[动漫讨论] 数码暴龙4全集DVDRIP(韩国网盘)

maplep 发布于2010-11-29 14:42 5617 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
8 ~9 X( |7 J- i
数码暴龙4全集DVDRIP(17,23,25也是DVDRIP)看大小就知,不知有谁能拖下这三集给合成者呢?
9 H% M4 B) c( Chttp://daoki.com/file_share/basi ... 30&idx=1674106#
7 ?3 U2 f) a: `) R1 C4 s
6 t+ ?8 q  Z) g# m注册:http://daoki.com/login/member.ph ... e&agree=checked2 L4 z9 x$ N8 E0 p9 \
0 j2 a1 g7 {$ l4 v
未命名2211.jpg ) W+ I) a7 L! h) [4 J* b9 |
7 {7 {: o1 N" t# P: f' S

已有(48)人评论

漫步雲端 发表于 2010-11-29 14:53:20 | 显示全部楼层
都唔知點下載= =全部鴨腸睇唔明

inber 发表于 2010-11-29 14:59:20 | 显示全部楼层
* [5 J4 X; j1 ~% a: h: j* j/ P$ x. f+ M' Y5 ]8 q% J8 \
多謝樓主
, _1 V  B& X, ^7 a2 e& r) l有人拖下就好了. ?% X- [2 Q$ X: ^# v& \
睇唔明韩文的人路過

熊猫仔 发表于 2010-11-29 15:40:02 | 显示全部楼层
鸡肠都好d啊,鸭肠完全睇唔明...

183334257 发表于 2010-11-29 16:09:09 | 显示全部楼层
睇来呢3集要拖落来有难度喔

天才不二 发表于 2010-11-29 16:25:03 | 显示全部楼层
连注册都唔识的撸过

183334257 发表于 2010-11-29 16:27:05 | 显示全部楼层
我注册左,不过用佢那个软件下载的时候唔知提示咩错误,又唔知点翻译好,网站仲话可以用工具翻译

maplep 发表于 2010-11-29 16:33:43 | 显示全部楼层
我注册左,不过用佢那个软件下载的时候唔知提示咩错误,又唔知点翻译好,网站仲话可以用工具翻译. T0 z5 \0 a: |- [2 S2 v) `
183334257 发表于 2010-11-29 16:27

! |; w9 Y5 |, c# {8 D( \3 v2 W/ @3 }# R  J- S

I: V: ^5 m# ?8 Y    好像不能一次过下载20个任务?- -

Batcat 发表于 2010-11-29 17:20:58 | 显示全部楼层
回复 1# maplep
; t# w4 L- W$ a9 }$ `) I
/ S7 ]# N. ~& S$ j9 B; V8 f, z% W* h) G0 S7 u- f
   系同以前個個源一樣的?

183334257 发表于 2010-11-29 17:45:53 | 显示全部楼层
好像不能一次过下载20个任务?- -# Q7 n9 |/ S. [$ u7 `% ]4 R
maplep 发表于 2010-11-29 16:33
- E9 [* d' i8 N' I! i

$ Z- B* Q4 F  Y* a9 D# u& X4 M( L) ^3 B3 j6 T
    20个就唔知,我就下载果3集,下次试试一个一个甘样来

maplep 发表于 2010-11-29 18:02:21 | 显示全部楼层
回复  maplep
0 N5 s) o2 _* w* N( J
" A9 i* D% _" ]4 J4 O! V0 ^1 O# \" \4 w4 m" I/ @+ t# g! \: n
   系同以前個個源一樣的?
. t7 R4 g/ j) O2 _! ^' ^kruouo 发表于 2010-11-29 17:20
) n7 Y/ M. r+ S; H$ A

- [- E) x: l& {; T4 E% [
+ e$ a, [0 ^7 H3 P    同样的,看大小一样

kamisa 发表于 2010-11-29 18:02:39 | 显示全部楼层
韩文表示太有压力了……等待高人路过

12345下一页