[新闻资讯] 内地有线在TVB等境外节目插播广告并不违规

Kiver 发布于2010-8-28 12:52 7600 次浏览 138 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-8-29 23:44:21 | 显示全部楼层
其实所有方面都很弱,呵呵,5 O5 L5 c3 U7 A& o- D
kevinchan 发表于 2010-8-29 23:36

" y5 R9 c. V/ O7 I' c9 F( F" h
4 P: b" l0 d  V  X' m: C0 y( C+ A  U5 s) G+ @( D+ X
好一句所有方面..........咁就咩都唔洗想

kevinchan 发表于 2010-8-30 00:03:19 | 显示全部楼层
好一句所有方面..........咁就咩都唔洗想9 Q* V# Z$ V+ I0 w8 l- z: J. u
iamaboyandog 发表于 2010-8-29 23:44
/ J, t7 k  J# z* {
7 K, G" F% ~) k, N% X$ ?6 u5 m$ a) Y
& G& |6 r8 n3 j# A
    嗯,犀利吧,废事死咁多细胞

kidhitomi 发表于 2010-8-30 10:52:20 | 显示全部楼层
呢真是我最不钟意D电视台的做法~~7 ~4 a( L, N2 r  C
在人地的节目播自己地方的广告+ u2 W1 m' U$ y8 o6 Y" [8 B% J1 s
~这做法只能讲明自己的节目没人睇~
' u8 i. w, I7 @- a就算同人地有协议可以鄙你插播,
# Q# ]2 Z# |$ d& ~& K仲同人地的节目争着播
% m/ V  G. f7 p+ z# ]- N# X但就做得太过份了$ k! b; ]" y- m( v
~只向钱睇~: ~; \4 }; E; U2 m" I
人地鄙钱你,你就播,不理係咩广告都照播$ y8 z" f2 w& a1 J( |
都不要面的,抵你自己的节目没人睇. Z" Q+ X* G( |$ s2 U  b  @

eegbook 发表于 2010-8-30 13:09:23 | 显示全部楼层
插播D广告内容就已经相当不雅啦。

零式 发表于 2010-8-30 17:04:45 | 显示全部楼层
睇住就激心
, W: d' `; V. _心脏病患者千其唔好睇电视啦

inber 发表于 2010-8-30 18:40:19 | 显示全部楼层
嗯,犀利吧,废事死咁多细胞
  e# g# x; y  J1 M( N& Ikevinchan 发表于 2010-8-30 00:03
# a9 A" O3 f1 [  H  v& [$ V

4 c: d; c! W. |1 ~3 M
9 m7 t: U( y& }當然犀利
( i9 X7 B% T7 @你重好有愛心.........(咁愛自己的細胞,咁識得保護佢地.........睇怕無咩人做到)

kevinchan 发表于 2010-8-30 20:09:53 | 显示全部楼层
當然犀利
' l) Q7 U. a" r) }1 W& a  T你重好有愛心.........(咁愛自己的細胞,咁識得保護佢地.........睇怕無咩人做到)
, S7 G+ j- t7 e! yiamaboyandog 发表于 2010-8-30 18:40

& f- j- i& f, D$ X6 u
; ]( I" q5 U1 Y" @: e1 r
% e+ L" R1 U$ W1 V: P' X- T    爱锡自己係应该嘅,呵呵,你都可以咖

inber 发表于 2010-8-30 20:39:46 | 显示全部楼层
爱锡自己係应该嘅,呵呵,你都可以咖6 W4 S; F; c9 q1 p4 [
kevinchan 发表于 2010-8-30 20:09
3 K. A5 L6 ]8 ]4 Y, j8 X9 G
+ }  q9 Z% K! y, d) d6 J
+ q2 [" |7 \# S4 f4 J/ k
我做唔到你咁仔細/ P0 G; ~- ]2 t5 s, p
你連細胞的生死都考慮到

kevinchan 发表于 2010-8-30 20:58:16 | 显示全部楼层
我做唔到你咁仔細# \+ j5 K4 |- F3 H+ A6 s
你連細胞的生死都考慮到
! ^) \0 ^% D+ k8 M1 siamaboyandog 发表于 2010-8-30 20:39
5 M; F/ Q) L9 n  a/ \
/ j. o# n0 c% N0 s
2 H/ [" i9 r! G0 V
    晕,讲到咁深入,我都唔知点答你好啦

inber 发表于 2010-8-30 21:00:14 | 显示全部楼层
晕,讲到咁深入,我都唔知点答你好啦
( G0 {9 l, i0 \- Qkevinchan 发表于 2010-8-30 20:58
- ?" b8 W& \' Y7 d8 [; r/ S

' n$ d: B8 f- i( I: h6 R7 T( n) P5 |; b" p8 }3 H4 f3 J! B
系我唔好= =
3 r  [) [" L  R& m) Q咁又斷左個話題(我真抵打 )

kevinchan 发表于 2010-8-30 21:09:40 | 显示全部楼层
系我唔好= =3 n2 v. e) r8 Q  \& Y( z( `
咁又斷左個話題(我真抵打 )
. d7 T# S# j) F2 |! H% t0 Diamaboyandog 发表于 2010-8-30 21:00

% N9 \4 o0 M3 G6 Y% X( G, f8 w
2 s$ X* C8 e  C( o2 V$ {3 D6 [/ Z
    我表示我唔识开话题,都係等人哋开好过

inber 发表于 2010-8-30 21:12:09 | 显示全部楼层
我表示我唔识开话题,都係等人哋开好过
$ h% K0 X/ A5 J( k* J, tkevinchan 发表于 2010-8-30 21:09

7 A: ^% ?" @2 o1 a: A
, I0 Z* P# L2 {8 c) y! j1 f
9 {. p! G/ s8 @) T# ^4 A- H有無人黎啊 % @7 |' Y( O! S4 h0 L* }: N8 F
雀仔等緊你
& {8 k+ B* |  a+ Z1 W' X3 w.............都系無人