[新手问题] 点解我无啦啦被扣左星梦啊!只不过系发帖发错区!

缘Yuan 发布于2010-11-9 12:42 3674 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 kevinchan 于 2010-11-21 13:47 编辑 6 P0 s8 _: u* y, e- }/ T* K
# A& w+ ?9 K0 i6 z9 C' o
我系刚刚来嘎!因为刚来毛耐……9 R% F0 y) Y2 A; d' _# i3 @. }
所以想发帖求助下!点知自己发错区!
0 D1 F0 C/ ^( _1 c  s! q然后返来呢个区再发一个差不多嘎帖!点知个边区嘎帖被人扣左星梦!" ?. n# Z( u7 q! A" N
刚来毛耐就受打击!冤枉啊!我都话左自己不了解呢个论坛!8 ?7 Q' c0 p  w0 i2 `
点解甘打击新人啊!9 X! l5 ~% G" t, F4 Z8 i
不可以先发个口头警告咩!使无使揉下都扣我嘎星梦啊!以家我都无知点解释好!都没人肯听我讲!+ p# c; }- r1 P8 O
555555……点解我甘黑仔嘎!
9 F+ J5 H) L* J$ a" {5 b( f1 A; i
; a5 L# [& v5 M2 ?
以下内容由kevinchan编辑# m2 T3 p) D1 C9 v
问题解决了,请看:
& S! L4 h' R+ `3 |' H1 k  b
回复 1# 缘Yuan
5 f* a* q2 m; e3 S9 e6 [" c/ |
0 V% {1 t; E) y1 g3 N" b
7 [4 p! J! d' y! B  ]
    0 `& ?$ }4 K3 Q! t5 j( P' R
我下午食飯的時候行開咗一陣,跟住我同事就攞我台機來玩
% G0 d$ r+ F8 Z9 S3 j' F9 Q3 g佢用咗我個號嚟亂扣分真係唔好意思了 原來樓主有PM給我,但是我個可惡的同事仲自作主張幫我回覆咗= =* r$ A+ X2 G0 p" }
剛才再有人PM我,我打開信箱先知道呢件事...* j8 _( j# v6 y: ]' v7 W: Q3 y
5 w; {! |$ M, b

% G( Z' h. S) I  i  R) |8 c到底係邊個幫我撤銷評分的?唔該曬...0 z: j( B( c$ _1 t8 d( Y" I3 _
# i+ s: u) M3 V" d$ S0 u& S9 c0 V

& C$ ~5 n0 o& i下次我會幫台電腦設置密碼唔畀其他人掂啦
/ l7 k" z- |: a漫步雲端 发表于 2010-11-9 20:23

已有(36)人评论

漫步雲端 发表于 2010-11-9 12:54:21 | 显示全部楼层
睇嚟樓主再次受到打擊了

timaousi 发表于 2010-11-9 12:58:52 | 显示全部楼层
LZ居然仲開貼黎問~你唔明就私下PM問人~搞清楚再發帖啦~

huang 发表于 2010-11-9 13:01:05 | 显示全部楼层
这叫活得应该

help6288 发表于 2010-11-9 13:09:12 | 显示全部楼层
LZ可怜呀.......嗯

inber 发表于 2010-11-9 13:37:26 | 显示全部楼层
樓主發錯區有無試下問下D版主應該點做" J- x) W6 k: H) K* A  B+ G: z
問左可能就唔會比人扣星夢了

maplep 发表于 2010-11-9 13:56:19 | 显示全部楼层
楼主。。悲剧- -

基拉杰特 发表于 2010-11-9 15:34:52 | 显示全部楼层
竟然还开贴问,难道还想中招,小心点,既然你知道发错版区那么就应该明白被扣是很正常的

zsl198602 发表于 2010-11-9 15:48:51 | 显示全部楼层
心寒,围观学野!

Batcat 发表于 2010-11-9 16:43:07 | 显示全部楼层
新人要多d看版规!!
. m$ W5 T2 }; f* H8 f- ]) L来个论坛对新人来算系好咖!!!

4ycao 发表于 2010-11-9 19:50:28 | 显示全部楼层
楼主,慢慢来啦!我已经撞左两板啦!

漫步雲端 发表于 2010-11-9 20:23:15 | 显示全部楼层

2 m' Q$ U1 w* W6 z/ H# h8 T8 w回复 1# 缘Yuan : j  Z& w2 x# N

& w4 }  f* h9 \8 t: ~$ f( V4 l/ ~- q6 |8 h0 z

& W1 P* l: @/ Y' x$ `' w我下午食飯的時候行開咗一陣,跟住我同事就攞我台機來玩6 F3 @$ t+ p$ x: b1 [
佢用咗我個號嚟亂扣分真係唔好意思了 原來樓主有PM給我,但是我個可惡的同事仲自作主張幫我回覆咗= =
) A; }' p4 l4 w* b剛才再有人PM我,我打開信箱先知道呢件事...
7 f& \9 W% v% E
% X0 T) O1 u* S3 Z4 E 1.jpg
( E: c3 U  c4 o% E) p* \到底係邊個幫我撤銷評分的?唔該曬...& m) p6 T6 L$ q  q

" s# u8 A' o8 @6 Q& h9 E
; ]6 }: R2 x7 k( r下次我會幫台電腦設置密碼唔畀其他人掂啦

1234下一页