[日语翻唱] 岚岚生日KTV面基会~!内含福利~!

竜崎 发布于2010-9-18 13:51 3119 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 空灵 于 2010-9-18 23:11 编辑 2 E7 U1 B. x0 N: ^8 S+ e( E

t! I. S$ A1 x4 o2 l, y对大家嚟讲可能又係一个平淡无奇嘅周末,却係我哋『三色堇』嘅又一重要日子...
) a; e7 G/ E, f' f  V今日係我哋嘅首席歌姬~雪霏岚岚~嘅诞日哇... , K7 F9 l% C# z7 `+ c. g! s7 R
歌声肯定唔会少,首先奉上嘅係岚岚嘅庆生翻唱歌( X2 a4 i/ I/ E6 ^
「LOVE no Theme」http://fc.5sing.com/2690673.html. s8 p2 F4 i6 e" c6 N
* i7 J9 d. h2 a$ S6 @9 d( L
跟住,就係喺广州大学城嘅聚会,唱K哽係要high啲啦,今晚一于你主咪,边个够胆抢咪,我哋群殴佢... $ a; B* H$ A. V( ]* _
--------以下为空灵编辑--------1 P! E* P: ~) T& ?- l& k* G9 n
唱完K翻来啦~我特意为大家带咗两段福利翻来=w=: r) ^+ z+ @" k6 s0 |

2 E. ^; ~9 k* M
" I1 _6 f8 X2 a. l8 n0 z8 w两大歌姬演绎纯情少女心和炮姐~!6 F# T  A0 m1 E, u# u% o( W6 t
原来我手机的渣画质...才200万像素的镜头啊...而且K房的音量太大了...我手机录出来有些地方都超限了...变成了噗噗噗的声音TAT

已有(27)人评论

竜崎 发表于 2010-9-18 13:52:07 | 显示全部楼层
我迟到了,真係唔好意思~~~岚岚生日快乐哇!!!你大人不记小人过,睇在咁多人同你庆生嘅份上,原谅我嚟唔到你个生日Party啦...

tandong 发表于 2010-9-18 14:04:22 | 显示全部楼层
1931年9月18日,日本驻中国东北地区的关东军突然袭击沈阳,以武力侵占东北的事件。

竜崎 发表于 2010-9-18 14:14:56 | 显示全部楼层
1931年9月18日,日本驻中国东北地区的关东军突然袭击沈阳,以武力侵占东北的事件。, J# b2 d4 y$ E9 m; F* ?
tandong 发表于 2010-9-18 14:04

& m; i2 j) T, F& _3 n3 u. C" F- y9 L9 @( {, g7 e
真係失礼,我读得书少,历史课啲嘢都唔係几记得了..., l* o! O3 b+ ^, `" Z
噢,咁我哋首先严肃啲,纪念九一八事变...5 \) G% A7 v# ^* a8 n3 d% V1 Q
让我们一起缅怀过去,走过历史,踏足现在,奔向未来吧...
5 y# |  y! t# t3 f0 S3 V消化完~~~ 开心啲啦,哩位朋友,唔使咁执着于历史问题啩...

inber 发表于 2010-9-18 14:35:31 | 显示全部楼层
真係失礼,我读得书少,历史课啲嘢都唔係几记得了...
- z2 {2 J2 k  x噢,咁我哋首先严肃啲,纪念九一八事变...
* {5 A8 |1 @1 w2 Z( C让我 ...% F- f- X2 C: y3 V( \. P/ ?
竜崎 发表于 2010-9-18 14:14

8 Y2 V: T4 `& l. A, k! y' G, A8 W& R) [8 ?2 f
" E4 S  n, b3 R1 i# [& X
請問在那個網址下載歌系唔系要做會員8 L' ]1 S* I( D4 T. u$ V+ o
在無得直接播放
8 [/ {+ [0 p3 o7 |9 t+ ?, ^(我唔系好識點做)

竜崎 发表于 2010-9-18 15:21:43 | 显示全部楼层
請問在那個網址下載歌系唔系要做會員
' q( [8 X' Y& e; ]3 u/ Y" |" j& T, E在無得直接播放% _4 X; P2 i9 _/ K. r. Q8 W
(我唔系好識點做)
! ^8 ^0 V& W1 Y) {1 ^/ L2 ^! c5 biamaboyandog 发表于 2010-9-18 14:35
) a& i! c$ O- z- x* f, ^% [. h

4 K* D5 b% f/ [# j6 o直接播放係得嘅,下载就要注册会员了...

inber 发表于 2010-9-18 15:36:50 | 显示全部楼层
直接播放係得嘅,下载就要注册会员了...7 N7 [" J+ ^3 u7 h: X) D2 o
竜崎 发表于 2010-9-18 15:21

3 F0 u4 F5 W" \( F* a4 t) O8 ^% L
/ p! V0 Q$ t" o
5 G5 Z9 t8 ~; D& w! t原來系我網速的問題
+ @( r* Y0 o& }1 F, Q! C令到我唔知那頁是可以播放的' A1 E. ~$ ~9 M: B  ~$ _: |6 K
(搞到我以為這個網一定要下載才能聽)

雪霏岚岚 发表于 2010-9-18 15:51:00 | 显示全部楼层
啊0 0整准备去面基...
$ ?: {0 l( \' l" X我本来打算回来的时候就发帖子的= =$ ^) F7 n) V" [+ x& R. i
没想到龙崎你已经发了0 0。..( H1 d$ t- {& }, ?
=3=锡啖先~多谢你地嗯~

kevinchan 发表于 2010-9-18 16:23:49 | 显示全部楼层
生日快乐...........居然还有生日party,真幸福

Kiver 发表于 2010-9-18 16:36:07 | 显示全部楼层
对大家嚟讲可能又係一个平淡无奇嘅周末,却係我哋『三色堇』嘅又一重要日子...
' o; H$ g6 ~- q9 {# H今日係我哋嘅首席歌姬~雪霏 ...
: h7 q; L. x$ \' h& Y2 z3 l竜崎 发表于 2010-9-18 13:51

7 l9 V* S; X/ G/ M+ g+ m. a6 t- H  M! e
, M- u  d( @8 ^2 K3 c( S2 ^
    恭喜晒啵8 ~0 o' |8 r) {7 N

- G' c( U( I; K5 b2 w/ U% ~, ?据说今天好热~~~+ @- X6 }' l" ~, _
满身是汗~~~

LULU33 发表于 2010-9-18 17:11:02 | 显示全部楼层
岚岚生日快乐啊啊啊啊啊啊啊啊啊 啊
7 L$ ~  }$ s$ k  C5 ]; z( I1 A; c% ~* |6 K3 E, J: j
呀,偶记得前几天就看到生日消息的了,一直提醒自己要地一时间发贴,OTZ,竟然错过了时间了啊啊啊啊啊
; M( }+ l: i& v* ?. A& S; l! d
生日快乐的说

基拉杰特 发表于 2010-9-18 17:44:25 | 显示全部楼层
祝生日快乐

123下一页