[日语翻唱] 岚岚生日KTV面基会~!内含福利~!

竜崎 发布于2010-9-18 13:51 3121 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]
紫霖 发表于 2010-9-18 18:40:03 | 显示全部楼层
生日快乐啊……

落☆茉 发表于 2010-9-18 18:42:14 | 显示全部楼层
啊0 0整准备去面基...% c: k5 ?. Z5 b- }% r
我本来打算回来的时候就发帖子的= =. U  Y3 k/ I; @& _
没想到龙崎你已经发了0 0。..3 l4 a) v7 I3 G
=3=锡啖先~多谢 ...; j4 W5 [- B) L) D# M9 H
雪霏岚岚 发表于 2010-9-18 15:51
: L5 u* r: z. U# J" X
- O2 \8 u* l: F* j. G. p% s9 G$ U

, ?4 g0 S+ k2 h4 y6 }    我表示不知道内情。。。某只很诚实的说QAQ 某只有无得锡啊岚岚捏桑QAQ?

chen2010 发表于 2010-9-18 19:07:02 | 显示全部楼层
68年前的9。18事件

Kiver 发表于 2010-9-18 21:46:00 | 显示全部楼层
68年前的9。18事件8 {- w: `8 y" S$ A9 s8 ~4 A
chen2010 发表于 2010-9-18 19:07

) V& ?' R5 n9 V  C) P
4 d/ i9 C2 i& i' b/ L9 j5 P9 c/ X+ G  X1 g8 m$ |0 j
    是79年前啊~~~

求其君 发表于 2010-9-18 22:19:21 | 显示全部楼层
我杯具了…………
4 V# e; T) R. T' h9 p- V2 ^8 F岚岚真系好对唔住……
7 L2 J; P' C# ?' P; J谨致十二万分歉意…………T_T

Mr.Methanol 发表于 2010-9-18 22:52:07 | 显示全部楼层
死咯!!!!!!!!= =发左出黎啊!!甘雷~~今日无点唱的路过~~求其永别了不要让我见到你!!!!!!!!

竜崎 发表于 2010-9-18 22:57:50 | 显示全部楼层
哗,好似好high咁喔~~~

kevinchan 发表于 2010-9-18 23:35:49 | 显示全部楼层
摄影几好画质都无用,全程对住大屏幕拍摄= =
3 x. E1 j9 L! I: F2 i2 O) `0 Z话说岚岚的声音真容易认出

kevinchan 发表于 2010-9-18 23:36:48 | 显示全部楼层
你哋唱K係米净係唱日语的= =个个都高手

eegbook 发表于 2010-9-19 03:17:10 | 显示全部楼层
真係失礼,我读得书少,历史课啲嘢都唔係几记得了...
" Y. Z" ^2 [0 [噢,咁我哋首先严肃啲,纪念九一八事变...
4 O; a* J% \4 m3 I: [6 Z让我 ...
: n/ ]' J0 O" e" L1 n  t' X4 @1 ?竜崎 发表于 2010-9-18 14:14
9 x) K. c6 G. K! c( X

- s+ t. g% D5 A1 U, ^- K# O
% T8 `: p* S; @" n. h5 ^+ p! |    甘起码唔好系呢日唱架仔D歌,就当系怀念啦。

OCFate 发表于 2010-9-19 17:01:09 | 显示全部楼层
恭喜曬...
' @8 e5 G, L, |% K5 t, C5 g! S* ?生日快樂...

netasa 发表于 2010-9-21 14:28:17 | 显示全部楼层
哎! 我真是个苦命,D福利起唔到作用!  现在先明白,“后期”依PART工序真係好重好重要!!8 K  B! c0 e) G5 z: s$ M* h4 J8 F

$ x3 c$ p) A3 D. wPS:问一下,有过镜嘅另一位MM是???透露下唔紧要吧!!