[每日闲聊] 新版块,大家多啲留意下啦

kevinchan 发布于2010-9-28 21:48 1696 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2010-9-28 22:21:59 | 显示全部楼层
晕,你无写版规,我就以为係人都可以用
7 n& |# c  Q; K! p. [& dkevinchan 发表于 2010-9-28 22:04

! O# ~/ ]+ ~: B* r. f! o9 ?2 G1 L
) o! J! }" @* p5 m. R
    你用魔邮上载的可以用`~~~: ^' |# T4 d1 z& P  r5 O5 ?
& k1 s( T9 t# ~$ f  m6 O' x2 C
听日仲要写教程~~~

kevinchan 发表于 2010-9-28 22:26:37 | 显示全部楼层
你用魔邮上载的可以用`~~~8 z$ o% L  f* z& T& D; i% A
- v: [% {" h$ _! I: f5 l0 _. l2 x5 \
听日仲要写教程~~~
* h  v. e$ @0 \9 L9 c7 IKiver 发表于 2010-9-28 22:21

4 Q' `7 B7 O8 L( _. E+ v, N* x) d. l7 R8 f' \% L6 f

' v" m$ O/ K7 j7 F8 s/ c) _    哦,咁辛苦晒啦..........BTW,有咩补充说明呢张贴你直接编辑啦,我惊误导群众

Batcat 发表于 2010-9-28 22:51:39 | 显示全部楼层
甘樣姐系要有一定權限先可以系個發貼?; o4 \% w$ O9 {" _8 {
有無版規睇下!!

lovepx 发表于 2010-9-29 00:19:41 | 显示全部楼层
5知魔邮上传速度点??我上传一啲呃下星梦都好

kevinchan 发表于 2010-9-29 00:36:19 | 显示全部楼层
甘樣姐系要有一定權限先可以系個發貼?2 H. @& W# h  j  p+ M3 O5 B
有無版規睇下!!& U& P4 v( m( t  C4 [7 m* q$ u
kruouo 发表于 2010-9-28 22:51
# ^+ c+ b) v: ]0 ~9 b. N

" u) ~+ I6 q2 [4 ~4 T9 B
% M% B- V$ [7 T/ |  y    睇K社听日会唔会公布一下

kevinchan 发表于 2010-9-29 00:36:35 | 显示全部楼层
5知魔邮上传速度点??我上传一啲呃下星梦都好
, c' d% q4 I8 N# Y, b% Dlovepx 发表于 2010-9-29 00:19
  s; y2 V, P7 C1 U# D9 [' G1 T
& R% ~# P; A% W) ^" j! F
4 O" D0 p2 E! B: X
    啱晒你心意啦,不过都支持,哈哈

kc123kc 发表于 2010-9-29 06:59:30 | 显示全部楼层
有新版块啊?过去looklook先先得

tandong 发表于 2010-9-29 07:51:40 | 显示全部楼层
雀仔这次捉虫了; ]( w% R6 R$ l0 P! h
基拉杰特 发表于 2010-9-28 22:07
( i( g( X' |  Y" h+ [

/ J% g% `" U7 I" _, x雀仔无虫捉,一定还咬你!!

help6288 发表于 2010-9-29 08:00:34 | 显示全部楼层
哈哈....前几日就见到LU

Ace0210 发表于 2010-9-29 08:03:44 | 显示全部楼层
唔知會有邊個會去果度發野?

kevinchan 发表于 2010-9-29 09:31:20 | 显示全部楼层
雀仔无虫捉,一定还咬你!!* _8 }  J. P! s) I( `: ]# W
tandong 发表于 2010-9-29 07:51
% V2 p5 @3 M3 {" P6 f2 e+ K5 X) D4 i
: V8 h5 L; I/ V. o0 @

& Z" T9 y& y$ O4 c" a; v0 Z7 A    老虎真了解本雀.....

Kiver 发表于 2010-9-29 09:35:53 | 显示全部楼层
老虎真了解本雀.....
. d; e  B/ _/ u9 b5 bkevinchan 发表于 2010-9-29 09:31

& z0 z: a0 T/ e6 b0 B- \
5 x/ g; ?, x( ~* Q' x+ |( v
7 F% ^+ q2 d& Z, e; x3 H+ k    简直就是动物园~~~~