[软件应用] [求助][Easy RealMedia Producer 1.94]点用

gulliver 发布于2011-2-5 13:33 4544 次浏览 71 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-2-5 15:36:20 | 显示全部楼层
好在我无呢D姐~有就烦死路~0 q' S( j, D+ E
gulliver 发表于 2011-2-5 15:34
: ^' F( E' h$ W/ r" B: k1 h
  k- x$ c6 z6 y

4 Q( V. P% s. F; [/ z; b8 W    对这个俺也很无奈

Hatsuki 发表于 2011-2-5 15:41:16 | 显示全部楼层
我沒所謂的,時不時都有人用PM問我攞 所以習慣了5 Z  }  |0 Y! v
漫步雲端 发表于 2011-2-5 14:18
' u" d. b4 q5 F9 P
: x. c" m4 ^  Q; }- I
同求註冊碼 能給我一條嗎 / [' t) t1 K3 j
還有能請漫步你加我另外一個msn嗎,現在那個經常忘記上線

gulliver 发表于 2011-2-5 15:47:34 | 显示全部楼层
对这个俺也很无奈
, R9 I- U  q( y0 U) @6 e基拉杰特 发表于 2011-2-5 15:36

- @0 B. v* t# S4 n% \% ?
( C  ]! I# i' D3 [/ M% q7 f+ d" j" U6 k+ y
    哎~~只能够~无计拉~

Kiver 发表于 2011-2-5 15:54:11 | 显示全部楼层
刚刚系网上稳到只软件~但系点设置都系用唔到啊~跟住上去睇左K社葛1.83版来整~都系唔的3 t% y3 d9 t( L& d
4 ^) Q4 `, @/ I, L/ b9 \
有无人识用Easy R ...& }& h: o& v: `
gulliver 发表于 2011-2-5 13:33

T1 q, g3 g: R2 ?% O* [( k* `' \. r5 s: z: K3 L5 R

: n% P8 }# E8 L$ O) \4 U' c) ~% n    使吾使我再写教程啊~!?0 U- r( c' A3 ?0 V) Y& S0 m
我有一篇用来交给公司备案的文档文件的~~+

gulliver 发表于 2011-2-5 16:00:41 | 显示全部楼层
使吾使我再写教程啊~!?
5 S8 R% E/ i0 d我有一篇用来交给公司备案的文档文件的~~+
; U! R* U; [$ j! }5 d& J  VKiver 发表于 2011-2-5 15:54
8 `0 X! O0 ]2 x+ [/ e
& S4 |8 `9 v+ O: X1 V
' `) n# U# L9 _
    感有就最好拉~MU果到写的唔系好清楚 ~感麻烦晒K社拉~

漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:03:48 | 显示全部楼层
同求註冊碼 能給我一條嗎 / J1 T# [1 z, o2 b
還有能請漫步你加我另外一個msn嗎,現在那個經常忘記上線
4 A+ o$ R* U# }3 r# KHatsuki 发表于 2011-2-5 15:41

# @! |1 W3 {3 S4 d3 M8 G; j5 B* p; Y, J5 j/ G8 r
4 F, O! |& n0 ?7 C

( T7 e% F6 ~4 Z4 u2 s5 J& hOK,邀請碼已經發送PM
1 P4 @* y) K0 }2 w你咁另一個MSN是多少?西餐廳06字幕已經發左去你而家果個MSN度了5 c% a; U0 V; s4 l) [6 I
有沒收到?

Hatsuki 发表于 2011-2-5 16:09:25 | 显示全部楼层
OK,邀請碼已經發送PM
8 j; b2 D7 b0 I  C/ ^1 g8 J你咁另一個MSN是多少?西餐廳06字幕已經發左去你而家果個MSN度了
1 S0 A4 D# ~4 T有沒 ...
/ f" g0 J" C0 w& V1 M" S漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:03
  V0 a) I# K% v* _, B/ T
: G7 G+ w3 k3 ?$ p2 V0 `
唔該晒,我收到字幕同音頻了 + ]& y0 F$ d3 z
另一個msn是 hkg196418@gmail.com,麻煩你了

漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:28:56 | 显示全部楼层
唔該晒,我收到字幕同音頻了 . ^! H0 \' M5 o( t2 n; z$ Z4 r
另一個msn是 ,麻煩你了
5 M' [4 y- C5 ]" w2 AHatsuki 发表于 2011-2-5 16:09
: `' A& y+ S5 A7 y6 x' J
( C; i# R* o- u# Q5 l

" k5 {1 ~, \5 t加左了,還見到你在線

Hatsuki 发表于 2011-2-5 16:40:25 | 显示全部楼层
加左了,還見到你在線9 ?4 [/ `3 d0 [) x! ~' t0 t/ _  g9 ]
漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:28

) [' l6 M) B3 ^. W+ O7 k7 G, W/ Y1 A: [" N% J) t) V8 l
: c. v* t  ^# S5 N& z% A
    THX! 我都見到你了
# h1 _0 \- N; |) x8 K. C# l唔知點解哩個MSN加咗人之後有啲人會收到邀請,但有啲人會收唔到

漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:44:24 | 显示全部楼层
THX! 我都見到你了
9 k) T# G( q- ]  q8 ~# D. A6 i/ o唔知點解哩個MSN加咗人之後有啲人會收到邀請,但有啲人會收唔到1 K! F' h+ Y  O% p
Hatsuki 发表于 2011-2-5 16:40
* p0 F+ b8 f" P4 |  b

" z& b9 T5 t; y7 h/ n. E/ [# T& R9 h) |5 x

H% p. ]0 F& \6 }/ ?1 n! [' `嗯..上次你加我都系收不到啦 要加第二次先收到

Hatsuki 发表于 2011-2-5 16:47:25 | 显示全部楼层
嗯..上次你加我都系收不到啦 要加第二次先收到
9 H6 `* W: v: A; d6 N  a4 F3 A/ X4 h# c漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:44
, I3 w" j2 C0 F7 I. ^% m

; ~, ]' `* F  A" D# o5 L( \& d- j; `0 r5 W8 M
    其實上一次就係用哩個來加你,試咗幾次先改用live.jp嗰個分身帳號

漫步雲端 发表于 2011-2-5 16:51:36 | 显示全部楼层
其實上一次就係用哩個來加你,試咗幾次先改用live.jp嗰個分身帳號& ]  j5 O& O; o4 I0 `& K1 w8 n
Hatsuki 发表于 2011-2-5 16:47

# ]* a: C. n2 X3 [; Z$ m1 X( J; g) @. H: D7 I! _

, l. `  g  u' r: N分身 睇黎真系有好多人搵你