求分流[ATV本港台] 同班同學3(粵語共20集 mp4) 到MU等空间(500星梦)

huang 发布于2011-2-6 15:50 4084 次浏览 43 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-2-7 10:30:31 | 显示全部楼层
不過你系大水喉,俾你搶左來做,我都無所謂的
8 J# N- }5 `% X1 U反正我都唔系為左果“500星夢”的/ t% I* Y; F! S% z; p6 P5 m) s
純碎為左長期保留 ...
& G/ @2 I) P$ Y4 f% c5 u; y/ Xmcnynbajay 发表于 2011-2-7 10:23
5 _+ c4 W6 d1 |: q3 k6 i  E# k; R( B
( V3 m( ~/ `# g+ j& O
5 ^( B, D( m8 C; w4 N
UF好似半年都過唔到; u: _% t! T" z1 _5 {& B& e2 I
唔知了
, C1 I4 d4 F, `9 P& z9 ^) Q都唔知UF嘅期限系點計
7 I) i' K* Y5 W7 ?- S4 ~) g! X有D可以留耐D,一D又死左* H! s% W+ B' X5 {* V2 R
. S& [% F' p* U! a. V- `
我除左為個500星夢: x( F" K: v/ X% D! ^/ o' n
重系想唔好浪費你的頻寛. s- f3 G2 m- M1 I
見你合左咁多野
( ]7 Y+ q  O, D$ r6 D, l. @想你有多D時間上傳你嘅作品

mcnynbajay 发表于 2011-2-7 10:40:32 | 显示全部楼层
UF好似半年都過唔到
" w; z3 C0 k5 k+ l' F3 i0 U唔知了
; M% l4 X; w/ ?5 _+ f; H都唔知UF嘅期限系點計
: a- U: R0 @- P* p- R' B. `有D可以留耐D,一D又死左- m0 u' l; Z+ N% o" h
0 ~( F/ t/ I5 N  m6 R
我除左為個500星夢8 F7 H- |% t2 X5 r% _
...
( v. W8 b" U6 J3 V& h0 y# v* giamaboyandog 发表于 2011-2-7 10:30
7 H" j! [( d" [

$ G2 k8 b5 _, w
& \( m( V4 ^; G    查實,我都想同HK的用戶打交道嘅1 J  m+ y+ v7 `4 c7 S& h6 B
事因大部份都系大水喉來!你都唔例外的
1 w6 N% Z1 X* A9 a你真知我心嘅了,我真的唔想上載MKV封裝版嘅,上載全速50K,完全影響下行速度得翻50K的8 A( {0 K" c& i& m
所以我無乜水了~~哩排,上得好慢了論壇(上載影響的)+ z% d# I9 L( E1 t

: _9 U1 d( I6 S, ~( J; g# s我都想搵你幫忙的,但聽你成日講自己硬盤細,搵你拖左BD版,再分流去空間,睇怕都唔得了(超重神的BD)全集12G,我要傳足4日4夜
- ^; ^6 f. E9 l) J% w2 e. N1 C我10日來,我傳足30G嘅了~~PT+PD的
201102071039 000.jpg

inber 发表于 2011-2-7 10:43:03 | 显示全部楼层
' Q- d6 }9 |! Q
查實,我都想同HK的用戶打交道嘅
( x  W0 i' Q$ e: J/ c+ t事因大部份都系大水喉來!你都唔例外的
% Z  Q6 R, t, w0 X你真知我心嘅了 ...
4 M8 o3 I, j( P# j; Q% T: Nmcnynbajay 发表于 2011-2-7 10:40

$ P) b" |( e% I) C& L
& L; X4 W1 z1 d
0 @  J) ~" h) X. c, J' T硬盤雖小. v& w$ F  r6 l3 h- }, L
但上傳有力
9 U$ ]) c% r1 x- n4 z- ^
/ S8 Z3 z9 ?+ e3 x& h& k12G唔系問題+ c, C  m0 g( b$ Q% P* `0 M! l; r
bt有速度度嘅話( ]2 Y2 K- w" n6 `2 n' z" K

0 Y) T2 q/ f9 [7 |+ y你傳左幾多
  ?# R5 q% l" y0 g比粒種我試試* I* ^7 y3 f& ^2 `, A5 e2 O
定系你已經傳曬

hikaruyin 发表于 2011-2-7 19:38:01 | 显示全部楼层
/ y) o* _+ {8 f0 |) Y4 a
之前的有无合,合了就扔出来' ?. j, v( w0 P  q+ z1 l
huang 发表于 2011-2-6 23:48

# [5 M2 |6 K* i前幾日先開始合,暫時合好一集,冇咩心機合,今晚合另一集,不過一定會合晒的
' u# v" ?, [0 i/ I
! m$ [: w  ]# G4 V# ?順帶一提,已經有空間下載了,當然也是我請他用空間啦^^. T- i& B8 I* N0 p
& f  D' ~5 F  t; W3 x
H大叔,你之前的同班同學版源下載成點?(當然唔係指BT的MP4那個版本)

huang 发表于 2011-2-7 19:52:35 | 显示全部楼层
前幾日先開始合,暫時合好一集,冇咩心機合,今晚合另一集,不過一定會合晒的3 M# q# W" y" C) m, e! T, R' G

$ T  [) Q) ~7 C" R順帶一提,已經有空間下 ...
2 k+ R5 P0 x. ?- I3 \' f- d8 Ohikaruyin 发表于 2011-2-7 19:38

. C/ d1 g& U5 L
* b5 y* _* n, U: o- _( p! B
) o/ p) G4 R, d( i. F; u; _2 d    好久没用NY了,还是下MP4放着先啦,反正片源呢家野迟下又会有新的

hikaruyin 发表于 2011-2-7 20:10:06 | 显示全部楼层
好久没用NY了,还是下MP4放着先啦,反正片源呢家野迟下又会有新的6 K9 C  l3 n$ u# H
huang 发表于 2011-2-7 19:52

+ o1 o6 ^( [- G3 H+ U9 u不過呢個MP4版本有黑邊的…

alexhus 发表于 2011-2-7 23:44:09 | 显示全部楼层
查實,我都想同HK的用戶打交道嘅
% H8 ]3 Z  i& |事因大部份都系大水喉來!你都唔例外的2 P+ Z$ m1 G0 y, V1 E
你真知我心嘅了 ...# ~) l2 }9 O: |; K! v' _
mcnynbajay 发表于 2011-2-7 10:40 AM
  g. ^0 N, D' `( M5 S0 J* @5 Q$ M
' Y3 r5 \. K0 h6 n+ a8 e" a
% x/ R- d. B+ o$ [- k
    系咪U2噶PT啊???仲有边个PT玩???

huang 发表于 2011-2-8 01:18:14 | 显示全部楼层
不過呢個MP4版本有黑邊的…
, {' M# o7 s1 Ahikaruyin 发表于 2011-2-7 20:10

m! {, n' a: d8 N, G9 F- o- F# r5 b: o5 [5 _8 ]- W, b
, C' t5 C/ D" C3 D. U
    都无咩所谓啦,反正放着硬盘有新版再洗,' F7 ]- Q; Q3 t6 h. K4 Y
NY实在没时间同心机挂了,累!烦!忙!
: R; }0 f6 X# P: g7 c. y* L1 |你有心机就挂吧

murphy 发表于 2011-2-8 09:22:48 | 显示全部楼层
速度仲可以,

hikaruyin 发表于 2011-2-8 19:19:53 | 显示全部楼层
都无咩所谓啦,反正放着硬盘有新版再洗,
+ l$ {4 G, A: |: W) F* INY实在没时间同心机挂了,累!烦!忙!
1 v2 L* k3 h0 n' e( v你有心机就挂 ...% @2 s  h$ }9 a* J2 Y8 A  \7 n
huang 发表于 2011-2-8 01:18

9 c1 O  W9 x7 S8 A: T, W我已經沒挂很久了,之前仲差5集挂唔到,我都係下呢個MP4版本補數的

猴子123 发表于 2011-2-11 12:50:32 | 显示全部楼层

老威 发表于 2011-2-11 14:22:36 | 显示全部楼层
我连上传空间都5会 帮5了你LZ