[迅雷快传] +115礼包][原创][踢出我天地][DVDrip_480P][Xvid_aac][粤日双语][52集完]

天才不二 发布于2010-10-10 13:47 9148 次浏览 102 位用户参与讨论     [复制分享主题]
tenpp 发表于 2010-10-11 20:02:55 | 显示全部楼层
支持楼主一下............

tuos 发表于 2010-10-13 16:50:17 | 显示全部楼层

ww8811736 发表于 2010-10-14 07:30:58 | 显示全部楼层
还是足球小子好啊

maiyulao 发表于 2010-10-14 17:20:48 | 显示全部楼层
唔见一排又有新野啊!

kevinchan 发表于 2010-10-14 22:16:25 | 显示全部楼层
原来上传完了,我都无留意添,呵呵

mrdb 发表于 2010-10-15 16:38:21 | 显示全部楼层
已经下左基拉合既版本,纯支持……

基拉杰特 发表于 2010-10-15 22:29:55 | 显示全部楼层
两个都未下载过,所以唔知边个好,我净係知道文学基的版本OP我已经尽力去帮佢调整了,唔知大家是 ...
, z! n) Z8 F6 [. {0 m9 m$ z% f( Mkevinchan 发表于 2010-10-10 19:56

& d2 B/ R3 S* R2 o
; s* x. V+ m) X% S( }8 b! I/ {
    你对这部那么熟竟然会不清楚,片源是一样的!

天才不二 发表于 2010-10-15 22:54:58 | 显示全部楼层
OP我整得好求其的

kevinchan 发表于 2010-10-16 00:53:23 | 显示全部楼层
你对这部那么熟竟然会不清楚,片源是一样的!! T- s6 I: I. ]% ^8 @3 E) T0 e" ]
基拉杰特 发表于 2010-10-15 22:29

$ V( L/ x4 B5 q9 k8 [1 e$ D+ }5 i/ \$ i
5 _( e1 i  L) x! `
    我知道片源是一样啊,我指你哋嘅音频调教啫,未对比过,唔知有咩区别

漫步雲端 发表于 2010-10-16 13:14:17 | 显示全部楼层
係唔係片源同音頻分開,自行封裝

天才不二 发表于 2010-10-16 13:30:06 | 显示全部楼层
回复 46# 漫步雲端
" B! a! k' ^, R+ U7 C6 D4 M( P0 W  }% ]" v" d7 q
0 A  r. T9 _3 F9 D

. @+ k0 O% \' Y/ m! m- b3 W
8 Y. W/ K+ l7 `) S% h! S1 ~. _    已经系成品来的,因为响单位MU上传慢,而115可以2mb/s上传,咁快就无必要自行封装

漫步雲端 发表于 2010-10-16 13:57:45 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
: e( E' S6 x: f- n
- o4 |9 b) l! V0 }" y! f8 a' A
7 `# g/ A3 h& m- ^/ P8 `" N
* r& b6 B5 w- Y& N& i+ E* u
$ ~( K1 [* @; m; x    已经系成品来的,因为响单位MU上传慢,而115可以2mb/s上传,咁快就无必要自行 ...
+ M$ r) ?# Z2 P6 o+ N- T3 q, B0 v天才不二 发表于 2010-10-16 13:30

) A; z, a7 t4 r% y* K8 C* g4 f$ S' }  B& v8 G( D# r

$ t/ R0 Q; \' L. U( }1 i   
: ~. |- B! b+ m, ]我單位同你相反,MU有8-9M/S而115就7-8百k