[吃喝玩乐] 美食交友搜索活动

菠萝蜜包 发布于2010-11-26 11:31 3691 次浏览 62 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2010-11-26 23:57:59 | 显示全部楼层
悟空仔,你都来?2 O: u# ^! @. a4 d1 v: K; G- k
chrisrex 发表于 2010-11-26 14:45

8 j0 ?% E" n8 n- t# t" i
$ B' m/ z9 J/ n9 ^
. y5 f$ ]' ?: E* D/ h' I    不吃你的

help6288 发表于 2010-11-26 23:59:07 | 显示全部楼层
小空子~你想食咩豆腐吖!!
7 @$ X5 N/ n' ^. p( T" Y4 k$ L; e* J7 o菠萝蜜包 发表于 2010-11-26 15:12
5 ^/ z5 k, c& _, U

! I# P3 V/ h3 u  Z8 f
! T1 }+ g# K& E7 W    白~~~滑~~~大

菠萝蜜包 发表于 2010-11-27 08:45:41 | 显示全部楼层
这个是找加盟店定买广告??
& E2 S/ f* w# W4 w/ G3 Qaaron81 发表于 2010-11-26 21:58
' g7 x3 q! h- w, ]
8 ?( l8 K8 B' H- J2 a, U" W8 G0 w

" Z* H" }% t. ]8 @% X; d2 n   我地的俱乐部呢~
4 `$ s+ i* `. i+ Q8 U1 T% h: V   是一个俾各界企业人员交流的平台,亦都是一个资源整合的平台来架!$ E  ^  s  Y2 h0 W/ i4 z
   喺呢度你可以找到你需要的资源,例如:人才喇~客源喇~合作伙伴等的资源架!
; m: Y7 w/ P- k9 }   只要你亲身过来体验一下就明白是咩一回事架喇!) B+ y7 H" O- D" w

, l+ R% q! }7 r( x/ Z  你有无兴趣过来参加下吖?到时你可以携带你的名片、产品或公司介绍的宣传单,过来架!

菠萝蜜包 发表于 2010-11-27 08:47:24 | 显示全部楼层
白~~~滑~~~大
' W: e. t0 W& k% l( r8 g& phelp6288 发表于 2010-11-26 23:59
: Z% U- L- B  N9 r- {( F! ?. n
4 O/ r: W( v1 n$ O; s7 U: q

" \$ y; n$ T( l4 s) P9 u    个间餐厅的嘢食唔错架!# g1 D+ e) m8 s9 }
    有唔兴趣过来参加下吖?

菠萝蜜包 发表于 2010-11-27 08:48:58 | 显示全部楼层
无得报销吾使去~
3 o3 G8 I9 x& C3 J7 \5 e. nKiver 发表于 2010-11-26 17:17
4 u) c8 k* B. b

: K6 d7 p; ^9 }! g' |, h! m, J4 {$ P6 A6 w8 P# S% m
  社长你可以同你老细讲下有咁样的一个活动,问下佢有唔兴趣来参加啦!
* o/ D7 `# K3 @+ b0 Y0 V' v; Q  可以帮到你地公司架!+ x) b5 s  d5 s* D, k8 a

help6288 发表于 2010-11-27 09:03:33 | 显示全部楼层
个间餐厅的嘢食唔错架!  H# j4 H: i5 J. A# _, y+ [" B
    有唔兴趣过来参加下吖?
8 m) Y7 w, q: M1 e* [菠萝蜜包 发表于 2010-11-27 08:47
$ B* T' D: U, @- g  F+ @" Q! V5 k6 l

3 o+ V( R# l/ a# V0 `
/ `: a2 ?6 z1 h$ ~+ w& m; b    山長水遠........ Y2 {& G) u5 F$ Y  c' G# d
而且...呢D商業討論聚會5岩我

菠萝蜜包 发表于 2010-11-27 09:06:57 | 显示全部楼层
山長水遠.......+ k( S1 s" y' ^; J3 A4 x/ u
而且...呢D商業討論聚會5岩我
- }+ g6 w1 f3 x9 ^( B( L0 khelp6288 发表于 2010-11-27 09:03
. S* p" i% `) S. p& y( ]* g
( b& s9 a+ n, d+ j7 O1 a- f1 e& w

2 y- g, K/ ^* \1 h  做乜个个都住到鬼咁远架!!!

help6288 发表于 2010-11-27 09:25:08 | 显示全部楼层
哈哈..幫5到你啦

菠萝蜜包 发表于 2010-11-27 11:24:09 | 显示全部楼层
哈哈..幫5到你啦
1 Z7 ~" N! a5 x1 u$ Y% ehelp6288 发表于 2010-11-27 09:25

: j) g0 {0 L8 e! V& ^5 L/ G* q5 ]  u3 A6 Q6 f
& k. Q  W# G* {# K  C2 B% w/ X
   有无呢我地附近的朋友吖?2 i1 J) {3 o( S3 [3 i6 [7 k9 _
  有就帮忙宣传下喇~~

banditjing 发表于 2010-11-27 14:19:29 | 显示全部楼层
看到這麼多字後我放棄要下瀏覽的沖動~留在旁邊啃花生~

kevinchan 发表于 2010-11-28 12:36:45 | 显示全部楼层
咩叫擦边球吖? 我这个活动是真噶!' B5 C! x1 Z( s: U$ n
菠萝蜜包 发表于 2010-11-26 14:17

1 V% ^5 K# h# C$ L( y1 v' E& r9 i3 S2 B( A, z

/ {1 V& X. d5 S1 e! \) t: E3 _    擦边球即系话你张贴系有广告嫌疑....虽然我都系佛山,不过冇兴趣参与,呵呵

kevinchan 发表于 2010-11-28 12:38:10 | 显示全部楼层
做乜个个都住到鬼咁远架!!!
/ `% b$ f/ j' e9 y2 w菠萝蜜包 发表于 2010-11-27 09:06

6 a/ R) b0 V6 x4 U$ m/ S0 P' f5 K

2 Q1 L# f& X- G+ W8 l    系呢度嘅人算近噶喇,基本都系珠三角,仲有香港