[新闻资讯] 南方网:河大车祸案26日开审 李刚之子被诉交通肇事罪

yjb338 发布于2011-1-24 14:01 1880 次浏览 24 位用户参与讨论     [复制分享主题]
平常心 发表于 2011-1-24 17:34:34 | 显示全部楼层
平时横行惯咗,做完秀,出番嚟又再继续横行,

小比xD 发表于 2011-1-24 17:46:25 | 显示全部楼层
= =這兒連新聞都有@_@

エツクス 发表于 2011-1-24 17:48:33 | 显示全部楼层
我觉得个条友出来之后可能反而变本加厉,因为监狱入边唔系好野来

wjr5200 发表于 2011-1-24 18:00:18 | 显示全部楼层
中国法律的存在形式都是.txt格式,不是.exe格式...! Q& `8 K/ m$ R- V1 `# {8 G) h

8 K) ~7 y2 Z% }% _* P& c- K+ t0 E忽然觉得哩句话真喺犀利..
5 I5 k8 d) n' {& fby.iceb 发表于 2011-1-24 16:24

' z% W. N0 l$ n4 T" L! Y0 {4 {
4 q/ J9 s6 n, P2 K% f  G1 Z1 x  w9 j3 I, U
    系咩格式要看对象,我相信对于我来说是exe格式

by.iceb 发表于 2011-1-24 18:47:47 | 显示全部楼层
系咩格式要看对象,我相信对于我来说是exe格式# @' v; n3 @* ?8 ~( |  P3 J
wjr5200 发表于 2011-1-24 18:00
' X% y/ d1 A. ]- O7 W; l
. q* i0 ^) k5 n
% }! h+ \: n# P! W0 n, `6 N
    唔止你,对我都喺一样

lych 发表于 2011-1-24 22:13:23 | 显示全部楼层
有浅嘅就早D放,无浅嘅坐好耐

ET0-0 发表于 2011-1-26 09:54:34 | 显示全部楼层
如果我有李刚这老爸就幸福了 李刚有他这样的儿子也是个“幸福”开车撞人不用死 以后通街都是死人了 因为中国当官的儿子多的是呐

eegbook 发表于 2011-1-26 10:28:30 | 显示全部楼层
天下间死得最唔抵嘅系乜?咪系系比李刚个仔撞瓜咯。

eegbook 发表于 2011-1-26 10:29:08 | 显示全部楼层
几年后又是一条好汉
" [7 o( {6 L. r4 g' g' i$ G最爱粤语 发表于 2011-1-24 17:21
5 @% x) C5 E( i9 O1 l: T* ]) R

# g4 m8 p$ D; N# M
. V& }) W- E3 J/ o- H& `9 R7 c    佢死铲现在已经系条“好汉”啦。我指李刚果个无雀嘅仔。

ET0-0 发表于 2011-1-26 11:29:37 | 显示全部楼层
佢死铲现在已经系条“好汉”啦。我指李刚果个无雀嘅仔。
7 d- g1 i+ A4 H& D1 \) |eegbook 发表于 2011-1-26 10:29
5 Y$ M9 K' i' {1 i1 n4 s- E- S
& S) r: @0 ?, u2 j5 H

% B$ |" a1 r8 c% V6 V    依D悲剧唔洗几内就会继续有 睇住啦 如果判决轻 以后有钱有权的人照样醉驾撞人 好惊吖~ 行出街都要小心D先得以后

eegbook 发表于 2011-1-26 11:37:39 | 显示全部楼层
依D悲剧唔洗几内就会继续有 睇住啦 如果判决轻 以后有钱有权的人照样醉驾撞人  好惊吖~ 行 ...
, T4 e' }6 ^) h' [ET0-0 发表于 2011-1-26 11:29

7 F( G. H! V0 @0 E. o9 E
% C* J/ Q9 v- x9 a4 U
; G" G% {! x- G5 @( i& W# M. [    我想话你对,但你又错唔哂,不过有D我仲惊过你。就系。。。。醉驾撞死人轻判,咁就得嘞,ME有钱有权,睇边个唔顺超就玩买凶“醉驾”杀人,反正就系用架车黎杀人就唔系有意,点撞法都得。
( ]6 m# K8 E! ?: S# K  ^   到时唔小心得罪咗D富N袋,条命仔真系冻过水咯。睇黎我以后都要“闭口做人”至稳阵。

ET0-0 发表于 2011-1-26 13:26:27 | 显示全部楼层
我想话你对,但你又错唔哂,不过有D我仲惊过你。就系。。。。醉驾撞死人轻判,咁就得嘞,ME有钱有 ...
' O2 m$ d* M7 n9 ieegbook 发表于 2011-1-26 11:37
1 y' C) g( O7 X( i/ ]+ |2 y4 R
系喔 买凶 系个好办法 仲好过自己做