[每日闲聊] 社长生日,有红包攞,迟嚟就无噶喇

kevinchan 发布于2010-9-27 00:36 4236 次浏览 76 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-9-27 22:09:12 | 显示全部楼层
我都来恭喜下先~K社生日快乐

alexhus 发表于 2010-9-27 22:46:48 | 显示全部楼层
K社,发得咁少架,起码100个啦。。。

kevinchan 发表于 2010-9-27 22:52:32 | 显示全部楼层
K社,发得咁少架,起码100个啦。。。2 e! |0 L! C1 a$ A6 n) |
alexhus 发表于 2010-9-27 22:46

+ E" l/ G# V; v) C
7 s/ f; E1 B4 T& I" E% c% N. \( R1 o& F  [- j. Y
    迟唔迟啲啊你

kevinchan 发表于 2010-9-27 22:53:20 | 显示全部楼层
你一封頂我三封啵8 @5 H3 C; R( h! G& d
iamaboyandog 发表于 2010-9-27 21:05

9 d2 Y+ C- ^& I; u& }5 l: G2 {! H
9 F3 y( G* p/ N' p* ?* t4 y( z: A' i( v1 G( l% n+ K% a' u' Q( ^9 R
    原来係咁,哈哈,我系版主有double嘛,你体谅吓我啦

kevinchan 发表于 2010-9-27 22:58:38 | 显示全部楼层
这样还做错了啊?- v0 l" j) P( m( ]1 W. h
基拉杰特 发表于 2010-9-27 20:19
- Z1 a2 W* b9 p- D  a
% _: R8 o$ }# _& l
; m+ i4 q4 ~" u4 b- C. c( C
    错在你不留意论坛动向

inber 发表于 2010-9-27 22:59:23 | 显示全部楼层
原来係咁,哈哈,我系版主有double嘛,你体谅吓我啦
' n* w& K+ X+ g' N/ N0 T9 S3 Dkevinchan 发表于 2010-9-27 22:53

0 b7 W6 @6 W4 A  {( M, ]. n* V3 j/ }

% u: f8 e- h$ @4 K點解要用到體諒二字$ ?* \' i) D: `) {
(講到有double好似好慘咁)

QQ车 发表于 2010-9-27 23:04:32 | 显示全部楼层
有无红包攞都应该要向社长说声:生日快乐,祝你心想事成.

kevinchan 发表于 2010-9-27 23:56:26 | 显示全部楼层
點解要用到體諒二字
8 H9 u* e7 Z4 T' _(講到有double好似好慘咁). d* g! d5 s# X$ E- Q
iamaboyandog 发表于 2010-9-27 22:59

) F3 I4 o9 ?- w2 u- f/ K$ V% A% i& r
6 r& E" P; ^$ ?8 O
- C9 d* ?1 r) V! o. n0 H    哈哈,你应该知道我开玩笑
/ U* H+ M& S* H% v) o0 b2 b3 Q( cPS:呢几日玩游戏,我又开始变得少水了

inber 发表于 2010-9-27 23:57:57 | 显示全部楼层
哈哈,你应该知道我开玩笑
/ k5 r6 p! }) |$ ?. H6 ?; k0 u! yPS:呢几日玩游戏,我又开始变得少水了1 v, }; `( q3 z
kevinchan 发表于 2010-9-27 23:56

' n, b; o& a. D7 p" ]$ k" k/ u
, |1 l! H( @% k0 c  |4 s: \" G* n5 q! }( Y$ l. u
話說我很久沒有玩遊戲了

lych 发表于 2010-9-28 00:01:15 | 显示全部楼层
牛又迟到,唔系挂~~~~?

kalaso 发表于 2010-9-28 00:02:27 | 显示全部楼层
哈哈迟左~

kevinchan 发表于 2010-9-28 00:26:56 | 显示全部楼层
牛又迟到,唔系挂~~~~?' t. {- c* ^8 ~! M
lych 发表于 2010-9-28 00:01
' p6 Z$ b. {1 t5 ~
4 ?8 a7 z5 f) f0 Q. q/ H
& _6 D- m8 C* g( G5 b5 n0 Z; ^
    居然迟咗一日,牛牛你真係...............