[其它更多] 庆贺新年-组织派红包

基拉杰特 发布于2011-2-2 16:58 5603 次浏览 96 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-2-2 19:47:38 | 显示全部楼层
你听距吹啦# s# @4 N1 w7 D6 R

0 H1 V! i. M4 H9 \2 n: ]距都系得10星梦~
. D) L" V$ O! h  F. m; TKiver 发表于 2011-2-2 19:45

) N8 l8 Z7 z/ |5 @1 m) \4 k. ]  a% m# i  t

: t$ _& f' ~+ j; W# e2 i; u4 m) T    我也觉得是,今天看到你说称为“水神”的人出现,好高的级数

gulliver 发表于 2011-2-2 19:53:54 | 显示全部楼层
回复 48# 基拉杰特
2 n3 \$ u( Z: u. W" U: T1 O9 a3 D
  U# R! x/ B' [' a" @6 G1 F6 B: ^& ]% _& W" t
    见到就左拉~刚好仲有2个时~就领左一个~ 时间刚刚好

chrisrex 发表于 2011-2-2 19:59:02 | 显示全部楼层
我得11星夢
: h7 Z3 `, _* N漫步雲端 发表于 2011/2/2 07:11 PM

) O0 R. K! h: D) K3 n4 q  g/ p+ K9 ^$ X! v$ c7 `

% E6 D& }! |% G1 N    人人都系10星梦,漫步你竟然有11星梦咁得人惊?

エツクス 发表于 2011-2-2 20:32:58 | 显示全部楼层
真失败啊,来睇迟佐添

by.iceb 发表于 2011-2-2 21:10:06 | 显示全部楼层
而家先发现~

kevinchan 发表于 2011-2-2 21:27:04 | 显示全部楼层
发觉好多搞搞震,冇帮衬

漫步雲端 发表于 2011-2-2 22:17:47 | 显示全部楼层
10星梦一个,你怎会多一星的9 F' X  m) r5 ]2 G! i/ l2 K
基拉杰特 发表于 2011-2-2 19:34

* V# @- f9 g1 G/ f
& u1 q7 v: |2 T0 d
, A9 \9 U, @# U) {5 f   
1 l( H. E: d0 ]2 P, K7 F' F" u其實我都沒睇清楚,好似系11又好似系10

漫步雲端 发表于 2011-2-2 22:18:47 | 显示全部楼层
人人都系10星梦,漫步你竟然有11星梦咁得人惊?
9 d# r- ^. z1 C+ Nchrisrex 发表于 2011-2-2 19:59
; e: d9 G9 c" ^4 o6 Z* R% x

8 B/ L. P% i2 ]6 x1 w5 T* l. G' d! q9 r( G/ }" o+ J
    5 d8 w8 p. r' g( z4 a2 i
可能我睇錯!應該都系10 = =

kyo1983 发表于 2011-2-2 22:33:04 | 显示全部楼层
哎呀,黎迟佐tim

kangcombo 发表于 2011-2-2 22:35:16 | 显示全部楼层
系唔系见到就有份嘎?

mcnynbajay 发表于 2011-2-2 22:48:49 | 显示全部楼层

$ K, A- {* G5 f$ @  [; w. f我都好想派了~~反正D星夢留落來都無乜用嘅~~
! y% G: s2 a& g) r; j/ _打算年初一當晚派的~~不過想限制有錢佬領取喔~~黨派福利俾D由困難的人士了!  z' \& A/ Y' u' b6 {
暫時想派每人100星夢了(我咁大仔未收過100蚊利是,父母親例外的)~~都系限定20人的~~~5 O/ \( N) F: g" l; r
前提系等我搞掂海賊王先了~~不能如期就延後~~黨慶祝搞掂哩套野(真的好惡頂了)

ayimei 发表于 2011-2-2 23:04:17 | 显示全部楼层
宜家见到..宜家派晒咯挂/......