[社区发布] [轉貼][原創]數碼傳動戰士(電童)1-38粵語合成版[更新完]

漫漫长路 发布于2011-2-5 15:27 7795 次浏览 92 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫漫长路 发表于 2011-2-5 17:01:46 | 显示全部楼层
是啊!除佐17集日語字幕外.......

漫漫长路 发表于 2011-2-5 17:03:28 | 显示全部楼层
依家上傳緊MU空間!........

eegbook 发表于 2011-2-5 17:10:21 | 显示全部楼层
电童好正斗哦。

jmlee 发表于 2011-2-5 18:37:31 | 显示全部楼层
唔错,又继续更新了.....

chakfung2 发表于 2011-2-5 21:04:08 | 显示全部楼层
電童可是一好作品~
1 \7 L9 J* e9 ]) s5 j& [( }有粵語更正

mcnynbajay 发表于 2011-2-5 21:39:44 | 显示全部楼层

# ]- \* O0 a8 H, `3 y9 J漫漫長路?哩位仁兄的印象中同 “ 漫步”兄有個漫字
2 |) }& T4 D3 K' d! @記得你曾搞過《守護甜心》《FA》?- Y8 Z( H. E7 k$ I2 D
$ j: x( h0 U/ e* f0 P1 M$ r
哩套電童,我都系U2拖了片源的~~等待好心人發埋外掛式音軌了~~~(上載拖慢了下載進度)

Ace0210 发表于 2011-2-5 22:19:45 | 显示全部楼层
呢部野我刻左disc了
7 j: l0 P: B" B, F( A

漫漫长路 发表于 2011-2-5 22:38:40 | 显示全部楼层
如果有迷《機動武鬥傳G髙達》粵語就超经典啊?...........

漫步雲端 发表于 2011-2-5 23:24:28 | 显示全部楼层
漫漫長路?哩位仁兄的印象中同 “ 漫步”兄有個漫字0 r" H. t7 G, @5 q3 U6 f: |
記得你曾搞過《守護甜心》《FA》?
& U- |- ~9 e7 ~# _- H8 ~  B  G; P* m
哩套電 ...
; v4 Y/ j! y, Umcnynbajay 发表于 2011-2-5 21:39
+ N) [6 S- V- F6 K. D
( p. r8 I6 S2 O+ F

. q0 I0 x, ?  p: U; q- ~2 P5 M    0 Q' X+ ]$ g  f4 l( s$ Y1 n2 {
有個漫字嘅人多得是啦,點解就只會諗起我 . D0 w0 O* C- j
講起守護甜心,d字幕得未?I版已經上傳好合成版了: `- l4 q: m4 {+ |4 P4 c1 B
等埋字幕添就可以收得工

vskenying 发表于 2011-2-5 23:46:02 | 显示全部楼层
截图重复了,有点蒙哦。

chrisrex 发表于 2011-2-5 23:51:12 | 显示全部楼层
留名支持,排队下载

mcnynbajay 发表于 2011-2-6 00:16:40 | 显示全部楼层
) J6 m3 m8 I( x8 N
有個漫字嘅人多得是啦,點解就只會諗起我
" P9 {! C# U  }, n+ a: U3 U講起守護甜心,d字幕得未?I版已經上傳好合 ...* I7 |- ?- l/ |- j+ l9 |9 v2 e
漫步雲端 发表于 2011-2-5 23:24
) @' u  j* k# H- w# q- l
- `- a" g0 ]. t. C5 p- D

- u& Q. M$ V  R: e! u9 U6 T    而家活躍的合成人士當中,包括你,仲有文學基,小C,聰聰等等的~~當然會諗你嘅了有“漫”字嘅人~~
+ t+ Q/ Q& `7 b& A唔好意思,我哩排全副心機放曬系《海賊王》度,所以其他動畫都擱置左~~,你俾多我一兩日過我了~~- q. E/ _' q0 A9 a9 M) e( v
唔系仲有第1輯嘅咩?邊有甘快收得工了~~/ f) I" R: _! }; a

7 n8 W5 n9 h2 |0 _8 |& r PS:漏左講添~~咪話我無提醒你了~~記得聽日錄《機靈小和尚》了~~~