跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 恭喜新版主Ling1988上任~~

inber 发布于2010-10-13 13:23 4562 次浏览 85 位用户参与讨论     [复制分享主题]
朱仔 发表于 2010-10-13 19:16:34 | 显示全部楼层
紅包說:「說句恭喜我便以身相許。」8 S. C: _2 ?: {; P
我說:「恭喜!恭喜!恭喜!‧‧‧‧‧‧」

评分

alexhus + 50 多谢支持新版主

kental 发表于 2010-10-13 21:06:22 | 显示全部楼层
对唔住,原谅我噶祝贺来迟了这么多!

评分

inber 发表于 2010-10-13 21:17:55 | 显示全部楼层
对唔住,原谅我噶祝贺来迟了这么多!
% j8 v! R$ d; @- o; A" ^kental 发表于 2010-10-13 21:06

8 S5 k( c2 o# ?! }- q/ t8 l
- R2 Y( b) \/ s; `7 ?
* r6 S7 m, h" `  j9 `+ m咁你都要原諒紅包要遲D發' v7 s9 [  k- F/ E6 h
我發曬了

kevinchan 发表于 2010-10-13 21:52:17 | 显示全部楼层
咁你都要原諒紅包要遲D發
& f0 |" A) [  {- `( K我發曬了
1 |. ~6 s: v* R) v! k# j' Xiamaboyandog 发表于 2010-10-13 21:17
! z& H) m2 z: t6 Z% V& \/ ^+ ~

2 d- @$ u  W. [! w. F0 R6 k% [, j9 e! X: C- f4 {, }. G
    等A兄嚟派啦...不过佢神出鬼没的,等我闹下佢先

kevinchan 发表于 2010-10-13 21:52:49 | 显示全部楼层
恭喜晒哈,派晒D星梦仲有我果D。
: b; c( q+ t- a4 O$ t. Balexhus 发表于 2010-10-13 18:25
2 W: R6 R, {, a$ k3 O5 g0 c
( A( m0 J" P. h) g# Q6 z
: \. \' [9 X& O* X' S
    大水喉你一味得把口,好日都唔嚟派下星梦

aaron81 发表于 2010-10-13 22:04:24 | 显示全部楼层
恭喜恭喜
; k1 d2 Q% [- N6 |! }* Y吾知我有没有来迟~

评分

alexhus 发表于 2010-10-13 23:17:15 | 显示全部楼层
大水喉你一味得把口,好日都唔嚟派下星梦  ?: ^6 e2 Q2 c
kevinchan 发表于 2010-10-13 09:52 PM
% }& v* Z1 Z- G, @% Z6 N
- j7 U, B8 N+ A8 ?
& U% G8 k: g! r: i& s# M! W* S/ }7 r7 ?
    我最近忙啊,一口气报咗三个职称,仲要系呢三个星期内考。。。

kevinchan 发表于 2010-10-14 00:51:58 | 显示全部楼层
我最近忙啊,一口气报咗三个职称,仲要系呢三个星期内考。。。
! j# n4 a2 k. @% v9 walexhus 发表于 2010-10-13 23:17
) L% {7 l0 [$ a: j: r

* a4 V, y1 ], ~( H
% E5 ]5 Q( O5 H, V2 ^& I( Q( a- M% G' q    ........大水喉犀利,真係上进,我拍马都追唔上......后生仔係应该拼搏一下嘅 ...加油啊

ww8811736 发表于 2010-10-14 07:33:34 | 显示全部楼层
黎迟左,没红包发

评分

Ling1988 + 50 多谢支持!犯小小错先是前进动力,好欢迎您 ...

cuterinoa 发表于 2010-10-14 08:37:16 | 显示全部楼层

4 d: o. E3 s7 w1 _* s. A3 k+ W. ^恭喜Ling1988

Ling1988 发表于 2010-10-14 15:39:09 | 显示全部楼层
回复 70# cuterinoa % x9 W) D( ~3 P- S' i
8 p) a+ R9 M8 [5 {

$ ~/ U4 I  l+ Y( F0 P    多谢支持!!!

dorothie 发表于 2010-10-15 15:00:55 | 显示全部楼层
恭喜恭喜~~~