跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 恭喜新版主Ling1988上任~~

inber 发布于2010-10-13 13:23 4567 次浏览 85 位用户参与讨论     [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-10-13 13:47:28 | 显示全部楼层
来拿星梦..记得给哦。,。恭喜LING兄

评分

iamaboyandog + 10 L版派少左10
Ling1988 + 40 多謝支持!!

tandong 发表于 2010-10-13 13:48:54 | 显示全部楼层
紅包大大的有!新版主要去咬多D水虫啊!!

评分

iamaboyandog + 50 我幫手派!

tandong 发表于 2010-10-13 13:50:05 | 显示全部楼层
如果你派50,咁你只可以派20个人........请三思而后行; V; P; Q3 b# C+ c( G  H' B7 `  k
kevinchan 发表于 2010-10-13 13:39
$ H# \+ q  P! X! ^, p% v6 K- X
, c- |. t0 A3 `6 }5 B; u
1 s. A1 J- X# U2 K
    距派完,有雀街顶住!!

Batcat 发表于 2010-10-13 13:51:46 | 显示全部楼层
恭喜曬哦!!以後要俾d心機啦!!$ x4 K# p( I+ I
(睇下有無紅包拿先

评分

iamaboyandog + 50 我幫手派!

kevinchan 发表于 2010-10-13 13:52:37 | 显示全部楼层
距派完,有雀街顶住!!
; f2 ]4 E4 w, `+ _6 c5 t! ytandong 发表于 2010-10-13 13:50

4 I, n8 f/ d$ C6 y. R  T3 d! }3 T9 t2 ]/ m8 n
! h6 ^+ x% U' A, X, p
    新人做新事,我哋老嘢唔方便插手.......不如叫嗰位新嚟嘅I版帮手派好过..........或者老虎出马

inber 发表于 2010-10-13 13:53:30 | 显示全部楼层
新人做新事,我哋老嘢唔方便插手.......不如叫嗰位新嚟嘅I版帮手派好过..........或者老虎出马[e ...# B/ G8 @) u0 H7 O
kevinchan 发表于 2010-10-13 13:52
% `9 Q8 p4 g- d9 X6 z
+ C0 N3 I/ K% t6 C. u1 O* i( v
' k0 m' X) I$ @) L: q
咁我派
9 x! i9 ~( G" F1 w# S1 |選人黎派先
) a+ ^' F+ V! Z1 ~4 x- C% C5 V2 @& l9 a9 s- L( A
米住
% x) G3 H. d3 M8 X4 o* o咁會唔會好亂, X( u+ e( i9 b% `- `& f8 s
到時版主唔知派到邊

kevinchan 发表于 2010-10-13 13:55:37 | 显示全部楼层
紅包大大的有!新版主要去咬多D水虫啊!!
/ Q+ W% E# {5 ]! H. B) atandong 发表于 2010-10-13 13:48
2 `. e% U/ C7 O" G
, F7 H8 X9 p# j7 I7 R1 N5 z, c
$ e3 h, K6 z# o; p& w; W
    你多啲出现,自然就会少啲水虫

kevinchan 发表于 2010-10-13 13:56:12 | 显示全部楼层
咁我派
' ~3 ?0 q2 O1 l  }選人黎派先
( ~) b' Q) w, q/ ]9 T8 Q1 f$ }9 B, E) t' i" s: ^/ j, J2 c$ \2 s) O6 n1 r
米住
; C! }# S7 u  y+ l/ h  i咁會唔會好亂
7 E+ d. k! t0 i2 S3 S到時版主唔知派到邊0 F$ q) U$ q6 o. o8 X- P( H
iamaboyandog 发表于 2010-10-13 13:53
' [+ d, S4 t5 \# }

2 L; q: @5 ^# I2 h/ e2 e" x- G+ j# z9 B* |# h
    等佢派完你先接力,记住喔,你同佢沟通好

inber 发表于 2010-10-13 13:57:38 | 显示全部楼层
回复 8# Ling1988
; b5 [. N8 z: j  i' B1 R+ ]0 n1 ]3 e  K7 U# w

8 s# u' @  k2 k) M2 v8 q你好似好忙
4 O. h& P0 S0 b6 X咁等我幫你派住先9 m2 Q7 K' ~3 d3 O3 `4 V
你返黎通知我!!!!!!!!

Ling1988 发表于 2010-10-13 13:59:26 | 显示全部楼层
% J& ?! X" r. i$ {4 B
, z, H/ r7 w- V5 [" h; N6 r回复 18# iamaboyandog " T, C5 L4 ~+ z) J2 b

. o+ Z3 c* D9 f
0 A# _% L& f2 Z) o6 z    為平等!補到50星夢就好了!

inber 发表于 2010-10-13 14:00:06 | 显示全部楼层
等佢派完你先接力,记住喔,你同佢沟通好1 S3 I$ a$ e8 K8 w1 o
kevinchan 发表于 2010-10-13 13:56

0 R( z# U, s; a2 Z6 A  y( |2 W2 n; q4 Q8 U7 I

6 j+ m  |1 c" i* X8 l我通知遲左佢7 E0 c3 [* S  A
) Z( n1 y# K( T
佢見唔到我派左比M版" f/ X/ ^; U1 X, b" F
不過我己整走左我的4 k8 L) B9 O. g# A  F- k" g- D
但唔知點解M版少左10

panzcheng 发表于 2010-10-13 14:01:57 | 显示全部楼层
入离恭喜下新版主先!!

评分

iamaboyandog + 20 我幫手派!
Ling1988 + 30 多謝支持!!