[粤语动画] 求旋風管家第一季tvb已調校對應漫步兄的字幕!

小比xD 发布于2011-2-20 10:50 2274 次浏览 19 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
老威 发表于 2011-2-20 17:45:36 | 显示全部楼层
等有个点人出现

基拉杰特 发表于 2011-2-20 20:08:01 | 显示全部楼层
原來我睇錯左~7 X; h, Q  l6 D
timaousi 发表于 2011-2-20 15:40
. V. K7 ?- c7 n. A$ ]( R

: O2 {3 w3 |% J# T( W8 F9 n( t4 L9 `0 A. w& }3 c
    看错都好正常,唔好伤心,治愈你

inber 发表于 2011-2-20 20:14:13 | 显示全部楼层
回复  小比xD
3 [) P9 ^7 }) X" F: L" P9 i; t
- h6 L$ @( e" k2 w/ \
! \5 s0 W6 G# n2 e, }/ P( P3 I) t睇来你仲未睇到我的回帖, k3 R' R( C, A  j) e6 K6 @' \
天才不二 发表于 2011-2-20 18:24
# C; }" f$ H/ T

- Y. K/ J5 r1 u" s" E3 `. E  P8 f% _9 u: p
佢發呢張帖系早過你的回覆  V$ r$ m/ R% Q8 [9 @
睇怕佢發完求檔後即走

timaousi 发表于 2011-2-20 20:19:13 | 显示全部楼层
看错都好正常,唔好伤心,治愈你# h$ [& E" u' a  P7 c
基拉杰特 发表于 2011-2-20 20:08

+ g/ B! v7 `2 s0 A# Z
+ r' j2 L6 t. e, J; n& }+ q. j
    你系真定假架~

基拉杰特 发表于 2011-2-20 20:21:05 | 显示全部楼层
你系真定假架~. b8 @& Z5 N) U( p4 m
timaousi 发表于 2011-2-20 20:19
) D0 q6 x, T2 P; m6 q+ p) ]

3 ~, q- P7 p9 @5 K( o8 _' ~. _
3 {/ t# n5 D: X( [    当然是真啦,还有真相背后的真相!你明啦

小比xD 发表于 2011-2-20 20:26:04 | 显示全部楼层
好喇咁我比邊個呀個最佳回答- -囧

timaousi 发表于 2011-2-20 20:27:14 | 显示全部楼层
緊系13樓啦~仲洗講嘅~

kwanyeung 发表于 2011-2-22 02:35:35 | 显示全部楼层
順便傳送門埋我個帖 (1-21 TVB字幕)
# p. I$ W0 A' y7 t+ U$ P; _
- Z6 L5 j- W, E$ i& {, R( ihttp://bbs.dreamxt.net/viewthrea ... %FD%EFL%B9%DC%BC%D2