[其它更多] 翡翠台3月有机会播pocket mon best wish!

championB 发布于2011-2-25 23:05 4433 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-2-26 14:16:18 | 显示全部楼层
現在的人的思想太不純潔了 成日諗住呃呃騙騙: z4 f' ]2 c) K) e5 Y% B3 J; o6 B7 C  Y8 {
漫步雲端 发表于 2011-2-26 12:32
7 @" @; I. e2 p- w! k2 M' S4 X4 I
; h) K" J; z6 |  n7 w0 ^: _, J
: \6 Y: U. J% K* r6 V7 A
    是罗,看到真相后个个咁积极

kwanyeung 发表于 2011-2-26 19:11:09 | 显示全部楼层
寵物小精靈TV長命。。冇心機追。
. @- u0 E$ `" l( Y再加上TVB跳咗DP播根本冇乜嘢好慶賀

lych 发表于 2011-2-27 00:10:02 | 显示全部楼层
DP都未播完就播BW,不是吧,TVB好少咁个啵~~~~

Laputa81 发表于 2011-2-27 17:10:58 | 显示全部楼层
唔播DP播BW呀??
2 R3 y6 y# A6 A# [$ L) ^做乜都喺播头个截咁了能嘅···

championB 发表于 2011-2-27 22:41:46 | 显示全部楼层
我其實而家都唔知道樓主講緊呢套pocket mon best wish!系乜= =!
* x/ |1 U; s- W1 H  x, O純粹入黎呃水而已 因 ...
# ]8 x+ Q! f, H& q漫步雲端 发表于 2011-2-26 00:14

9 f6 |3 J& c+ q: c1 I6 ^7 W: L& v8 o

$ U5 K: L/ E/ i, z; r! i: ~6 r% B    % o% O' f* }# }& ], s9 d5 D
喂喂,你是店长啊,居然带头灌水(柯南指)4 a! ]- V4 j2 b- I& G& L6 ]

( D- n8 Z: U7 c4 vsd三国都几得意,值得追下

漫步雲端 发表于 2011-2-27 23:20:38 | 显示全部楼层
喂喂,你是店长啊,居然带头灌水(柯南指)8 ?5 G. ]4 M5 x. ~3 Y: ]) W

+ Y2 j; C" B; f, L, \2 I8 H. ^sd三国都几得意,值得追下
) Y( Q9 F4 o) X+ U3 NchampionB 发表于 2011-2-27 22:41

/ T/ _; Z* {( @3 j
8 Y6 ?! C1 z" w) r
2 b5 Q, g& g- m  _; j4 u" @    + i4 X8 r  V9 }& f- I
我呢啲叫呃水,同灌水唔同的

九刀流 发表于 2011-3-1 01:05:44 | 显示全部楼层
而家净系想TVB重播多啲以前嘅动画!

eegbook 发表于 2011-3-1 15:23:29 | 显示全部楼层
炎神戰隊?!?!?未听过。。乜黎架?

eegbook 发表于 2011-3-1 15:24:29 | 显示全部楼层
系啊,又成功呃一帖了& C( ~- `% s: k, I
漫步雲端 发表于 2011-2-26 00:27
6 n, d0 [4 O1 V
* i" K. h  {8 M- g: K
呃咩贴有四星梦咁多哦?~???~

漫步雲端 发表于 2011-3-1 20:55:01 | 显示全部楼层
呃咩贴有四星梦咁多哦?~???~
' W9 ~' M% @3 E7 t' b$ P' p& qeegbook 发表于 2011-3-1 15:24
# }3 L! f! M- V, w% g
9 I) y% H- X' l8 k/ K# ~) j
) h4 ~  y) B: }1 c" ?; h8 B
    & |! m% l# X' g" j2 q; Z
你而家咪呃緊囖

eegbook 发表于 2011-3-1 21:19:15 | 显示全部楼层
你而家咪呃緊囖% H0 N6 I2 d; X2 g% Z
漫步雲端 发表于 2011-3-1 20:55
% j/ g/ I+ Y; Y2 C
0 z9 O' g7 `! D& m  F8 d
; F8 O5 R0 G8 m" G' o" c& i' X+ P
    但系无四星梦咁多呢。

漫步雲端 发表于 2011-3-1 21:24:39 | 显示全部楼层
但系无四星梦咁多呢。
8 B1 p$ @  e7 \; J( p* |  geegbook 发表于 2011-3-1 21:19

8 x  J- I) _7 e: p/ E  ?( A: P# y$ u5 e" _, c- I( M: {
. {% Z# ]# x. t, O# p
    2 y1 j1 u* }2 s$ I5 p- [9 ]# I
有...你計住數 再回多帖吧