[其它更多] 求能播放J2同TVB網絡電視軟件!事成悬赏500星夢

Ling1988 发布于2011-1-16 17:45 4214 次浏览 44 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-1-16 20:21:15 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
4 x3 p- A7 u, O$ e  |# w, e9 l3 [7 w7 k: Q4 l
3tv要俾$先睇到喎  }, L1 z- `$ A; G' Z9 B/ \0 r
chanwm123 发表于 2011-1-16 19:36

- b. S( s% N3 F  `* o$ d# y
( k9 Z: X$ [* c
; H5 B2 e- ~) S: o! X& r    ! o2 u1 K+ h% o& c# `  W
有免費試看帳號嘛= =

chanwm123 发表于 2011-1-16 20:30:34 | 显示全部楼层
回复 25# 漫步雲端   ~4 R1 d2 z4 i; O/ ?: }  n
! m- O, V$ R, |

; l% m3 A6 L  J1 e  s  W, t    試過下,睇得10秒到~

kyo1983 发表于 2011-1-16 21:19:47 | 显示全部楼层
网络电视台应该唔难揾吧

Ling1988 发表于 2011-1-16 21:46:10 | 显示全部楼层
回复 27# kyo1983 ) Q- `" s* B; M# l) w3 \1 u
, \: G- ]: I! K. J3 G& T1 V

0 w/ ?: i) p% o5 Q   要睇到J2先是問題所在!

vskenying 发表于 2011-1-16 22:04:38 | 显示全部楼层
应该都几高难度.

lovepx 发表于 2011-1-16 22:23:08 | 显示全部楼层
回复  kyo1983 ; L9 b- S. s% z1 j

- T. ]9 c/ i5 j  M: K6 J0 M- z# X6 {; D* a2 D
   要睇到J2先是問題所在!2 M. V; w( b( J8 T, G5 x
Ling1988 发表于 2011-1-16 21:46
* r; G0 H3 _: @, u; V, t6 o; N1 D

0 \9 k; l4 j1 W, I8 I0 h
' Y! B& n3 G+ H0 z  R    哈哈..重金之下一样冇料到喔..我过嚟围观嘅啧~

aaron81 发表于 2011-1-16 23:37:12 | 显示全部楼层
是否PPLive定1TV??还有个叫TVants的软件(吾知有无串错)

wwvita 发表于 2011-1-16 23:52:31 | 显示全部楼层
新人不知道那个是什么

aaron81 发表于 2011-1-17 00:01:14 | 显示全部楼层
还有个GGTV~~~

guyoushi 发表于 2011-1-17 12:06:12 | 显示全部楼层
^_^,学习啦,希望可以有用啦。

gulliver 发表于 2011-1-17 13:53:55 | 显示全部楼层
我都想知道有无啊~有就发拉

kyo1983 发表于 2011-1-17 14:27:00 | 显示全部楼层
回复 28# Ling1988
, V6 h& D5 w, E7 d. f4 F5 J: K( b7 A" U! c" k: e
1 d$ A" Q; s* m- E! X' o  e  ~% g  o
    J2就真系好似少见D,不过其实如果唔系赶时间,down个tvrip落来睇都可以啊