[每日闲聊] 兔年大年初二加码红包

aaron81 发布于2011-2-4 12:02 5891 次浏览 97 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lucom5 发表于 2011-2-4 19:10:58 | 显示全部楼层
刚食饱上来看看就有利是逗,甘样马上来个恭喜发财先了

lovepx 发表于 2011-2-4 19:17:49 | 显示全部楼层
悟空好野~我系度祝大家事業或者學業一帆風順~4 m' H: Q. U" J4 X; |
timaousi 发表于 2011-2-4 12:29
( L: N8 v  D4 @6 q2 I, \
9 I' C, s# A- E" b) _
$ b8 c9 p( Z, D# H7 ?5 B6 W/ s
    得12个..即系点都冇我份啦

Milanor 发表于 2011-2-4 19:39:02 | 显示全部楼层
明白% \/ V6 p3 M$ a) V* s
新年快乐, n7 z" ~# J' G# S$ P- ?, c
是啊

asd123456 发表于 2011-2-4 19:54:57 | 显示全部楼层
依个帖子.好似未,回过!!~~稳到冇我回过,惊又扣星梦`4 B* {# J- }1 g- n
4 G- a8 ^# J, \" T5 @) ~, N
    正题:新年快乐.TVB 出多D新动漫,,身体健康.        新噶一年逗多D利是!!~~稳到好工

asd123456 发表于 2011-2-4 19:55:54 | 显示全部楼层
回复 9# 基拉杰特
& L' z) g$ v9 b% B( {( E* \% d: p  v) |0 e

2 T0 S! r: R- s* E2 l& n7 G5 q' R% A. j. n    基基你不厚到`

esuna 发表于 2011-2-4 19:58:44 | 显示全部楼层
哈哈哈哈,好彩仲有另外一个利是可以攞。万岁~~~
( K( I# ^* }/ u0 z: q# ~4 F5 d' F
我要我嘅工资同星梦嘅增幅好似兔仔一样跳得甘劲,当然~~~大家都系甘。

GavinDX 发表于 2011-2-4 20:09:37 | 显示全部楼层
琴日唔记得上来拿利是,损失唔少啊。今次要拿翻个。
+ t$ b2 w6 H: X: L4 T0 G祝大家身体健康!

inber 发表于 2011-2-4 20:19:06 | 显示全部楼层
誰是第一個9 d) ^' U2 |& ^9 ~) K( V0 d& D
報上名來

GavinDX 发表于 2011-2-4 20:21:08 | 显示全部楼层
誰是第一個0 W/ T( |# a; A; x% J
報上名來; [3 k* A, z, D; e6 N
iamaboyandog 发表于 2011-2-4 20:19
7 i" s* P6 G; Q$ r
正正就系本人!

inber 发表于 2011-2-4 20:23:43 | 显示全部楼层
正正就系本人!/ o+ ^& n# V/ g- m
GavinDX 发表于 2011-2-4 20:21

w* ]9 D/ i( K7 l8 a# E/ ~  m+ B- h/ ?4 d% F' w
: l4 B5 I* ]' B5 Y$ P$ s/ q
利害利害  B) Q7 {( Q/ b/ n$ x. Y& j
一時不留神" S/ O6 e0 ]0 X2 ]5 F: H' {
就......, T: C& U1 S, I9 a- A1 S: T% i9 z
. q) M; M. V% Y7 a8 `& L
你計好時間的?* a: S, n  j2 u6 D) w
還是咁好彩..

GavinDX 发表于 2011-2-4 20:27:04 | 显示全部楼层
利害利害
5 c; s& ~2 P" P一時不留神: \' v. W) p8 W( K: {- j0 }& M: H
就......# l' y: ~9 E+ I' W/ [* k$ ^. b1 Z

/ ~4 T/ B* I' C7 A" O, I) U3 H5 B+ W2 e你計好時間的?
( g5 S2 E6 P9 e9 {* L& i還是咁好彩..
) W! c2 Z6 n/ r. b& ?5 qiamaboyandog 发表于 2011-2-4 20:23

. b4 Y" Z! G) e- E6 @) a, B望住电脑个时钟,刚好20:18分突左一秒我就马上领红包,不过都系唔得,之后再试左2次先得。5 K1 e# F$ n) w, |
然后发现自己竟然系第一个

inber 发表于 2011-2-4 20:30:33 | 显示全部楼层
望住电脑个时钟,刚好20:18分突左一秒我就马上领红包,不过都系唔得,之后再试左2次先得。
9 F! G4 ]- P; F0 v然后发现自己 ...
/ C- j7 I5 u) F: A. [! s  D  Y6 OGavinDX 发表于 2011-2-4 20:27
5 }; p6 b& |9 M% j, M. N4 p: [

& Z7 V' N- k& L7 `9 ^# ?
4 z& I7 w6 B! x0 D1 s% S唔怪得知
! u* h% S9 K/ A" H) s. X/ f本來我都想好似你咁
! ~1 }* {! i9 c$ {' x5 t" s但系做緊其他野* Y: w  I2 Z# b: i* `  W
做下做下就唔記得左,  y5 U; S  N3 c) [! `5 E
8 T+ v" {- n3 b, W
"刚好20:18分突左一秒我就马上领红包,不过都系唔得,之后再试左2次先得。"8 K# A8 [0 T; |2 R/ e6 O& `
呢類情況我都認過
% S  d9 I' N2 D/ ]/ {2 `% q9 [) C/ h可能系論壇個鐘同我地唔同