[粤漫动画] 【轉貼】[銀魂][DVDrip-RAW][TV1-201全集]

SA_127 发布于2010-11-25 02:31 8064 次浏览 83 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
【名稱】:銀魂
/ ^( n2 e) A( }$ b【大小】:59.96GB( N: ]) N( M. l
【格式】:MKV (704x576 x264)- g' R3 w2 x" p' n
【語音】:日語
% g7 H4 m+ f% N; B4 U【字幕】:外掛俄文字幕
  V) u5 {) |* O6 m. \ abbr_b55e4359c125acd3c03dabcdcc854d3e.jpg ( b: l- Q. t9 z
abbr_ab514c204970b4422683bfa62fd46c40.jpg " D! e5 n4 {$ x8 [5 Z4 B8 c5 o
8 S  K+ Z% d6 k. J
, P) `2 v3 d# ~
本人既合成版應該會轉用呢個片源黎合5 `: _3 k! P0 s/ y
到時完成得7788既時候會重新開po
& G6 G0 g3 i1 A% K9 P
. k1 u# {. D2 w- h$ M8 |; d  Q [RG Genshiken] Gintama (DVDRip 704x528 x264 AAC).torrent (362.43 KB, 下载次数: 209)

已有(83)人评论

help6288 发表于 2010-11-25 02:41:40 | 显示全部楼层
深夜沙發支持呀

eegbook 发表于 2010-11-25 06:25:02 | 显示全部楼层
又比H悟空快一步添,甘我就三楼支持啦~~~
( w, T7 m8 V" K, p/ g4 |成60G野,好利害。

Ace0210 发表于 2010-11-25 07:08:18 | 显示全部楼层
呵呵* a% u! M) X" m/ w
SA兄
3 j* c. l/ ]1 ?, ?自己有無下! P' L6 N* a) R7 }
下左你就可以等第4季播

SA_127 发表于 2010-11-25 08:37:21 | 显示全部楼层
呵呵, r6 d2 o6 Q0 U& _/ M$ e& l
SA兄
: ]6 B! o8 F/ ?, f& R) M0 I自己有無下6 g, r+ {. c2 v3 C+ ~
下左你就可以等第4季播
; L0 }' i, ~6 |* P5 ]Ace0210 发表于 2010-11-25 07:08
下左lu
) ~4 K% x' Y2 H0 ~& d  m! Y# E) R龜速合成中

Ace0210 发表于 2010-11-25 09:09:38 | 显示全部楼层
呵呵
  m1 B- P" \* _3 G我等緊你合第一季

基拉杰特 发表于 2010-11-25 09:23:31 | 显示全部楼层
没看过几集

timaousi 发表于 2010-11-25 09:26:48 | 显示全部楼层
太好啦~多謝LZ分享種子~甘就可以用離線黎下載啦~

by.iceb 发表于 2010-11-25 10:37:40 | 显示全部楼层
哩个好像u2g果个,不过体积又唔同..
: [1 O3 K0 T/ H( R3 ^& z1 V
; j$ Z7 [$ p8 a' q期待楼主的合成!

Batcat 发表于 2010-11-25 14:48:46 | 显示全部楼层
考慮收唔收好!!0 E' y* j6 C& D/ y
(都系買左硬盤先!!)

小c 发表于 2010-11-25 17:16:08 | 显示全部楼层
看截图都好清晰,多谢楼主分享种子文件!!

deeplysea 发表于 2010-11-25 20:45:27 | 显示全部楼层
谢谢!thank you~|~