[社区发布] [轉貼][原創]數碼傳動戰士(電童)1-38粵語合成版[更新完]

漫漫长路 发布于2011-2-5 15:27 7801 次浏览 92 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-2-6 00:35:49 | 显示全部楼层
而家活躍的合成人士當中,包括你,仲有文學基,小C,聰聰等等的~~當然會諗你嘅了有“漫” ..." Y5 N* s1 ]4 f% J
mcnynbajay 发表于 2011-2-6 00:16
7 v! ~# `2 H+ Z" N! z
3 g) ]% w0 F% h4 t# U' M
; W  K$ ~5 @/ B7 B5 }* F- L# ?
點解唔包括埋你? 哦哦..我唯有再等啦 第一季過完年再合了7 A; L) Q& T3 Y9 z
最近一日到黑都掛住吹水 完全沒合過野,OK啦聽日朝早早d起身開機設預錄啦 今晚唔關機可以的* K( I; G& |$ R0 {6 @  `. Z
但是我台機好吃電有少少肉痛d電費

mcnynbajay 发表于 2011-2-6 01:11:28 | 显示全部楼层
點解唔包括埋你? 哦哦..我唯有再等啦 第一季過完年再合了
. p' o' [0 x( \最近一日到黑都掛住吹水 完 ...* `, I0 N9 Q% @  ^
漫步雲端 发表于 2011-2-6 00:35

# @0 ^9 P2 X. W) J, R* ^/ c8 V8 C4 U8 `& g- a
- B, s9 z7 b4 L& b8 V% b
    自己贊自己了~~都系等你提及我吧~~,系喔,漏不二兄添~~~
+ `. Q- j) A7 \2 _* B
" Z# d+ D8 f" k9 u( c希望唔好訓過隆了~~
/ Q$ K8 s4 ?8 I* p& v1 O& O: [% L! T" n) ^3 I/ d2 p9 s
D電費了? 我都有留意過的~~竟然發現我舊機更食電,奇怪?舊機前4XX蚊/2個月,新機后就3XX/2個月交一次費!足足相差一舊水!

漫步雲端 发表于 2011-2-6 01:43:23 | 显示全部楼层
% {2 _1 |. o* `" ]; Q
自己贊自己了~~都系等你提及我吧~~,系喔,漏不二兄添~~~
9 k/ s6 a: U2 \! ^
  A7 q$ @/ j$ v0 W) p/ `+ n希望唔好訓過隆了~~
" m8 }: O$ |4 w) ^1 I8 g
# r' I: g6 e0 S: w5 H7 TD電費 ...
6 j+ k& o0 h# U2 Q0 P( ~9 A' xmcnynbajay 发表于 2011-2-6 01:11
0 @' z1 g( }' U2 j

( o! B" O9 A* E2 j) C7 o4 M
" J: Q9 d* T5 e) X不過機頂盒數量有限,唔知攞唔攞到
: F8 M3 X  `( h$ u' S( p$ m如果攞唔到就要用模拟信號錄 模拟信號錄d廣告會多d5 w+ \3 u  K# x4 I
同埋畫面有少少波紋

lucom5 发表于 2011-2-6 10:27:36 | 显示全部楼层
多谢楼主的辛勤努力,这样的好作品肯定要支持的!!

hikaruyin 发表于 2011-2-6 10:48:27 | 显示全部楼层
已經合到第幾集?

自由之路 发表于 2011-2-6 10:50:23 | 显示全部楼层
睇下先~!.....

gundam 发表于 2011-2-6 11:29:38 | 显示全部楼层
好野来喔,睇下效果先。。。。

terryheng 发表于 2011-2-6 12:03:50 | 显示全部楼层
正点啊,超喜欢啊!

153153153 发表于 2011-2-6 19:46:55 | 显示全部楼层
加油 支持樓主

183334257 发表于 2011-2-6 20:21:10 | 显示全部楼层
纯支持一下,因为细个无睇过

hoyuen41 发表于 2011-2-6 20:24:55 | 显示全部楼层
求录制版下载!

wulove 发表于 2011-2-6 21:05:47 | 显示全部楼层
回复 1# 漫漫长路
: a5 S1 s1 \: B. e7 m
8 i8 I( B8 p4 u& R. g$ u9 W. P9 W+ A/ T' ~# O5 F* o. B5 P
    咁係 咩合哂啦好快手wo 你合左幾耐呀??