跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [MF原創] [TXB兒童台] 數碼暴龍 4 無限地帶 第01-50集 完 (更新47-50)

幽助 发布于2010-11-28 15:44 10984 次浏览 121 位用户参与讨论     [复制分享主题]
zhongzich 发表于 2010-11-29 06:02:11 | 显示全部楼层
请问几耐先更新一集呢?

幽助 发表于 2010-11-29 06:43:33 | 显示全部楼层
请问几耐先更新一集呢?, J7 t1 p: ~3 ?6 H4 n. O8 |
zhongzich 发表于 2010-11-29 06:02

- C/ g2 ?9 K- d/ \: B=.=我唔係寫左 由11月-27日星期6 日開始 每星期6同日先播嗎  即係而家先一星期播2集  播哂成套有排吧

kingman 发表于 2010-11-29 12:44:23 | 显示全部楼层
终于有人做了呀

mcnynbajay 发表于 2010-11-29 20:15:02 | 显示全部楼层
發覺年尾近哩幾個月,幽助好活躍重現系粵漫本壇的~~親自發帖更新的~~(但附件出售,因稅太貴,直接搵免費的~~~O(∩_∩)O哈哈~)# o2 l, M* O: m0 X
TVBK年尾又多老物重播添,真的多得幽助的存在,我地班網友先有得重溫收藏的!# @2 H1 Q( _( A4 e4 u% k
足球小將,四驅小子,數碼暴龍4,K-ON第二輯,妖精尾巴~~~等等,哇、、、、收都收唔切了~~MU萬歲~~~

Ace0210 发表于 2010-11-29 20:17:21 | 显示全部楼层
發覺年尾近哩幾個月,幽助好活躍重現系粵漫本壇的~~親自發帖更新的~~(但附件出售,因稅太貴,直接搵免費的 ...
+ c5 z9 Q7 H" [7 o* ]- C6 n2 \mcnynbajay 发表于 2010-11-29 20:15
7 R% y+ x2 @3 |1 j$ T6 |- Z, o

) D4 f) N: |5 s4 Z& B+ d5 E  r3 u* p3 ?. K
就講妖尾已經收5切啦
6 M8 m! i8 r* H; n( d6 B仲講足小9 o0 z9 b5 Z% v6 t
DM04一星期兩集~慢慢來

幽助 发表于 2010-11-29 21:12:48 | 显示全部楼层
發覺年尾近哩幾個月,幽助好活躍重現系粵漫本壇的~~親自發帖更新的~~(但附件出售,因稅太貴,直接搵免費的 ...; _! G2 C5 \9 r+ [4 A
mcnynbajay 发表于 2010-11-29 20:15
0 _8 [6 D7 n3 m9 _* }8 M
@@
; c2 |* W; s! P2 \% P呢幾個月又真係幾多野錄o既  好忙呢

kitty 发表于 2010-11-30 15:05:40 | 显示全部楼层
感激分享數碼暴龍4,支持支持

小小星 发表于 2010-12-2 19:30:29 | 显示全部楼层
支持。不知好不好!

mpfiqqk 发表于 2010-12-2 20:37:06 | 显示全部楼层
回复 9# kamisa
; A* B: E' X9 B" a: F
' Z( C( p& A4 }( B+ c/ z9 g1 H  z5 b) ^
    咩时候再更新呢,问问

幽助 发表于 2010-12-2 21:16:24 | 显示全部楼层
回复  kamisa
  ]% w4 t* T2 D! J5 s/ K8 p, W: G4 c* J/ h0 \) ^
$ Z# e8 j" S; @6 a2 q7 O, U
    咩时候再更新呢,问问
# G5 L. |% N( F* ~  Smpfiqqk 发表于 2010-12-2 20:37
- [0 e3 V, H5 }) E4 G4 k
第1頁1樓  以經寫得好清楚啦  1星期先播2集 星期6同日

z135z135 发表于 2010-12-3 22:59:20 | 显示全部楼层
凡系数码暴龙,都过来睇睇,好好回味下嘛,五好见怪

幽助 发表于 2010-12-4 15:04:45 | 显示全部楼层
更新03^__^