示全部楼层
" Q# n7 Y/ G7 O+ E, n9 ?3 f
唔系非必要上YOUTUBE睇野嘅話,我打死都唔翻墻嘅~~一用就,好有後遺癥的~~IE的核心貌似侵犯過來,響應慢曬~~! c2 A; y) V! S
網頁的瀏覽可以用在線代理~~ youtube就要用代理軟件了,先睇到野,弊在睇唔曬了,播到尾梗卡系度……

基拉杰特 发表于 2011-2-26 12:08:01 | 显示全部楼层
都系真理之門架啦~入黎見到得果兩隻E文加個表情~好唔爽啊~好似D違規貼甘~
: {: B) C$ A3 E! Ytimaousi 发表于 2011-2-26 11:35

' M" v9 y; W8 l) [, q* l8 b& A3 n% g+ [0 b
2 \& f1 v; T. e* i, \' w4 W1 h7 A
    悟空是高层别惹他

梦之星际 发表于 2011-2-26 12:08:07 | 显示全部楼层
LZ的问题好似有人都问过
9 ]0 G3 ~! H& u$ e论坛有个教程,唔知lz看过了未?+ U6 B5 G! j2 a+ k+ a
http://www.dreamxt.net/bbs/viewt ... &from=favorites

timaousi 发表于 2011-2-26 12:21:26 | 显示全部楼层
悟空是高层别惹他
/ y, M/ ^% d  y' `# y# V基拉杰特 发表于 2011-2-26 12:08

/ Q. `# \) C0 g8 x+ c3 g" N* a' Y8 C- t( i9 L5 D) J1 G
( ~1 @/ _8 ]8 z, [
    其實我後臺都唔弱~所以我唔驚~

flymonkey 发表于 2011-2-26 13:52:47 | 显示全部楼层
路过~~~从来不翻墙

基拉杰特 发表于 2011-2-26 14:17:01 | 显示全部楼层
其實我後臺都唔弱~所以我唔驚~+ `; k. q+ T6 f$ f
timaousi 发表于 2011-2-26 12:21

7 n: K8 `4 l, f5 ?1 P( l% }* I/ J6 I7 V# I. \3 X; A% A0 g$ O' l8 Z0 i/ ?+ w' |

# e3 N" W7 x6 x* I4 i8 B1 \& i$ v    好残酷的社会,接受不到。退出

dorara 发表于 2011-2-26 14:27:00 | 显示全部楼层
以前我也不翻墙的..NICONICO墙了后,哎..

kktanyp 发表于 2011-2-26 21:52:32 | 显示全部楼层
翻墙是什么玩意

aaron81 发表于 2011-2-27 01:19:16 | 显示全部楼层
悟空是高层别惹他/ m5 [( a2 M  ^# W
基拉杰特 发表于 2011-2-26 12:08

% I1 \* Y6 O% s. i3 S米讲笑啦,大家都是一样!

12下一页