[粤漫合成] [原創][旋風管家/爆笑管家2][雙粵日三語][BD 1080p][共01-25集完](更新足本版OVA)

漫步雲端 发布于2010-10-23 15:39 24651 次浏览 304 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-10-24 10:45:55 | 显示全部楼层
慢步
. z* L9 S/ U4 f/ E& ^4 @你有無第一季合成呀7 [# [, X7 j1 ?+ Y2 j# Q
發個link來得唔得
$ r; M# {* l! N) m我唔想去搵

Ace0210 发表于 2010-10-24 10:47:42 | 显示全部楼层
我同樓上一樣
0 ]7 ~% ^! a7 N0 U8 I+ i而家諗緊刪左D咩好
! `5 A+ y1 B; R7 S9 _2 Diamaboyandog 发表于 2010-10-23 16:00
) n: \) t: M# ~8 p  ]* {

) w9 X+ b/ h- d% `7 f4 R- p8 S/ V9 T4 r
    + @( [- u2 Y8 o6 l( B1 d

' ]9 ]; Z& Z0 n& j# z& K5 K. A: N我同你一樣~# N/ I. |. Y3 e' M, L: y4 J) O
無咩位5 s7 `8 c2 E8 \1 y" U5 F0 O
搞到我要犧牲高達平成三步曲! h+ c1 o1 G4 Y6 e; o% c" o
真系慘

漫步雲端 发表于 2010-10-24 11:22:31 | 显示全部楼层
正常运作一个硬盘几多W?
, ^) j' Y, e% I5 okevinchan 发表于 2010-10-24 02:50

& I* M7 w, _; F
3 y9 Q' m( a; X) u/ {* D6 Y0 ~- N3 l& Q) |1 M* \
    ' k5 Q: E* N& W/ N
7-10W囖' m6 T6 ^) f# A1 h
/ ?1 V6 g5 l/ l1 L2 ]
計落兩度電真係不夠

漫步雲端 发表于 2010-10-24 11:24:32 | 显示全部楼层
慢步
* T3 [: s3 r& C! q/ k你有無第一季合成呀3 N& j2 L/ p; q: Q1 W" I$ A9 j
發個link來得唔得
, s0 D9 T( E( M1 _我唔想去搵
9 A& o- \: i; O# ^$ o- ?/ {4 @: tAce0210 发表于 2010-10-24 10:45

* l5 q) Y# X' ]) v2 H: w- |  F
% ~  \+ S1 a, z0 l0 K$ G  t1 I: X  U" G9 E, n% R0 |9 m

9 E9 Z3 n) z$ o1 e) O2 t' U9 B得,唔得我都不會發啦

batuu 发表于 2010-10-24 15:38:24 | 显示全部楼层
600-800MB>.<""好大AR
& y, L, H& @% U* {不過都SUPPORT 漫步兄

hong1988 发表于 2010-10-24 22:38:17 | 显示全部楼层
多謝分享aaaaaaa   !!

zsl198602 发表于 2010-10-25 09:19:12 | 显示全部楼层
支持楼主!其实我硬盘压力都好大噶,D高清虽然睇过,但系删左又有D可惜

heyuandong 发表于 2010-10-25 14:43:22 | 显示全部楼层
严重支持一个~~~~~~~~~~~

天才不二 发表于 2010-10-25 15:57:12 | 显示全部楼层
回复 1# 漫步雲端
! D% y+ g# c8 ^( Q6 t8 V! a4 e6 m0 G0 z2 a# C5 X
1 O+ U+ ~) j% z3 J
    漫步兄,可唔可以单独放埋校正音频出来,我已经有华盟的BDrip片源,唔想重新下(主要系宜家下MU速度好慢

漫步雲端 发表于 2010-10-25 16:26:22 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 / m" v6 ~, {, ^
' Q( b% ^8 C9 E8 l% `: L+ ^: `
+ D- a* ?  m. e% n/ w' H8 e; x5 p
    漫步兄,可唔可以单独放埋校正音频出来,我已经有华盟的BDrip片源,唔想重新下( ...
9 Q% }& U; w; a天才不二 发表于 2010-10-25 15:57
7 f1 \& J6 O" ^6 M
% c: |/ ^; n3 b2 |4 M( J

: ^: ^+ Z" w& X$ g! k    7 }" [/ L( ^3 y6 b
本來想更新完再全集打包,你急住要的話就而家上傳囖

天才不二 发表于 2010-10-25 16:41:39 | 显示全部楼层
回复 46# 漫步雲端
# M! Y  y7 ^, @! c) X$ b$ E
+ B9 ]' }4 `4 I- U% |9 g' f! ?8 F' A% C2 O
  咁就多谢晒

wjr5200 发表于 2010-10-25 21:57:39 | 显示全部楼层
第二季当然继续支持