[粤语动画] 300星梦!求档~《无敌三四郎》老物有字幕的日语都照收~

aaron81 发布于2011-1-20 00:16 1498 次浏览 4 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
RT~,《无敌三四郎》 3 P* n7 f2 g" g9 i/ q

7 s9 d8 n: |2 o  (Plawres Sanshiro)
5 A+ A5 m+ h% p- y. O1 n) w/ r# Q# e; m' Y, z) N# v
  日文名 プラレス3四郎 2 @* O" |! `2 t9 L
& e7 A9 S4 {2 l$ X8 v$ ]
  相关译名 摇控机器王 柔王丸
1 \% ?6 R' l4 p5 m  \
& W' _; s2 Z* I7 E# c8 Q9 b7 N  监督
; u: x. o. [2 ?" \7 D& |3 F: r1 c; q9 Z* G& x0 ?; \, {
  制作·发行 Dragon Production Miyuki Pro & ]  ~# x3 F* z* p/ ~- l. T1 Z2 w
4 D* E2 }3 n- `" j4 U
  出品年份 1983-06-05 ! A8 t* V( y' X  R3 K

! B& {2 i3 b! P  官方网站 -
( |( j9 J6 L0 x- a' h! M
7 z, H) K5 j" N. N  Z* j  总共集数 37 [TV]
2 J' v: C$ }( L/ S/ W8 [/ \               资料来自网络
7 }5 m9 n* s' J! O( @% P7 p0 x  O9 M6 b3 T! b# S2 S) }8 d. p
由于呢套野历史久远,应该没有粤语的的,以前记得响ATV播过,那个柔王丸 港泽是叫白金刚的~; O5 s( Y3 a: H/ |+ h
网上视频都有国语同J语,但画质太差 ,望有较清晰版兼埋字幕的提供!!!
9 c6 |2 s* f% H7 m$ Z5 zPS:那星梦求档成功追加~

已有(4)人评论

netasa 发表于 2011-1-20 03:01:38 | 显示全部楼层
咁旧嘅动画,应该无咩清晰版了。就算DVDRIP嘅以前嘅压缩技术都唔清得去边又大。 况且粤语配音又唔齐。
/ }) A6 a' v9 a+ l有都懒得传啦係米。

inber 发表于 2011-1-20 07:53:30 | 显示全部楼层
聽都無聽過% q: N" Z3 g: K" s! j+ k
所以我無可能有

eegbook 发表于 2011-1-20 09:34:23 | 显示全部楼层
2 k$ W/ i7 u- w/ h+ m" O6 w# k
三四郎,又真系未听过哦。0 U3 g! ^4 Q3 o! r. O
等我去问下百度大婶至得。; I3 j: o/ @2 x! M
' n/ H7 w1 I- i9 C4 M! B
& @' F* h3 |% U8 ^

n- l! F+ e1 I! M' H) _哇,去睇过下在线再番黎讲下心得。好得吖,开头就已经使出咗一招“开门见山”,比现在D衰鬼动画好上唔知几多啦。人物又正。好掂。我去继续追睇至得。

基拉杰特 发表于 2011-1-20 09:48:43 | 显示全部楼层
我差点连名字也忘了