[社区发布] 求鲁鲁修R1+R2音跪打包

060671843 发布于2010-8-29 15:36 3731 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
350社区币
! y* f9 ^3 Y6 T! Y9 x# `
试过下高达00音跪一个一个下好麻烦 有GE帮下手
0 l& j" T- A, v4 I' a3 x
9 c$ J- V+ A4 z4 l9 P9 k1 |+ d今日要翻学 两星期后先翻 : q2 f! {9 x# K* J6 g

# O4 w7 k( e3 C) w更正 求鲁鲁修R1+R2音频打包 要粤语 Sorry 我有罪

已有(39)人评论

基拉杰特 发表于 2010-8-29 15:44:11 | 显示全部楼层
是想打音频吧!音轨应不可能

kevinchan 发表于 2010-8-29 15:52:10 | 显示全部楼层
日语音轨?哈哈,应该係粤语吧,我帮你唔到啦

chrisrex 发表于 2010-8-29 15:57:59 | 显示全部楼层
路过观望一下

エツクス 发表于 2010-8-29 16:30:40 | 显示全部楼层
路过围观高手

inber 发表于 2010-8-29 16:41:21 | 显示全部楼层
好多錢啊; U' d6 `3 A0 _% u4 \
雖然我無1 h# j) B. ?6 D, u2 b
但都好奇問一句+ [) m. W; ~- K) @  W7 r
打包是否把全部音"脆"壓縮成一個

timaousi 发表于 2010-8-29 17:43:11 | 显示全部楼层
LZ即然甘想要!一個一個下!麻煩D都唔緊要啦!

inber 发表于 2010-8-29 20:27:21 | 显示全部楼层
LZ即然甘想要!一個一個下!麻煩D都唔緊要啦!
6 R0 M0 r1 a( Xtimaousi 发表于 2010-8-29 17:43
( x" D; g$ g1 M& s
4 i; `% l& ]8 i

- @% s$ l# T& d" `% P7 Z樓主話 "今日要翻学 两星期后先翻 ", G. d6 b4 n' g% H: [4 E
我估佢好少時間用電腦
6 t+ @6 U% a, P! j唔想浪費時間下載......(時間寶貴)

kevinchan 发表于 2010-8-29 20:49:25 | 显示全部楼层
楼主已经无咗350星梦了,同情路过

timaousi 发表于 2010-8-29 21:07:12 | 显示全部楼层
樓主話 "今日要翻学 两星期后先翻 "
& d$ j* `5 T( y- D我估佢好少時間用電腦* G# w/ H) m% N; d( W
唔想浪費時間下載......(時間寶貴)
% r9 @- D+ ]+ X/ Liamaboyandog 发表于 2010-8-29 20:27
1 o- |- ]% @! y2 ?) K! B( j! n( e  P8 U
7 E4 [* f9 l. L  \

5 `% V" t) X3 c$ {9 p% }% o6 v    原來系甘啊!甘如果我有空就幫下距啦!

inber 发表于 2010-8-29 22:28:19 | 显示全部楼层
原來系甘啊!甘如果我有空就幫下距啦!+ U3 A! Q( A8 Z+ N& O
timaousi 发表于 2010-8-29 21:07
; s+ G8 D# \8 f) i* M) i

: a# N. _. }9 I; o5 n3 h; b
  H; p6 F8 O' q% D/ ~9 E# p唔好信曬............(我估的)

timaousi 发表于 2010-8-29 22:43:10 | 显示全部楼层
唔好信曬............(我估的)
$ g1 ~6 a4 o# m. u8 o6 v+ M# G3 Jiamaboyandog 发表于 2010-8-29 22:28

4 A6 n/ W: O/ ?) M1 e
5 R4 e) M  L& B+ F5 t! y
6 A3 C: M- l6 `3 s    怪唔知你系水果陣比人感覺講話有矛盾!神又系你鬼又系你!

1234下一页