[粤漫合成] [原創][旋風管家/爆笑管家2][雙粵日三語][BD 1080p][共01-25集完](更新足本版OVA)

漫步雲端 发布于2010-10-23 15:39 24656 次浏览 304 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:07:24 | 显示全部楼层
你成日都話硬盤壓力大 但是又可以下載咁多嘢
3 w' l: U2 y2 y: C, x漫步雲端 发表于 2010-10-23 16:05
+ Z8 u3 q5 j  M% _& Q5 t

. m5 |4 U( N4 K0 L: l, U+ Z$ O( Q1 u5 m4 k8 o
    咁下法,好快会爆= =真係好多嘢下载

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:09:36 | 显示全部楼层
雀仔啱啱先买咗2T
' X9 R. p, U* ^% F1 d7 _" tchrisrex 发表于 2010-10-23 20:56

8 o6 J4 Y( D/ w4 ^& Z$ j% u) r' U* i0 ?. u6 d! ]
7 m6 M+ W. F; I- O: g2 ]* B% y3 d
    居然爆我大锅

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:16:34 | 显示全部楼层
咁下法,好快会爆= =真係好多嘢下载4 g% P  u8 t3 t( \2 E6 }
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:07

' @8 f# u4 O2 A
5 O  v2 U) ]7 C( |0 ?- I* o6 n  f$ _9 @! |
    6 A' f" a. f4 l/ K, G' \4 e
你2T有排都未爆啦 我都係得1T的! P5 D' t. T7 A' V5 ^
6 N) f. j, h% o, h" n
羡慕羡慕

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:19:08 | 显示全部楼层
你2T有排都未爆啦 我都係得1T的
: z) F! `' i! o9 B+ L, x8 }% h! t8 [3 @8 D
羡慕羡慕
) D" u% e& t6 M! j, h0 D" b漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:16
# r; V$ R! A' w' d8 C8 A3 R) b; t
9 U! K! Q5 t. d; V( p8 _
! n' w. U( {/ t
    我所有硬盘加起来都接近3T .........不过那堆硬盘很零碎的,160G,120G,80G

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:21:48 | 显示全部楼层
我所有硬盘加起来都接近3T .........不过那堆硬盘很零碎的,160G,120G,80G# O2 y3 |! Y. Q8 a& C$ m' J- t- H
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:19

# Y* e, y" A6 i5 G! E" d5 d
9 p' X4 x  z" D0 x. Q1 L6 s2 C4 W

2 ^3 ~; S2 l5 A0 ]4 q仲係度曬 全部裝曬上去睇睇

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:26:20 | 显示全部楼层
仲係度曬 全部裝曬上去睇睇
7 P7 Y) Q9 y  b; \漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:21
1 m0 n  o- Y' c; I# d+ Y# G( L

, i  z  O' n% d9 B6 O' P+ y9 r3 p; c3 s7 @
    = =晒电啊,漫步靠害

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:33:39 | 显示全部楼层
= =晒电啊,漫步靠害$ i$ X! T3 Q$ \: v  E% t8 P/ I
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:26
3 q. }+ C( X) h( L& C/ x+ m
: |( }6 P4 h6 L& I0 f( g- i
8 n1 o' ^! h) {; Z/ k2 d% g
    " D  D; }6 d2 Q! N$ @
你台機日夜開住呢啲就唔叫曬電,幾個硬盤用得多?

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:38:58 | 显示全部楼层
你台機日夜開住呢啲就唔叫曬電,幾個硬盤用得多?
1 j0 m5 P& L% K; k5 I: [; w- m漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:33
3 `' \; L+ P' l1 ^& v  c5 @; i4 z
3 S! F0 H/ X1 p9 I3 s+ j9 A

* z% e# n, O% F( D3 q    一个月落嚟真係唔少嘢嗰啵

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:45:40 | 显示全部楼层
一个月落嚟真係唔少嘢嗰啵
1 D5 t: z4 b7 V! s# i! mkevinchan 发表于 2010-10-24 02:38
, [' z  z0 _5 S

& L! H7 u% I3 E' k% P5 |7 I
9 \; |1 Y2 s: y" i1 W! l8 h- _% j/ g   
$ @1 \* q: i' h$ i我計過啦,就算3個硬盤一個月24小時開住都唔使2度電

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:50:54 | 显示全部楼层
我計過啦,就算3個硬盤一個月24小時開住都唔使2度電1 v+ p; O3 l* X5 F  [6 e
漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:45
1 f5 K- m% O# k5 c) }2 t
. e! T" l7 r$ m; g# v

) k6 Z" @6 y& C: r. E: D    正常运作一个硬盘几多W?

netasa 发表于 2010-10-24 02:57:45 | 显示全部楼层
我以为慢步会等有TVB嘅先发添!  咁就收住先咯。

ward 发表于 2010-10-24 09:46:01 | 显示全部楼层
好似几搞嘢。