[新手问题] 這裡有沒得改名的?

漫步雲端 发布于2010-10-8 17:02 7005 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
其實係咁嘅...9 \* k0 ]5 f) D# T$ u

5 f+ U+ y8 h0 ]$ i: c因為以前註冊帳號的時候一時手快快打錯咗字= =!我見on9個邊都可以改的 就係唔知粵漫社有沒得改?
/ w6 m& E. D. Q2 \) M我想:慢步云端 改返:漫步雲端

已有(73)人评论

inber 发表于 2010-10-8 17:09:39 | 显示全部楼层
# F4 R" ]" z$ i& _
0 V5 ]: e2 o; ]( z) U" q呢層當然要去找K社問下/ D, s6 ?$ m2 J* ?
4 I0 f( `, \8 u" J6 K4 M( O3 h
(問多句......點解兩次都打錯咁得意的 )

ConvoyChan 发表于 2010-10-8 17:20:43 | 显示全部楼层
我都想改啊 用q号讲错野个振太容易比人人肉出来了。。。

漫步雲端 发表于 2010-10-8 17:22:28 | 显示全部楼层
呢層當然要去找K社問下  B. B2 k, u! l# S1 N

2 H4 H5 o  w2 G0 T0 Z(問多句......點解兩次都打錯咁得意的 )
4 M0 O9 Z$ r# J: a) A4 L9 M& Ciamaboyandog 发表于 2010-10-8 17:09

2 w4 L: b7 K2 M# p8 @而家就係等佢老人家覆我其實我諗入後台改改名應該不會太難...9 W) n! _  G, S% l* X" U; `) Y4 }8 @

& D1 d( d: o( D' `! n  F兩次都打錯係因為輸入法問題 我都好無奈

漫步雲端 发表于 2010-10-8 17:24:04 | 显示全部楼层
我都想改啊 用q号讲错野个振太容易比人人肉出来了。。。
/ J: J( r# [7 g' ^; b% s1 `157972678 发表于 2010-10-8 17:20

: S; ~3 u0 |; E, m- H/ D& w
; Z* ?# U) }( P4 D6 j+ ^7 k. J: D, c6 k3 w2 d

+ D# w+ ?1 e  X: ]9 k$ T$ d2 y咁一齊搵K社囖

ConvoyChan 发表于 2010-10-8 17:26:40 | 显示全部楼层
我都pm下k社

Ling1988 发表于 2010-10-8 17:38:53 | 显示全部楼层
回复 1# 慢步云端
! J. b7 n" m2 {, W0 E9 f4 i
6 N) a0 @6 m5 [% Q7 E
  z6 b. n$ C  W! ?7 H+ l  f% Z) w    您得閑無野做啊?

漫步雲端 发表于 2010-10-8 17:45:37 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
3 }7 H& K5 d' s' ~# P( f, Q# |8 s8 o$ H

9 M/ A" o) G0 }% n8 Q# }9 V    您得閑無野做啊?! ^1 }% _* }& @4 w/ u+ L
Ling1988 发表于 2010-10-8 17:38
6 v% g/ k6 Y2 y5 w) k4 ]% ~
6 S: R/ u( e+ G) q
  ~# l& c' b  A; W
    ' `/ j9 s# B% O. x- z
係啊..你點知道的= =!

Ling1988 发表于 2010-10-8 17:52:40 | 显示全部楼层
回复 8# 慢步云端
: V  @4 t8 C+ R2 z8 P( E" \
$ N6 o% U. J- ^$ A9 @
) v$ O( [/ Y( o3 C" F1 b    只要您在粵漫社浦頭!一定是好得閑

基拉杰特 发表于 2010-10-8 19:36:56 | 显示全部楼层
再一次看都这理由!

Kiver 发表于 2010-10-8 20:12:51 | 显示全部楼层
其實係咁嘅...
; h& ]0 C* C) x9 v" b3 z1 u# n. h2 X! T( }
因為以前註冊帳號的時候一時手快快打錯咗字= =!我見on9個邊都可以改的 就係唔知粵漫社有 ...4 N- \( a* B% z) n4 D" |. ~
慢步云端 发表于 2010-10-8 17:02

* u8 @) ?! N# j  |( \5 X+ X7 _: g, [& Q

' E$ q0 F. W  G& c) [    可以5 n3 \- T; I! K3 r3 t7 x
: |" P/ j2 F! }0 }
收费5000-10000星梦/次`~

inber 发表于 2010-10-8 20:31:04 | 显示全部楼层
可以! l% d; N& E. v

& N) {, w6 V2 K5 |/ e/ b0 ]# C4 j收费5000-10000星梦/次`~9 F$ Z" C# m* H; G2 k
Kiver 发表于 2010-10-8 20:12

0 @* }+ v* s% K" I- q- x# \1 J* c, B' |+ @) s7 o$ [. x

! v& N* M. S8 p, Y0 E你系唔系見到漫步那副身家有咁多先咁講