[粤语动画] 求旋風管家第一季tvb已調校對應漫步兄的字幕!

小比xD 发布于2011-2-20 10:50 2275 次浏览 19 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
10社区币
求旋風管家第一季tvb已調校對應漫步兄的字幕!
4 [6 j9 T" r+ M8 I有繁有簡更好=)
* j9 Z* V8 k  @* c1 \& ~9 H7 m收藏!
- `- k; P, c' S, Z請上傳到115/mu/mf為佳^_^
8 w& q; I. ?& v; B" X) s3 P. j* a" w; z謝謝!!!!!
6 J: b6 H- ^4 N3 x, j) `& I7 w希望有喇/3\

最佳答案

查看完整内容

回复 1# 小比xD 睇来你仲未睇到我的回帖http://www.dreamxt.net/bbs/thread-71538-33-2.html

已有(19)人评论

天才不二 发表于 2011-2-20 10:50:25 | 显示全部楼层
回复 1# 小比xD , [% _$ D5 N" J# k( V; H
# ?+ ^3 T/ W) H4 b. i

! _7 G7 z" b2 c' u睇来你仲未睇到我的回帖http://www.dreamxt.net/bbs/thread-71538-33-2.html

inber 发表于 2011-2-20 11:11:51 | 显示全部楼层
如果有嘅我都要埋一份
8 p4 D9 |% k6 C8 D不過我唔系太介意有無字幕

asd123456 发表于 2011-2-20 11:42:57 | 显示全部楼层
5系TVB字幕咩??

漫步雲端 发表于 2011-2-20 12:57:07 | 显示全部楼层
嚇得我= = 系首頁見到我個名 仲以為有人搵我算帳管家TVB字幕建議樓主搵天才不二

timaousi 发表于 2011-2-20 13:20:12 | 显示全部楼层
; S7 l  D3 w9 [  h+ j+ U8 b8 W# t' v$ |7 O' Q& q
搞錯左~都系聽漫步講去問不二兄啦~

inber 发表于 2011-2-20 15:33:26 | 显示全部楼层
傳左115啦~不過樓上漫步都話不二搞嘅字幕比較好~* }( U: W) `! u2 P
timaousi 发表于 2011-2-20 13:20

0 |$ R' V; g# y/ t% I: ~2 s, s
/ k0 \$ L! w9 O) `% X( U$ |+ }
# R0 y2 Q, J: k# n2 \這個字幕又系漫步私人醒你的?

timaousi 发表于 2011-2-20 15:35:12 | 显示全部楼层
這個字幕又系漫步私人醒你的?
: S3 r/ n  {) U- Tiamaboyandog 发表于 2011-2-20 15:33

3 d+ D! J* o/ E9 H; M% W* J, f$ N% N$ J8 \

3 K$ L4 P0 }  C( [; z% Q    我自己抽嘅~點解會“又”~

inber 发表于 2011-2-20 15:38:17 | 显示全部楼层
我自己抽嘅~點解會“又”~
% w2 S6 Q  n5 }  ztimaousi 发表于 2011-2-20 15:35

$ z. H, K" x. J3 D9 e" R& x# V" S% n" D" \
9 i# t+ O+ x4 R8 t
tvb已調校對應漫步兄的字幕

- u1 ~( }7 E6 D, n' f# H唔系咁解咩?

timaousi 发表于 2011-2-20 15:40:15 | 显示全部楼层
唔系咁解咩?
7 t8 F7 O, s" Y# Uiamaboyandog 发表于 2011-2-20 15:38
" }+ a8 F9 J3 ^

+ r# O8 @6 H  I' u% _4 L3 f
' |: I' D- a$ g    原來我睇錯左~

inber 发表于 2011-2-20 15:42:33 | 显示全部楼层
原來我睇錯左~- y# Q( P& e. q" A1 f. X
timaousi 发表于 2011-2-20 15:40

( [- b1 ?! k, V8 k% R# Q: ^+ g% e7 h+ |0 `5 i3 J# d
+ u1 C  ^+ L9 O# i- a; R
唔好傷心
' k# a3 g- q* F% C$ C" W* ]8 d6 h我黎安慰你

timaousi 发表于 2011-2-20 15:45:23 | 显示全部楼层
唔好傷心; V7 y* U# c9 k# p/ g; g, q1 I
我黎安慰你' b3 ?/ R9 J& w+ U0 B& Z
iamaboyandog 发表于 2011-2-20 15:42
' b! }0 x5 ^8 I0 K

5 K# ]  h# E- W5 t
* F- w4 A, x; H! ?- G    你講呢句~等陣俾某D人見到又會講某句說話架啦~仲有~LZ好唔中意人哋系距張貼吹水~停水啦~

12下一页