[粤语动画] 尼啦喂~有冇人有 赌博默示录

victorsengmo 发布于2010-8-22 14:48 2220 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
victorsengmo 发表于 2010-8-22 22:59:05 | 显示全部楼层
RMVB的/ I- }$ X, v) f5 O) M* n+ T8 M
kc123kc 发表于 2010-8-22 21:44
  h/ M9 f. \! T9 Z# q

Y/ z( p: F9 y- i我想要avi 的~~但係都thanks 先~

kevinchan 发表于 2010-8-23 21:37:12 | 显示全部楼层
叫搵片帝 M版找找

victorsengmo 发表于 2010-8-23 21:41:04 | 显示全部楼层
M帝M帝~~~上來幫幫小弟....
1 j$ J1 t1 C: g0 W  F9 b- E  L% y: ]1 C, w2 [4 w
話說rmvb 版我down 晒...其實都幾清~ 但係唔想用rmvb 收藏

chen2010 发表于 2010-8-25 18:53:41 | 显示全部楼层
我都想要啊!!

ConvoyChan 发表于 2010-8-28 15:32:50 | 显示全部楼层
貌似冇人合成過啊 甘就一系日语片源咯 不过话说指定格式冇乜意义,求其穩个软件轉avi格式就搞定了

victorsengmo 发表于 2010-8-28 19:20:17 | 显示全部楼层
貌似冇人合成過啊 甘就一系日语片源咯 不过话说指定格式冇乜意义,求其穩个软件轉avi格式就搞定了# u' f, I3 d7 {
157972678 发表于 2010-8-28 15:32
8 D% c" Z' ]& a, k% j- T. m

$ E: k2 S+ ~: e2 w, E  S- L& G我要日語就得了..但係都下載唔到~ 感轉出尼個面質低晒個wor~
7 s0 M6 k" k" J7 ?/ V
; o9 m$ ~: r+ h9 v2 e其實我係見到網上得avi同rmvb 版~ 但係收藏我又唔想用rmvb wor~

小c 发表于 2010-9-1 18:19:36 | 显示全部楼层
动画版好似系vc度见有高清源!!

victorsengmo 发表于 2010-9-1 23:28:19 | 显示全部楼层
动画版好似系vc度见有高清源!!
$ F: S+ h3 n$ x小c 发表于 2010-9-1 18:19
$ g4 t7 q' j0 M5 y, x

) d! s. J9 a! M: g$ ~, ^: aVC 是什麼地方

kc123kc 发表于 2010-9-12 14:09:19 | 显示全部楼层
VC 是什麼地方# u) V& h4 ]. d6 ?" C
victorsengmo 发表于 2010-9-1 23:28
7 t2 l, {  u0 t8 c1 q# ?1 O( t3 I

3 |6 x* u& ~0 O' R4 k" Y: }5 j
: S5 M+ X1 j: I: C    verycd' d% z! h+ b! d! ^" y' H. b
http://www.verycd.com/topics/195916/

青灵儿 发表于 2010-9-14 15:27:26 | 显示全部楼层
好似是那个月的新番来的吧!!

victorsengmo 发表于 2010-9-14 17:00:15 | 显示全部楼层
verycd! a- g" t8 j0 k/ `# R1 g" ]0 [* k
kc123kc 发表于 2010-9-12 14:09
1 a( Y2 u1 P/ _9 {; `

. J9 q2 h4 R" |verycd 的無愛了........