[新闻资讯] 高明交警和法院联合炮制的司法黑幕:男子被撞,还要赔偿撞人者7万多元

Kiver 发布于2010-8-18 23:10 1213 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
gsl 发表于 2010-8-19 11:37:15 | 显示全部楼层
上诉,一于上诉,搞大件事,睇下点收科。

kenhai74 发表于 2010-8-19 11:49:25 | 显示全部楼层
在中国一切无理的只要有后台就横行无忌!无眼看囖!

alexhus 发表于 2010-8-19 18:24:13 | 显示全部楼层
冇眼睇。。。

tandong 发表于 2010-8-19 18:59:29 | 显示全部楼层
冇眼睇。。。  i2 K3 G) p; t, W7 q# M
alexhus 发表于 2010-8-19 18:24
) L5 j5 _$ V4 G) x' Q, a
+ Z( g8 y5 B) G

. }  J. Y8 Q% S  N& h    叫句岂有此理就得啦!

kevinchan 发表于 2010-8-19 21:35:29 | 显示全部楼层
叫句岂有此理就得啦!6 K" }! z3 H: I, ?! Y8 L
tandong 发表于 2010-8-19 18:59
; j) k) Y- H: T

! h3 m' A) ?4 R+ ?" c" c+ d; u: [
    再叫句绝对无此理,哈哈% I4 F7 E# _3 u* u/ _: x8 S7 \1 Y
PS:黑暗啊

wjr5200 发表于 2010-8-19 22:41:40 | 显示全部楼层
在中国一切无理的只要有后台就横行无忌!无眼看囖!
1 ~% Q7 D% B  U  A3 `/ v- {: dkenhai74 发表于 2010-8-19 11:49
& f0 u- G! |; t: D: Y+ A

# i8 l- P: U7 L! E; F
! I: A/ L9 N% F% Q% B# }    呢个唔系中唔中国的问题,好多国家多有啦呢D野,唔应该一有咩事就赖晒成个天朝先得既。毕竟人多不好管,毕竟树大有枯枝,我相信我地的主席系我地既好主席,我地的总理亦系我地既好总理,只系有时候我地的声音未必能够传得到上面,毕竟山高皇帝远

vi3w87 发表于 2010-8-21 10:54:21 | 显示全部楼层
我想住中國是個是好的國家哦.