[粤漫合成] [原創][旋風管家/爆笑管家2][雙粵日三語][BD 1080p][共01-25集完](更新足本版OVA)

漫步雲端 发布于2010-10-23 15:39 24774 次浏览 304 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
4721369 发表于 2010-12-11 09:27:16 | 显示全部楼层
回复 84# 漫步雲端   r) v- a: Z% C5 f5 n% N

9 E" g9 \, D2 p, U0 u
4 e- ~3 K/ W; Q    第二部出了?

kitty 发表于 2010-12-12 22:35:55 | 显示全部楼层
合成版的爆笑管家II,我要看啊!!

九刀流 发表于 2010-12-13 02:09:04 | 显示全部楼层
超级爆笑嘅动画,再加上TVB嘅配音就真系正!

漫步雲端 发表于 2010-12-15 12:15:44 | 显示全部楼层
點解收費附件唔洗購買就可以直接下載?有4個人食霸王餐

jinguang 发表于 2010-12-15 13:53:13 | 显示全部楼层
感谢楼主的辛勤劳动,但我还是喜欢TXB啊……

inber 发表于 2010-12-15 14:01:28 | 显示全部楼层
點解收費附件唔洗購買就可以直接下載?有4個人食霸王餐
. A, F; l2 H/ l7 a* O1 h9 J漫步雲端 发表于 2010-12-15 12:15

, I* P( f% C. ]" ?& X
- H% v  h4 l0 z5 V# Y
( r* I" L/ }0 Q/ P7 jiamaboyandog , Ling1988,街長,社長
7 b' b  Z+ E! R. i; O都可以唔比錢

漫步雲端 发表于 2010-12-15 14:14:49 | 显示全部楼层
iamaboyandog , Ling1988,街長,社長( X* ^, o$ |2 }
都可以唔比錢' X2 \. A. y# K1 d  ?
iamaboyandog 发表于 2010-12-15 14:01
( i4 j3 u9 W8 p3 {( N

; N5 {$ p  G8 P$ t! V1 W2 o  k5 Z7 A5 m% J% t# K( Q7 R
    , w' Q5 @% x+ L) E, M% @
= =你地邊個食霸王餐

inber 发表于 2010-12-15 14:25:24 | 显示全部楼层
= =你地邊個食霸王餐
( U' j0 u7 k, q) q- o漫步雲端 发表于 2010-12-15 14:14
# `# v& z) ^9 z) `% K. U0 s

* q* q' H: l# m, B& ?9 K3 ?& X' D: {+ R2 E5 i
我話唔系我
8 \1 h; g8 _" h  w你信唔信?

漫步雲端 发表于 2010-12-15 15:03:29 | 显示全部楼层
我話唔系我( h( f# `6 J4 c8 `+ B, {
你信唔信?
: c3 p( x& m% hiamaboyandog 发表于 2010-12-15 14:25
: p. D" W3 @! Q2 G% K) w" b  ~$ x
) l4 \; d* \# U% K
; h! x5 N2 M# ^

/ I, _4 B/ q* Q+ |信!!梗系信啦
8 U9 N7 Q. n$ q1 a7 |
0 l( r, f: N- R, v& y) Q如果連你都唔信我仲可以信邊個?

inber 发表于 2010-12-15 15:09:08 | 显示全部楼层
信!!梗系信啦
# G5 f! R% K. C2 q% T6 ?  c2 Y+ y& h. H& p4 G2 `. k$ b
如果連你都唔信我仲可以信邊個?9 G& T! n, J! g4 f' ~
漫步雲端 发表于 2010-12-15 15:03

6 p/ {, ~, A: `0 p: J
( `- O3 c# H, \
  e, |- H0 [0 x! P好感動
$ y" m& ~/ n! a( U1 J$ e(如果系真的就好了,不過就算系假的我都好開心)

漫步雲端 发表于 2010-12-15 15:16:44 | 显示全部楼层
好感動
. e# X5 I( G& v' D/ H  k(如果系真的就好了,不過就算系假的我都好開心): c3 a, J7 b' r: Y
iamaboyandog 发表于 2010-12-15 15:09

% O: v3 Y. u* l% H1 F( H
& y3 `6 a4 o4 W2 I# ~( f2 W2 X8 q: l4 o. v9 N- b8 n6 @+ ]: `, c
    " V4 N3 {8 M, O2 x$ g. v5 }
你覺得我在講假話咩 原來一直系咁諗我

inber 发表于 2010-12-15 15:18:06 | 显示全部楼层
你覺得我在講假話咩 原來一直系咁諗我
2 T* `  _5 i( H漫步雲端 发表于 2010-12-15 15:16
7 j1 H! I) ?. Z% ?# @$ V

. H& b) k* j$ B
" a, j% O! [, Q5 N$ {. J8 R我無講你講緊假話
9 x0 g! D, [: ^  L; y; R可能系我用詞不當* w& r2 [% a, B! o9 k8 y: s2 J
先會令你誤會