星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 跪求Yrj合成的龙珠剧场版三部

earnac 发布于2010-8-26 13:56 5264 次浏览 50 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-8-28 19:38:57 | 显示全部楼层
我平时冇用快车,朝早下载JS嘅檔都去唔到20kpbs,我快都只系去过2kbps,我试过用代理上,绝大部分都上唔到 ...( m8 B! j8 c# j( @, C
earnac 发表于 2010-8-28 19:07

9 Y  W8 e8 b& o( j, N$ h: [* O2 [0 ~, L8 x; p# v, O

9 p8 i, \, R! I) a' [( L我個人不喜歡用代理下載(最多用黎上MU)
9 Q% C5 j; x; P8 ~! K因為用黎下載好似重慢左(可能系我唔識用)9 R* t' N. ^+ S& {2 P4 k6 P# I: i! k
我朝早用firefox下載都系8-9KBps(朝早即系約六時)...不過都系會停左

earnac 发表于 2010-8-28 22:15:58 | 显示全部楼层
呵呵,我啱啱试下用快车下载龙珠剧场嘅BT,虽然都系冇种,但系激战人造人同埋二人面临危机呢两套居然都下载到……之前我用迅雷都下载唔到,今次真系要多谢iamaboyandog兄弟嘅介绍  不过地球争霸战修正版无论用快车定迅雷都系下载唔到,依家仲差呢套修正版就储齐

inber 发表于 2010-8-29 07:52:36 | 显示全部楼层
呵呵,我啱啱试下用快车下载龙珠剧场嘅BT,虽然都系冇种,但系激战人造人同埋二人面临危机呢两套居然都下载 ...
9 i& p! [' s3 x, Q) dearnac 发表于 2010-8-28 22:15
/ a4 M' U6 o* w) p  P0 C3 O

+ m" O1 v: L( u& @" A" T唔洗咁客氣
) T' ?) d: b4 p4 z& P8 h' B  l下次你幫返人就可以了

inber 发表于 2010-8-29 08:43:42 | 显示全部楼层
我好早就已經想按下   "我来回答"+ v. r7 `3 _0 ^! x( X6 W
  Z# v. d0 [& V
入返正題9 Z4 d$ P; |, v& R
同你講左咁耐...我而家先發現自己有下載 "龍珠劇場YRJ合成版" (bt下載)
0 q; N. s' K: b(可能我見你要"YRJ"咁特別......我又唔知YRJ系咩.....所以唔記得)
* }- i- J" I  U$ I3 N+ B- i) I, \" v. l# I
我那個"龍珠劇場YRJ合成版" 我只有 "龍珠GT外傳 勇氣的証明!四星珠" 未能下載完成(應該是無種)
/ E8 H  r  k8 p9 `8 x: t  w4 t0 M( K$ f
我有"地球争霸战" (個檔名系咁)! ^0 p: {6 v( n+ f0 D& n1 R6 y  c+ _
不是"地球争霸战修正版"2 I/ ~* b2 c- k( j: C) X
可能唔系你想要的那個
) S3 P" }/ E) H" W% c5 U1 W不過都系回答左你先

earnac 发表于 2010-8-29 13:07:10 | 显示全部楼层
我好早就已經想按下   "我来回答"
7 B9 _$ t/ _9 w: u0 M. K9 C% v9 F0 ^) w
入返正題9 [, u# z, q- H% ^2 L, \9 W
同你講左咁耐...我而家先發現自己有下載 "龍珠劇場YRJ合成版 ...
0 A, m6 g: L9 }  Z) }4 a+ M. Yiamaboyandog 发表于 2010-8-29 08:43

0 r& w5 i% }, \# K我自己都有地球争霸战未修正嘅版本,呢个版本睇睇下会突然间停左,而修正版就解决左呢个问题。你去睇下个档案系咪652MB,如果系,呢个就系修正版。

inber 发表于 2010-8-29 14:08:52 | 显示全部楼层
我自己都有地球争霸战未修正嘅版本,呢个版本睇睇下会突然间停左,而修正版就解决左呢个问题。你去睇下个 ...1 `& B; Y  M* C  g9 X
earnac 发表于 2010-8-29 13:07

+ }* ^* C3 s  r
  W' \# ^" g# |1 H) w  x1 q9 P* @
- r  S$ e8 U, y" ]我估唔系你要的那個
1 f$ N4 m: F0 a5 U. T我那個是 657MB

hlf123 发表于 2010-8-31 13:08:59 | 显示全部楼层
甘慢,某可能挂

inber 发表于 2010-8-31 15:43:08 | 显示全部楼层
甘慢,某可能挂
; T, p9 F0 N7 l* P0 shlf123 发表于 2010-8-31 13:08
) V) U- @% {  A# G* M, t4 J6 z
  Z5 |$ z! V) K! v8 `3 T! D' ]

& f" e/ ]# Q$ C3 G7 D, n0 M/ s樓主連圖都出埋........點會無可能(香港下載系咁)

小c 发表于 2010-9-1 15:32:02 | 显示全部楼层
五清楚楼主是怎样下载的,有甘慢吗??

inber 发表于 2010-9-1 18:51:08 | 显示全部楼层
五清楚楼主是怎样下载的,有甘慢吗??
+ h) s+ d) E% F: g& D; L" H& M; `小c 发表于 2010-9-1 15:32

% j, B) M- B5 b6 F& ?( E! C2 B
; D$ e1 y) V; n; _/ W/ I4 e0 x6 K; W: ^7 z  V
用firefox下載............(姐系正常方法),如果他是香港人慢也正常

小c 发表于 2010-9-1 19:57:36 | 显示全部楼层
回复 34# iamaboyandog 9 P2 w# e) ^3 \- r: y$ V
( a* F2 s4 X+ L& Q0 L3 q; n
- V; b$ K, I& k- L0 v# ?
    会甘样架,我用火狐下都好快下!!

inber 发表于 2010-9-1 20:00:27 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog / n4 H! T( a  h6 |# \% L

+ ~5 l0 G* j/ V8 a
5 h; b8 z% N2 \" c7 S% l$ }1 k    会甘样架,我用火狐下都好快下!!5 T: B% `, Q/ o
小c 发表于 2010-9-1 19:57
4 f- ?3 B0 u- F, d
* R, L( O9 b1 j4 J% G1 K: [; f
9 j6 s4 t. r0 x& B( [) F, Z7 A" W
你都系香港人?(我睇唔到你個IP....麻煩告知)