[新手问题] 這裡有沒得改名的?

漫步雲端 发布于2010-10-8 17:02 7001 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-10-8 22:36:21 | 显示全部楼层
冇点解 。。。。。。

kevinchan 发表于 2010-10-8 23:49:21 | 显示全部楼层
賺咗一筆點會唔開心啊 & g8 m) U; T; Z, y  W, T

* ?  m* W  N  I, X講笑啫 這是手續費應該的3 J2 K% a4 s/ }! q( Y$ n! E4 G
漫步雲端 发表于 2010-10-8 22:07

: @2 D/ j3 ]3 U! S2 e! F- h5 J- d
+ ]2 }2 c# s) Q/ L: E$ P' e/ a% G/ b6 {. [+ K
    睇嚟漫步改咗名心情大好啵

Kiver 发表于 2010-10-8 23:55:03 | 显示全部楼层
睇嚟漫步改咗名心情大好啵# F) {9 P2 z  q
kevinchan 发表于 2010-10-8 23:49
; w7 U, g$ {2 V1 r+ a/ {
; k: f3 E: S6 P9 p% k9 K+ u% K
1 s- c8 t" ^2 @5 x; ]
    叫漫步派利是~~~

漫步雲端 发表于 2010-10-9 00:02:56 | 显示全部楼层
睇嚟漫步改咗名心情大好啵$ m6 p! ]/ G+ Y9 u( F) h
kevinchan 发表于 2010-10-8 23:49

+ ~6 O: E. b/ `( `9 [  }; N: s4 K  W: |7 b. t

' G( B1 Z) u0 L- N  h. ^) R   
" Y3 G. w& ?" B6 Q- G' s3 {你又知我心情好?

漫步雲端 发表于 2010-10-9 00:04:54 | 显示全部楼层
叫漫步派利是~~~
) Z: p: i4 f5 O0 O9 M5 |9 ^Kiver 发表于 2010-10-8 23:55

2 p" I/ c+ U; n; X% d0 g+ B0 G
0 P- W( M# W1 O- j& P. I2 n) T3 g. ?! F1 u
    7 c. F3 D' R4 \4 L, G4 s% F  p
應該你派比我就差不多,再講就算我想派都派唔到

kevinchan 发表于 2010-10-9 00:28:23 | 显示全部楼层
叫漫步派利是~~~
- P) d) J# o0 |1 n- W, N! }Kiver 发表于 2010-10-8 23:55
" m5 J: o% [8 a+ X+ n. a- U; P& c# _6 K

$ z! p/ _$ i# c( Y
+ N, Y! F# d- {, {0 h    你叫先得,我哋叫无用嘅....佢成日无视我哋

kevinchan 发表于 2010-10-9 00:30:07 | 显示全部楼层
你又知我心情好?
2 i, P* _+ m. K) i' u漫步雲端 发表于 2010-10-9 00:02
" P* R/ |* A; {: X  {$ ^; m) u
3 N" W+ h) n* P5 P

) d2 ?. @, U9 Q* B4 O1 n$ S    估下啫,我又唔系你肚里面条虫,点会知道你喜怒哀乐嚄

漫步雲端 发表于 2010-10-9 01:19:44 | 显示全部楼层
你叫先得,我哋叫无用嘅....佢成日无视我哋
4 D3 Q% M+ t" @5 Jkevinchan 发表于 2010-10-9 00:28
6 @0 L. ]- `4 `# s

% f( R; y$ V0 @+ D" }2 |1 ^; _, }! t' y& a; c' @* h1 w$ R
    3 U& l1 j7 D6 X0 `, _
我幾時有無視過你哋?冤枉啊

漫步雲端 发表于 2010-10-9 01:24:09 | 显示全部楼层
估下啫,我又唔系你肚里面条虫,点会知道你喜怒哀乐嚄
- j- J; Z8 b' J9 _$ C6 _kevinchan 发表于 2010-10-9 00:30
$ I4 m) q' X# D; I( r' ~
5 F' d5 w! i# \9 i- U( {
你就估錯曬啦
. P3 @5 I% e$ S* r1 C  l
" N5 d2 \" j2 I( o8 D0 n% o0 J, ?) O昨天黑仔到爆所以心情又點會好

help6288 发表于 2010-10-9 01:33:30 | 显示全部楼层
其實係咁嘅...
2 d/ A4 I0 G8 z" r  H
+ ^1 n; Q3 [" ^. M6 i$ @- X) E: F! ^因為以前註冊帳號的時候一時手快快打錯咗字= =!我見on9個邊都可以改的 就係唔知粵漫社有 ...3 D0 C5 A8 j1 C; G7 b' i
漫步雲端 发表于 2010-10-8 17:02

1 A' A: u, |3 z  I
' Y3 Y* I8 g; Y' a. q! p1 M3 u; C* [: ~  Z: {' b+ }, @, l4 ?
    早知早你少少改个MJ名叫"漫步雲端".....等你无得改

kevinchan 发表于 2010-10-9 02:03:09 | 显示全部楼层
我幾時有無視過你哋?冤枉啊
6 y: M* y- H. j0 X! Y( O4 M7 m5 }漫步雲端 发表于 2010-10-9 01:19

9 L2 _8 l$ z: H+ G3 D$ s: q9 R  }$ l6 F# D

6 O) z5 N" |9 k' y    经常啦,不过我唔记得咗具体...算,今次放过你

cuterinoa 发表于 2010-10-9 02:03:27 | 显示全部楼层
不如改 【雨中漫步】 仲好 = ="