[新手问题] 点解我无啦啦被扣左星梦啊!只不过系发帖发错区!

缘Yuan 发布于2010-11-9 12:42 3676 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2010-11-9 20:55:38 | 显示全部楼层
回复  缘Yuan - H& Y2 b: Z: H0 y
4 Y; m( C- e& H" r0 {4 {
4 o4 [: _1 e% {7 ^/ q/ y; S

! _: T; d& R4 z" d( W7 t+ ]( ~我下午食飯的時候行開咗一陣,跟住我同事就攞我台機來玩
; [$ f3 q! i+ T! O佢用咗我個號嚟亂扣分[ ...
- j9 o! ^! M8 n; y漫步雲端 发表于 2010-11-9 20:23

, ^; u; W' z; A; a, H. {) }3 W" I* i/ G1 ~, j* R% _. y
0 O' W4 T9 S: {, z! |
   原来系有幕后黑手!!

漫步雲端 发表于 2010-11-9 21:13:59 | 显示全部楼层
原来系有幕后黑手!!9 c7 p: ?+ e5 |4 R& t# ~4 j7 r' k
kruouo 发表于 2010-11-9 20:55

5 ^. \; N+ G9 w0 a+ n) W' ?9 G, }* `0 Y3 E- R8 n! f$ A. `+ r+ D4 j
9 x$ S) h& U: Y( V) d

8 L. y8 q8 T, x( _激鬼死,亂咁搞人台機

hikaruyin 发表于 2010-11-9 21:34:16 | 显示全部楼层
明知新黎就唔好亂發帖啦,回覆一樣有分的!
& R, q+ s- Z7 G  _$ j! m何必一來就發帖?
) q; H, ^5 {0 _" B發帖前我睇你都冇認真睇版規了

lovepx 发表于 2010-11-9 21:47:12 | 显示全部楼层
激鬼死,亂咁搞人台機
. n8 W) R+ C4 ?6 {1 x0 `漫步雲端 发表于 2010-11-9 21:13
1 x6 o, n7 o, J! T0 j, w' f. P* k3 z
0 c" a, ^1 u- b2 E' l/ F8 [

" \: w1 `: |: R    系咪你女朋友啊?一般5会乱搞人哋部电脑

lovepx 发表于 2010-11-9 21:50:46 | 显示全部楼层
俾老虎见到果断咬0 {* _6 H& O+ O( T
其实我哋都5系打击新人嘅..版规版规..# j8 l- N/ Q" J. Y/ w! A1 B" t( g
雀仔最近真系5出现H大叔经常出现

aaron81 发表于 2010-11-9 21:59:00 | 显示全部楼层
回复 12# 漫步雲端 + c0 h! n; s) q( g) h  k; P
漫步乜你这么吾少心架!

aaron81 发表于 2010-11-9 22:00:59 | 显示全部楼层
LZ,新人刚开始发错区都时有~会被咬,我都是这样走过来!

漫步雲端 发表于 2010-11-9 22:07:36 | 显示全部楼层
系咪你女朋友啊?一般5会乱搞人哋部电脑
8 ~, f% e7 C/ A7 N3 Y* z5 olovepx 发表于 2010-11-9 21:47

- f- [% y. e+ F
# |% Q' M5 m8 l
% l! D9 b; C9 G' P8 \    2 z5 [( F4 |' Q# y8 c7 }. ?
公司的男同事= = 佢一向都好多手

漫步雲端 发表于 2010-11-9 22:10:00 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 * y$ R- }# X% O4 H; ^0 e
漫步乜你这么吾少心架!4 j! s& a& @. _- Q
aaron81 发表于 2010-11-9 21:59
$ m  ]1 U" j* ?7 z: @
. T9 A" L2 ^/ N" Z) C. G0 y6 _

6 \2 D7 G3 ~  f- o! w8 J   
* L) s2 f1 w$ S( Q1 r" K一時大意沒鎖電腦,唔會再有下次了

Batcat 发表于 2010-11-9 22:18:58 | 显示全部楼层
公司的男同事= = 佢一向都好多手
2 I( V( X0 s( E4 X漫步雲端 发表于 2010-11-9 22:07
. t/ C3 j' K0 F8 m) p1 \8 j

2 R' o2 d0 s8 W9 o1 c' H% K6 e! ]
0 U9 c3 y6 Y! d  p   佢甘多手下次真系要提防下!!

aaron81 发表于 2010-11-9 22:57:05 | 显示全部楼层
一時大意沒鎖電腦,唔會再有下次了
+ x4 ^/ [2 d' L4 W9 P+ S漫步雲端 发表于 2010-11-9 22:10
8 X0 a5 \3 R4 m( b
其实都是睇人的!$ e+ B, B1 x+ L4 i
我平是行开行埋都无关的!

Ace0210 发表于 2010-11-10 09:18:58 | 显示全部楼层
離題...我發覺中意K oN的人都唔少, ~8 b& W6 F; ~: J7 n% W
不過最多都系龍珠
) P. g2 D9 v+ i; ^& @LZ唔好發水psot就得啦