跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [MF原創] [TXB兒童台] 數碼暴龍 4 無限地帶 第01-50集 完 (更新47-50)

幽助 发布于2010-11-28 15:44 10986 次浏览 121 位用户参与讨论     [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-11-28 17:51:22 | 显示全部楼层
。。哈哈。。收一集就好。。。如果有全集DVDRIP再做打算。。我是说合成版。。

yuk922 发表于 2010-11-28 18:11:39 | 显示全部楼层
多謝樓主既分享!6 B- A$ b8 w' W
想當年唔太鍾意依輯, 但原來隨住時間過去6 i- S8 i4 l( |/ \
而家亦都會好懷念

漫步雲端 发表于 2010-11-28 18:13:01 | 显示全部楼层
请 合 成 吧
$ l; x7 g- c/ W' d* N& j03年,RealVideo 4 704x576 25.00fps 625Kbps,115M:9 [3 f7 e% _* V' a$ L

$ Y# ~: A  S3 K0 [. Q+ `/ s/ u, ^7 S, |7 }

" I8 G/ {- r- S5 e- E& ]10年,RealVideo 4 692x572 ( ...
# O8 X  w2 W2 fninaomu 发表于 2010-11-28 17:33

4 t6 C- d3 ^3 x" u7 @* I: P) f8 }* I* L( p' ~: g- S% j

' }" Z7 X  d# B7 A2 E; Q    ; J6 }2 e9 o& g, |9 H3 b
貌似04 DVD片源不全啵...

timaousi 发表于 2010-11-28 18:19:27 | 显示全部楼层
如果有人合呢出就好啦~123都有就差4~5同6無視~

huang 发表于 2010-11-28 19:00:42 | 显示全部楼层
先来给钱,日后有时间再下,, Q5 ~; n% o1 M3 o8 E
PS:某鸟就只会说废话,  L& H; k+ g3 h/ w# Y
又吾拨几条毛出来扇凉

ConvoyChan 发表于 2010-11-28 19:42:04 | 显示全部楼层
坐等合成 5知个3话冇dvdrip片源既会点

SA_127 发表于 2010-11-28 20:23:07 | 显示全部楼层
貌似04 DVD片源不全啵...0 t5 `3 M' L, s: z2 e8 ]0 z& P
漫步雲端 发表于 2010-11-28 18:13
. a: I, e- ]6 E5 j/ s
漫步合住先啦
) V, E- g7 K4 E( t如果我唔係最近忙得太過緊要我都接左手做了..囧

ninaomu 发表于 2010-11-28 20:38:36 | 显示全部楼层
貌似04 DVD片源不全啵...) g  s/ I4 p6 y" ~2 {. [
漫步雲端 发表于 2010-11-28 18:13
/ r5 z7 g7 B2 G: O8 T+ ~
有没人收过当年DMS字幕组做的DVDRIP-MKV?也不记得是否内嵌的了,总比现在的强

SA_127 发表于 2010-11-28 20:39:31 | 显示全部楼层
有没人收过当年DMS字幕组做的DVDRIP-MKV?也不记得是否内嵌的了,总比现在的强8 Q$ w) h3 P$ M* C! o' V
ninaomu 发表于 2010-11-28 20:38
$ @+ w' j) n) J) ^) d" E% A
我得rmvb版

as499383231 发表于 2010-11-28 20:58:20 | 显示全部楼层
终于等到04重播了,一定支持

基拉杰特 发表于 2010-11-28 21:01:36 | 显示全部楼层
04过来支持下!虽然不怎喜欢看

漫步雲端 发表于 2010-11-28 21:04:17 | 显示全部楼层
7 V2 Q2 m# r( ]8 `& q% f5 }
漫步合住先啦 : [# Y, ?: Y1 ^( s6 c2 u  V
如果我唔係最近忙得太過緊要我都接左手做了..囧# H4 b' A3 h0 ^& X: d
SA_127 发表于 2010-11-28 20:23
# [$ i  W- L/ m( [+ S2 {2 d/ x( T$ K

6 _  S* U2 w! B, s; V# M: d2 o9 t8 h' x* `' g6 |7 a/ m
    * `% }1 o( D1 `
你數下我而家一共挖咗幾多個坑?真係無力再挖了 不然就好似H大叔話齋坑埋自己都唔得掂