[迅雷快传] (新年礼物缘尽篇)彩梦芭蕾TVB粤日双语合成版至26话完

huang 发布于2011-1-28 14:25 2302 次浏览 31 位用户参与讨论     [复制分享主题]
迪格斯 发表于 2011-1-28 19:37:11 | 显示全部楼层
睇下个标题系乜野,因为我听都未听过。。。路过的。。。。

小比xD 发表于 2011-1-28 19:55:59 | 显示全部楼层
支持A_A好好睇- -我覺得個女主角好令._.p.s.當我仲係小學生既時候@_@

traimy 发表于 2011-1-28 20:29:52 | 显示全部楼层
H大叔作品,大力支持,这套动画一改happyending,真够“现实”

wulove 发表于 2011-1-28 22:06:31 | 显示全部楼层
之前一早收了rmvb合成版 不過都支持下...............

Ace0210 发表于 2011-1-28 23:55:32 | 显示全部楼层
好啦, g- z, W5 i! ?& E
記得當年都有人合過
! \( m1 F2 L/ [( b5知邊個來

netasa 发表于 2011-1-29 05:49:51 | 显示全部楼层
嚟研究最后一集嘅!! 话说月天嘅音频唔知有心机再整过呢?觉得宜家嘅录影版D音质比你之前合成果个要好,清好多真实好多。

wjr5200 发表于 2011-1-29 09:13:59 | 显示全部楼层
之前一早收了rmvb合成版 不過都支持下...............$ H: C2 b0 N4 C6 D
wulove 发表于 2011-1-28 22:06
3 }( m  Y, G5 c0 K3 S- G7 c

8 L% ]' k3 i# c& J' u6 u# ], E* p% q+ Y  z
    就是私家屋那个吧

板野友美 发表于 2011-1-29 12:14:37 | 显示全部楼层
粤语主题曲係薛凯琪唱 顶一顶首歌

mcnynbajay 发表于 2011-1-29 13:37:55 | 显示全部楼层
嚟研究最后一集嘅!! 话说月天嘅音频唔知有心机再整过呢?觉得宜家嘅录影版D音质比你之前合成果个要好,清 ...
) X1 y* j2 B6 _netasa 发表于 2011-1-29 05:49
/ b2 A- ]* n. \
我查實,若有時間剩嘅話,都想用翻搞下H大叔的作品的~~J2重播的《棋靈王》呢,ATV重播《守護月天》  ]; p$ f( {! v4 x( e+ \) R
2 m( E/ S5 m" w" E# w
但又諗諗下~~都系算……………………
0 Q1 |; @1 Q" [$ ~! b
- a; A- M4 `- _4 y   
好啦; n* f$ B. O7 v0 T6 J, f1 Y
記得當年都有人合過( K; H! e4 E# [( p# b
5知邊個來- I0 r0 w+ U+ v
Ace0210 发表于 2011-1-28 23:55
+ F! p& u4 j4 m$ U6 r# k* e
2 w, y% a% }- H, r; L/ }
記得哩套,系粵漫國度嘅人搞過的~~
6 a1 h- X6 G+ C' q# B2 {$ J/ T3 h0 i
但哩套huang用佐OJA兄的720P的片源窩~~好多佢的片源的合成都有出左
6 [/ [4 u+ {# ~/ H0 \; ]4 h: H6 u, g9 d+ t! w  b$ ~
唔知動物橫町有無搞呢?

2497341O1 发表于 2011-1-29 14:07:20 | 显示全部楼层
我查實,若有時間剩嘅話,都想用翻搞下H大叔的作品的~~J2重播的《棋靈王》呢,ATV重播《守護月天》: [2 a  x1 K, G; q. T
9 k: A, S! _& E. [8 k
但 ...
! `0 ~% @% V9 r' lmcnynbajay 发表于 2011-1-29 13:37
% G+ Q# d9 e( K# u7 [

1 @( l$ W3 ^! v/ \! l' i; a/ y  n1 H- B3 p5 [& u, t
   J2的《棋靈王》, 杰仔, 我期待着呢~

huang 发表于 2011-1-29 14:10:09 | 显示全部楼层
我查實,若有時間剩嘅話,都想用翻搞下H大叔的作品的~~J2重播的《棋靈王》呢,ATV重播《守護月天》
# C4 h6 Y. Q' m- d$ ]; U9 Y; D  [$ }: i& u6 V: B
但 ...
* h3 p1 D! k9 h% \; b) tmcnynbajay 发表于 2011-1-29 13:37
% H3 Y6 F) C! ^" ^8 M- Y0 j
$ W6 Q4 H2 c- ?4 T" a

, J/ c% q5 T1 g$ v    动物横丁早合了,无时间啊,有缘再聚

mcnynbajay 发表于 2011-1-29 14:14:33 | 显示全部楼层
动物横丁早合了,无时间啊,有缘再聚5 `: ]2 P) p$ F9 @/ p$ Y
huang 发表于 2011-1-29 14:10

8 j6 d) c: o8 `, S0 O  u 哦哦~~講到新年先有緣咁~~~哩排猛發功~~時辰一到,就咩咁……3 {" v3 ^2 m/ L1 O" I- Q' S

J2的《棋靈王》, 杰仔, 我期待着呢~
( f3 ^% _% m- g2497341O1 发表于 2011-1-29 14:07
( M1 O/ o+ E/ R. B' q8 d

% O& F8 a8 k4 M4 H5 @* ?嗯,我搞好后了,再PM你了~~唔打算向外發佈~~免得被人以為系,抽取自H大叔中音軌……