[社区发布] 求鲁鲁修R1+R2音跪打包

060671843 发布于2010-8-29 15:36 3733 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
inber 发表于 2010-8-30 22:05:31 | 显示全部楼层
打錯左!系“好識講野”先啱!4 |2 C" S/ u4 m3 I
timaousi 发表于 2010-8-30 22:04

# `( C& A5 `) B; X, S5 L; l) o9 F4 ^# U, y, C, R+ H

+ s; G+ s! d  H( K  g前輩咁讚我(有少少受唔起)

timaousi 发表于 2010-8-30 22:06:21 | 显示全部楼层
前輩咁讚我(有少少受唔起)
! \" ~$ M% q1 w3 Z; z2 r% `iamaboyandog 发表于 2010-8-30 22:05

! F0 `% q. S! |7 \: p
2 s- o7 G  B% e2 g2 X1 G. v* ]& \; x9 g
    我認為你受得起仲有余添啊!

inber 发表于 2010-8-30 22:17:50 | 显示全部楼层
我認為你受得起仲有余添啊!
3 ~# @5 T/ D1 Z0 e) ctimaousi 发表于 2010-8-30 22:06

6 L8 x5 D6 j8 e
" z9 ]0 N' L/ E
( _; ?3 \% a3 M& }5 w4 S4 D( i- ~* y# |    你都好識講野姐

timaousi 发表于 2010-8-30 23:34:26 | 显示全部楼层
你都好識講野姐: b6 Z3 i' j0 |0 N, ^/ |
iamaboyandog 发表于 2010-8-30 22:17
2 x8 e. X0 c9 v& N% H2 K$ R8 `
- c$ H) M" }7 J) a

/ [: ~4 A) m% i0 p, i6 a    感覺我都唔系好識!就算真系有小小識講野!都系因為跟得文學基多!

inber 发表于 2010-8-30 23:42:22 | 显示全部楼层
感覺我都唔系好識!就算真系有小小識講野!都系因為跟得文學基多!
  _+ Z  C7 `7 L( a3 ctimaousi 发表于 2010-8-30 23:34

+ h! i1 X! q  f
( \, t/ p0 ?6 e7 e- W' Y0 L- D# Q, g: O. z5 D  s5 m
    "文學基"的由來是否因為....怹很有文學修養再取"拉杰特"的頭一個字得來的

timaousi 发表于 2010-8-30 23:49:44 | 显示全部楼层
"文學基"的由來是否因為....怹很有文學修養再取"基拉杰特"的頭一個字得來的
2 V0 w4 g3 n4 N0 X1 ?4 w$ Ciamaboyandog 发表于 2010-8-30 23:42
! {/ V* u/ g# w& J; D8 n3 r& k
0 Y3 k- ~. K. a) `! l' G% k; x

* I' Z6 O9 A" P5 U2 a8 a& D5 w8 v8 z    按字面意思應該就系甘!距嘅名系AY水后某天心血來潮幫距起嘅!

inber 发表于 2010-8-30 23:50:50 | 显示全部楼层
按字面意思應該就系甘!距嘅名系AY水后某天心血來潮幫距起嘅!
& n- }0 B0 U8 o3 m" dtimaousi 发表于 2010-8-30 23:49
) a$ E3 _: l! I

- v  L# E. P6 V9 \# C9 ?# x! J$ k8 u. m/ ]
咁姐系得"AY水后"肯定到個原因?

timaousi 发表于 2010-8-30 23:57:50 | 显示全部楼层
咁姐系得"AY水后"肯定到個原因?9 j% l- Y. W; `- z" s
iamaboyandog 发表于 2010-8-30 23:50
0 D4 j2 B) M& A( I0 S; ^) T0 Q9 v$ Z* R

& G6 Q+ [3 F* c: b0 `" ~# B+ P  s7 k! l
    都唔一定!同AY水后玩開嘅人應該知道原因再!再唔系!你問下文學基本人!距自己應該知道啦!你甘識講野!應該可以套到距話嘅!

inber 发表于 2010-8-31 00:00:51 | 显示全部楼层
都唔一定!同AY水后玩開嘅人應該知道原因再!再唔系!你問下文學基本人!距自己應該知道啦!你甘 ...
* U( w5 E+ c! }  s6 ntimaousi 发表于 2010-8-30 23:57
6 @1 f% d0 e2 X: X; o3 Y6 X
# k0 l6 U; n  o/ T: q

6 A# p. s2 g0 }8 H" j2 e= =講到我好似審犯套料咁

timaousi 发表于 2010-8-31 00:34:08 | 显示全部楼层
= =講到我好似審犯套料咁8 ^' ~9 h6 g  ]' b. U
iamaboyandog 发表于 2010-8-31 00:00

8 R* ]0 x; M5 L5 B! a+ L, J' i4 V/ F$ L  N, ]
: g1 ~+ q+ p7 I9 }
    沒D甘嘅事!我只系叫你問下距姐!我都訓啦!晚安!

inber 发表于 2010-8-31 09:57:14 | 显示全部楼层
沒D甘嘅事!我只系叫你問下距姐!我都訓啦!晚安!
3 Y$ d5 O) r0 f( ?timaousi 发表于 2010-8-31 00:34
: y8 S- V2 ~% q- l4 j8 n
# d0 b" A/ i  [9 v
$ v/ i* g1 y/ o
我估佢唔會講...............不過都可以試下(等佢發帖先)

060671843 发表于 2010-9-11 17:36:37 | 显示全部楼层
回个帖比自己先 我仲想番到屋企就有得下........