[新闻资讯] 央视:河北保定李启铭交通肇事案今日一审宣判

yjb338 发布于2011-1-30 18:35 1554 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-1-30 22:47:09 | 显示全部楼层
人地老豆系李刚,监狱表现良好建议减刑,过多排身体不适保外就医,好快又可以危祸人间啦![em227 ...! K5 a' U# ^; S: P8 z/ p- K% e7 e
yjb338 发表于 2011-1-30 22:32

2 @7 K! Z0 f9 k" W" D* N: H3 f- u2 d
! U/ s9 q( i  m2 F' G5 u
    缓刑,即系话~~比如个官判佢六年缓刑七年执行,咁条友仔一日都唔使坐,初一十五去报个到(身为李肛个仔,极有可能代签可能都OK),同埋唔离得境,即系乜事都无。

mcnynbajay 发表于 2011-1-30 22:50:58 | 显示全部楼层
你绝对记错啦!以前我只系成日收罗地美女图片,交通事故断肢喱地核突野我都怕,点会发现上来害大家啊~~ ...
2 Q! ~' ~. K" M9 o1 a1 D3 g" tyjb338 发表于 2011-1-30 22:38
! Q. l# |! L9 @3 h
8 I1 b3 C- W' E' J& k

$ g/ G, Y( }' K' q    我應該無搞錯的~·8 A) W. Q  k4 m0 E
我啱翻查了你的記錄帖,有哩一貼的,系關於交通事故的~~http://bbs.dreamxt.net/viewthread.php?tid=65370&highlight=/ g* C* B7 b% t& p+ W

. x7 p! Y  D- A9 z+ r) U1 D  Z! K都算系核突片來~~

yjb338 发表于 2011-1-31 10:55:47 | 显示全部楼层
我應該無搞錯的~·
0 p( x" [0 Y3 g) E  |3 \6 @4 F( f我啱翻查了你的記錄帖,有哩一貼的,系關於交通事故的~~;highlight=# Y3 O5 U: K2 y6 Y( Y3 k+ E

2 {- F# ], E0 n7 M4 x, B2 u都算 ...% k- R$ X& F, \3 @1 s% ^
mcnynbajay 发表于 2011-1-30 22:50
4 o3 O" }$ t) m$ C0 j9 m
一两张都会有嘎!点会系成日咧!!发喱类贴都系想激发大家善良的心~

eegbook 发表于 2011-1-31 13:32:37 | 显示全部楼层
哇,搞到我唔敢去按个链接添。