[迅雷快传] +115礼包][原创]足球小将1983版[粤日双语]128集完

天才不二 发布于2010-12-24 10:28 18727 次浏览 292 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天才不二 发表于 2010-12-25 11:26:22 | 显示全部楼层
回复 35# aaron81
5 G" k, }6 h2 A+ V/ m( _4 V& A! r% [: J' p/ L4 `
5 [# I5 I1 z, g; o5 {6 D( v7 Z2 v1 J
原来有D咁好软件,睇来我的合成方法都比较落后,好像足球小将哩D变速播放我系用mmg合出来睇口型的
+ q3 U; ]0 `) b) c, f4 X2 v+ M$ v% w1 |; d6 e
不过合D无变速且足版播放动画我可以完全唔睇画面来合,睇住goldwave的波纹直接用D简单声音来对日语音频,例如踏地声、敲门声等

edge123 发表于 2010-12-25 11:33:57 | 显示全部楼层
如果源5系光榮版我即刻下

Ace0210 发表于 2010-12-25 11:35:08 | 显示全部楼层
本帖最后由 Ace0210 于 2010-12-25 13:37 编辑 : a, ~1 s: I# A, ]/ c  y: z; x/ p

% ~4 M6 ]$ G' _2 M$ h光榮無呢個甘好+ C3 X+ G  F. p* t9 i4 {
呢樣我可以肯定( h; M& e3 g) G+ @5 P
0 u0 P( ], k6 H4 `
有野想問問不二
- m% m  u" y4 y6 [+ K. @點解第一集有爆格既?

coolman 发表于 2010-12-25 15:30:17 | 显示全部楼层
要自己合成啊??有点麻烦哦~~

coolman 发表于 2010-12-25 15:30:36 | 显示全部楼层
要自己合成啊??有点麻烦哦~~

评分

aaron81 -5 重复回复

天才不二 发表于 2010-12-25 15:40:18 | 显示全部楼层
回复 41# coolman
% w/ y+ `6 k: f! y) M9 l8 |' {2 ~% V( H' x# Y- X5 B

) u% F) q$ s- Y1 `5 v6 j 咁米下啰,何况你够钱下咩

coolman 发表于 2010-12-25 16:04:00 | 显示全部楼层
回复  coolman + P7 \; p+ ]+ ]4 \$ s+ U: q
9 ~& }8 _4 W. U
# C9 ~! J% [6 j% _6 [: l
咁米下啰,何况你够钱下咩0 \8 i* D* G7 @  o  S/ X
天才不二 发表于 2010-12-25 15:40

6 d( j: N$ p) c
( l  [& f) k, f哈哈,所以放弃下载左。。
, i! q8 u7 `# I2 a1 F. f多谢晒~

天才不二 发表于 2010-12-25 21:20:41 | 显示全部楼层
光榮無呢個甘好
$ F  {- d3 V# y1 u呢樣我可以肯定
" a5 K0 d4 T6 R  r
& ?' r8 t% T! b; o有野想問問不二
% K, `* h/ z+ x% ^- o4 O3 @點解第一集有爆格既?; ~8 Q% ]" L, o4 G: W" _
Ace0210 发表于 2010-12-25 11:35
! `4 X& A3 H0 K& ?6 F3 T0 s

& Z  F) i+ u5 J6 \, ?2 }你系米话哩D下面有黑线,唔单只第1集有,系集集都有# I, T" N0 L5 O" J! k
3 W2 o; }. M# K' h abbr_377055553bd44eea7c9b0c726f2d1531.jpg

mrdb 发表于 2010-12-25 22:30:59 | 显示全部楼层
咁好有足球小将合成板……支持呀

Ace0210 发表于 2010-12-25 23:20:21 | 显示全部楼层
你系米话哩D下面有黑线,唔单只第1集有,系集集都有
" P( m' p, O$ \天才不二 发表于 2010-12-25 21:20

) v# R* y; c9 F  u- ~9 H/ p" R0 [2 n8 j9 S; E
% b3 k! f8 O9 @+ t
( {3 p8 R* {' e) F

6 t" H3 K9 ]  s8 a; z呢個都有- C' }& ~5 ?, K5 b; v& n- C
但我5系講呢個
Captain Tsubasa - 001.mkv_snapshot_17.12_[2010.12.25_10.18.10].jpg

alam 发表于 2010-12-25 23:36:07 | 显示全部楼层
Thank you for doing that!

mcnynbajay 发表于 2010-12-26 00:04:36 | 显示全部楼层
GOOD了~~~加速的確幾難搞的~~但純加速無乜難搞的~~難搞又CUT又變速果只了~~6 ]2 S9 n5 W/ h# \: l) ]
34星夢~~好,我俾你,無曬意見的~