[新闻资讯] 因GTA4存档被误删 美国军人玩家踩爆儿童内脏

timaousi 发布于2011-2-22 21:30 2388 次浏览 33 位用户参与讨论     [复制分享主题]
guyoushi 发表于 2011-2-23 08:31:43 | 显示全部楼层
那个细路仔好可怜啊...

エツクス 发表于 2011-2-23 08:36:57 | 显示全部楼层
打机都可以上心成咁,睇来心理变态真係唔使讲喇

eegbook 发表于 2011-2-23 09:45:21 | 显示全部楼层
北京这几天发生暴动了 大家知道吗
! s" d- H4 N" x: ~/ ]& ]: rET0-0 发表于 2011-2-23 04:39

) h, B% S; W- ]$ y" l' {# s4 f: d' n# u- S: a; A( o
* J) n- j5 C4 }( J2 c& O+ }
    我无留意新闻噃。/ o4 b- r: R; y' c& _5 Y
6 ]; M! t4 v( Z! i  A* I+ x
系首都黎搞呢D咁嘅野,有无出动到坦克车吖?

kidhitomi 发表于 2011-2-23 09:46:41 | 显示全部楼层
游戏麻麻地
: p( W# P# C/ v' O" _1 |) ?玩多几次就唔想玩了
& w) A5 }3 d) {/ \* H4 l  E: q真唔明白点会令人疯狂咁玩?
1 \3 O8 W$ s% j; g  M最惨就个细路。

eegbook 发表于 2011-2-23 09:49:27 | 显示全部楼层
0 s  k* |/ T! ?3 e& g) N6 d) w
打机都可以上心成咁,睇来心理变态真係唔使讲喇9 I( L( v, t5 U5 o7 M8 J
エツクス 发表于 2011-2-23 08:36

5 Q2 N7 z( _3 e) S5 v/ H8 E8 x3 @# I0 s8 Q$ Q; i; U9 C, {+ b

" X& R; m. G5 Y0 M3 l    讲真,我又唔信打机会打成咁残忍兼变态。记住条死铲系美国军佬黎,佢地系战场上玩实弹已经麻木哂,系监狱度逼监犯玩SM系常事。到佢地番到屋企,自不然就玩惯咗手,见到仔路仔就开打架啦,只不过条友系钟意打机,佢个律师咪乜都将D罪名压哂落去D游戏度咯。条友仔想脱罪啦嘛,美国政府想将个波波抛比D无辜嘅游戏商听嘛。% z- p' O) ?4 o4 o- z" A5 N

2 J" b5 t0 z9 F) C噢~~~呢个美好的世界。

chrisrex 发表于 2011-2-23 11:19:19 | 显示全部楼层
同哥哥讲声嘛,gta4我大把货

chrisrex 发表于 2011-2-23 11:40:10 | 显示全部楼层
我无留意新闻噃。( I4 k' h9 B  Y0 o. F% \! I, F
" d( `8 Z# z! X) ]
系首都黎搞呢D咁嘅野,有无出动到坦克车吖?
7 ~4 P$ ~1 E. x. j7 ]: ]' [9 \+ Zeegbook 发表于 2011/2/23 09:45 AM

5 Q$ h: |  N( i% X
' F% U+ v7 F0 m* S! D% T1 t0 `& b
    你知道得太多了 .........

Dark.W 发表于 2011-2-23 13:11:52 | 显示全部楼层
踩啊...太变态啦...仲要系自己个女...记录姐...使唔使啊= =

ET0-0 发表于 2011-2-23 15:38:54 | 显示全部楼层
我无留意新闻噃。
/ z8 c7 S" n9 R- `
; q( K0 ~# j7 F系首都黎搞呢D咁嘅野,有无出动到坦克车吖?; F) y) l9 ]  o; ~& W: h' P3 C8 J
eegbook 发表于 2011-2-23 09:45
) d4 s  g6 G9 S7 n* h

& o8 P+ T  V1 W& B: c! {; X$ ?: t4 B7 i: N7 ?. v4 {7 R1 }
    我只知道北京暴动 因为香港台报道佐几句 就无佐睇 被广电cut佐 希望无再系历史翻版就好哩

sishen16 发表于 2011-2-24 09:21:54 | 显示全部楼层
很黄很暴力~~~~~~~~~~~~~~~~~

eegbook 发表于 2011-2-24 09:59:46 | 显示全部楼层
很黄很暴力~~~~~~~~~~~~~~~~~
* w5 k" I4 d# Csishen16 发表于 2011-2-24 09:21

7 ~2 f6 _& v9 V7 R: `: C+ a/ f3 A( E- |0 d. `- l

+ J/ A3 S! y4 G  E    这句台词,无论用到那里,都是太经典了。

kyo1983 发表于 2011-2-24 13:40:55 | 显示全部楼层
真系变态,居然可以咁疯狂