[其它更多] 求能播放J2同TVB網絡電視軟件!事成悬赏500星夢

Ling1988 发布于2011-1-16 17:45 4205 次浏览 44 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2011-1-16 18:15:04 | 显示全部楼层
回复 11# kwanyeung
5 s( U: \, H+ T& N5 ~0 O% O" y* v% j6 p# E8 s7 e
3 c6 }; W3 V* f2 R
   當然要錄啦!網絡在線睇畫質好一般

Batcat 发表于 2011-1-16 18:18:00 | 显示全部楼层
我系帮顶的!!边位有就分流下啦!!

inber 发表于 2011-1-16 18:22:44 | 显示全部楼层
我系帮顶的!!边位有就分流下啦!!
: T" q! k6 x5 C3 N; C0 W4 j4 lBatcat 发表于 2011-1-16 18:18

6 H6 \9 W) q8 e$ G  w2 n$ Y5 S# c' c' G
5 K- j% d, F3 k7 ]6 }6 m( `! Z
"分流"...
. y( `8 ], Z- ?* e3 `分享吧

小比xD 发表于 2011-1-16 18:30:11 | 显示全部楼层
吾建議用網路電視@_@不過有一隻手指usb一插電腦就可以收到~_~

inber 发表于 2011-1-16 18:33:54 | 显示全部楼层
吾建議用網路電視@_@不過有一隻手指usb一插電腦就可以收到~_~
; k# S' [, p3 v0 p1 Y* Q, A+ `1 ~. O% }+ x小比xD 发表于 2011-1-16 18:30
# V* Z% O6 {2 L( |

% m2 C% d' p  d' t1 l+ Y
  r3 x$ \4 ~7 e( C5 y* j  S; ~: g0 f姐系要錢

小比xD 发表于 2011-1-16 18:36:25 | 显示全部楼层
姐系要錢
5 i# r0 }( x5 g( g  Liamaboyandog 发表于 2011-1-16 18:33
& P/ `4 T/ F9 w/ t5 A% g
( X6 u9 g1 z5 ^6 D5 B( s6 |

* \& T$ F, v' E7 \' s5 W; h, X    a_a你岩/口\不過軟件易中毒@_@j2同tvb海外吾係咁易收到~_~

inber 发表于 2011-1-16 18:38:29 | 显示全部楼层
a_a你岩/口\不過軟件易中毒@_@j2同tvb海外吾係咁易收到~_~' A# Y2 w4 m) ?4 N" i4 ]- A
小比xD 发表于 2011-1-16 18:36

. c5 v% ^7 C) q: c; k# ^# x) n1 Q' |

$ n' |* V& W( i; B3 ~+ W有錢就直接黎香港睇吧! }1 w, Z' z3 N% H
(可能有好多因素,咁就原諒我無知吧)

help6288 发表于 2011-1-16 18:51:39 | 显示全部楼层
有錢就直接黎香港睇吧
! I" h1 ^. U* y% T(可能有好多因素,咁就原諒我無知吧)
8 K# i: {; `$ g  }& ]9 G0 jiamaboyandog 发表于 2011-1-16 18:38
; E0 s3 V" u) r& A4 Q8 v

: x, q7 Q/ N# q& @0 I5 x; f( s5 h8 Z* L/ x3 J( a9 Y+ `* x# G7 c
  得閒去你屋企睇

inber 发表于 2011-1-16 18:58:10 | 显示全部楼层
得閒去你屋企睇  Q# k% d* R9 H# w& Y* Q
help6288 发表于 2011-1-16 18:51

7 L! c& o5 j; S- a9 Z
% c8 p. @! Q' k4 f. J
/ ]$ Q/ I4 ~% z恭喜你註冊一周年7 ^5 a& \; q& O" Q$ D
有無星夢派比我

panzcheng 发表于 2011-1-16 19:03:06 | 显示全部楼层
以前有一個叫易視直播嘅網絡電視可以到J2,不過而家可能被封
8 c7 W  c, Z( a3 T. w) ^0 Z9 ~
8 D. Y# v$ |- v& n# h所以同求1 F' Q1 n9 Q- I1 w  ?
漫步雲端 发表于 2011-1-16 17:50
5 y" {. q: L+ m1 p# d

9 P, o. C2 E- n6 d
* V( b3 V' |3 q+ f* P    以前我都系论坛下过易视个软件,不过过左好短噶一段时间之后就睇唔到了,哩类软件都几危险下,希望稳到个安全又稳定嘎喇~~

chanwm123 发表于 2011-1-16 19:36:06 | 显示全部楼层
回复 7# 漫步雲端
1 @* P. i3 F- r% u* L4 I/ L; J* t  F. ?  \
3tv要俾$先睇到喎

help6288 发表于 2011-1-16 19:57:00 | 显示全部楼层
恭喜你註冊一周年- j8 i, E1 ^' z7 L: }: C
有無星夢派比我1 N7 X% |. ^+ t5 m2 P6 `
iamaboyandog 发表于 2011-1-16 18:58

! X5 G, ~6 @$ j4 K3 E4 ~0 \0 ~5 O0 r; t) m2 Y3 f4 M
0 J6 z/ [; C9 K- ]1 W0 ~% a
    你吾提我都吾知; q6 B+ w1 {5 V' N" F: j8 h/ r
甘少星夢派乜鬼呀...你比$我派好了