跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [MF原創] [TXB兒童台] 數碼暴龍 4 無限地帶 第01-50集 完 (更新47-50)

幽助 发布于2010-11-28 15:44 10988 次浏览 121 位用户参与讨论     [复制分享主题]
幽助 发表于 2010-11-28 21:09:26 | 显示全部楼层
截图都几清噶……不过那个水印就……
$ F1 T+ A1 Z1 `: w( C3 ?kamisa 发表于 2010-11-28 16:59

+ c+ F8 Q5 l$ n有水印嗎???我唔見有啵  我o既片唔會加水印架^__^

漫步雲端 发表于 2010-11-28 21:12:56 | 显示全部楼层
有没人收过当年DMS字幕组做的DVDRIP-MKV?也不记得是否内嵌的了,总比现在的强3 y  v8 P5 |0 [
ninaomu 发表于 2010-11-28 20:38
/ \7 e2 u2 T: V$ R
; S5 L5 l& M( ~

+ P9 w; Z) ]  f" t5 o, n6 F" O( x   
5 W, W/ X$ d( d8 L6 h如果係內嵌字幕就無動力合成了...  F% N8 [9 z! G! I( V  p
以前收過一個R2JRAW的WMV版本因為不全最後都洗咗

183334257 发表于 2010-11-28 21:17:27 | 显示全部楼层
暂时收呢个版本住先,TVB录影版我都好中意的

kamisa 发表于 2010-11-28 21:28:32 | 显示全部楼层
有水印嗎???我唔見有啵  我o既片唔會加水印架^__^, k% H. |! g( M% |7 o
幽助 发表于 2010-11-28 21:09

) d  f6 A, v' Q) K1 t; D9 i
- z4 b' }) p# L9 Z7 D: P6 J# v2 d. C( g* f# J* c& l- k9 H
    额……我其实想说的是儿童台那个标志……不止收不收啊好

幽助 发表于 2010-11-28 21:41:49 | 显示全部楼层
额……我其实想说的是儿童台那个标志……不止收不收啊好. L; V6 a$ g) n2 J4 c- S
kamisa 发表于 2010-11-28 21:28

6 K) H3 P5 X2 A6 V- o# X@@  果個係TVB兒童岩 LOGO 如果想冇呢d TVB兒童台 LOGO o既動畫  唯有只下合成版囉...^__^

Batcat 发表于 2010-11-28 22:19:53 | 显示全部楼层
有好音頻收啦!!多謝幽助!!

SA_127 发表于 2010-11-28 23:01:44 | 显示全部楼层
你數下我而家一共挖咗幾多個坑?真係無力再挖了 不然就好似H大叔話齋坑埋自己都唔得掂
" [3 W7 G) i7 d/ o漫步雲端 发表于 2010-11-28 21:04
  q+ h2 b; H, I$ B4 f# h& t
咁又係...我慢慢等啦咁XD0 a  j2 s) d" G0 m. ]6 d6 B* ~
不過話時話 有冇人肯轉空間分流 MU真係...囧

Ace0210 发表于 2010-11-28 23:12:55 | 显示全部楼层
點解好似
2 P( j3 q9 t0 x3 j清左甘多既??

wenwen 发表于 2010-11-28 23:16:33 | 显示全部楼层
清晰点的就差这部啦!其他都有啦!支持你!赞美你!希望你快点更新!谢谢~

幽助 发表于 2010-11-29 00:18:44 | 显示全部楼层
清晰点的就差这部啦!其他都有啦!支持你!赞美你!希望你快点更新!谢谢~7 l' ?' c4 I+ N6 `: F; R
wenwen 发表于 2010-11-28 23:16
/ N) F' y2 j7 P& R% R% G$ s% @8 c
想快都難啦=.=  每星期6同日先播而家  即係1星期2集=.=

Hatsuki 发表于 2010-11-29 01:02:04 | 显示全部楼层
原來兒童台已經播緊?! 我追完3之後等到頸都長埋。。

Ace0210 发表于 2010-11-29 01:55:48 | 显示全部楼层
幽助3 d8 Y: S2 D& p# q+ o
可5可以, i; Y8 \9 s4 P# m% z; C
發一發第3載點比我
* @  P  O" U/ _/ l我發覺我無下第3