[动漫讨论] 今日J2播美少女戰士終於有變化!!!

SA_127 发布于2010-8-17 18:52 8372 次浏览 79 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-8-18 07:41:56 | 显示全部楼层
你应该讲支持替换,而唔係合成!   如果合成只係为左首歌嘅就不如唔合。不过无谂到J2播放番D旧片 ..." F' p% \( O1 C* P  b7 I4 c2 }! b
netasa 发表于 2010-8-18 03:21
' q( }6 h7 r3 v* X2 P+ A- x
: K' S; J) z- X, C& ?
. |! Y4 y- p: A! ^
    我意思係合成者如果唔替换就自己手动替换咯,所以,两样都支持

基斯 发表于 2010-8-18 08:53:39 | 显示全部楼层
路过表示支持

bobi0210 发表于 2010-8-18 10:54:54 | 显示全部楼层
j2我很喜欢这频道,一定会支持

lovepx 发表于 2010-8-18 20:54:22 | 显示全部楼层
你应该讲支持替换,而唔係合成!   如果合成只係为左首歌嘅就不如唔合。不过无谂到J2播放番D旧片 ...- j5 q# X: B5 A
netasa 发表于 2010-8-18 03:21
# J( X% e; u- ~: V2 I1 @

- x1 ?2 Y; g# @$ S
7 _: X( a/ a) X3 ]6 W    真系比DVD版好??画面??

SA_127 发表于 2010-8-18 21:03:42 | 显示全部楼层
真系比DVD版好??画面??4 w: ~. G. F# \! Z
lovepx 发表于 2010-8-18 20:54
. @3 ?( u# S+ T* A, i
請看% y; }  W2 \) t0 }  p& \4 O
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-71234-1-1.html

kevinchan 发表于 2010-8-18 21:13:03 | 显示全部楼层
真系比DVD版好??画面??
2 c2 q% n4 |6 K3 blovepx 发表于 2010-8-18 20:54
3 `7 H& o/ x4 j: r2 h" n
7 a  O+ v2 |0 C. N) h0 c1 P
. ~& U2 D$ a% g) ^/ s
    係米太多版本搞到你晕坨坨呢?哈哈

lovepx 发表于 2010-8-18 21:27:27 | 显示全部楼层
係米太多版本搞到你晕坨坨呢?哈哈
  ]9 r0 g6 n  e$ {6 r; Fkevinchan 发表于 2010-8-18 21:13
# S) }1 H$ [5 C+ u4 R
7 ]0 R/ z* {; }1 ]
- g+ H4 n) R1 P, Y4 W: c
    睇评论都睇都我晕坨坨~应该就系用TS档转出黎嘅片最好
5 W- I4 Z. f. v1 b5 \, a# m1 `    不过有J2台标 如果只有一个人提供TS档会好危险...郁下录5到 $ K5 H3 `# E* ~) }
期待uncle di 嘅J2raw 希望可以完整更新完

kevinchan 发表于 2010-8-18 21:48:25 | 显示全部楼层
睇评论都睇都我晕坨坨~应该就系用TS档转出黎嘅片最好
4 [: {+ n' `2 v7 I7 G# d" O    不过有J2台标 如果只有 ...
2 s! w/ l, r% j( n/ B- flovepx 发表于 2010-8-18 21:27

1 D( `2 ^& i& \9 ^+ D% R3 g3 p( _
# G8 v( I7 a' K+ g% Y4 {" @- o  x" L% j; Z2 }  }9 G: `# p$ |4 ?
    我都係咁好话,有多啲人录而且放出TS档畀大家就好囖

lovepx 发表于 2010-8-18 21:51:25 | 显示全部楼层
我都係咁好话,有多啲人录而且放出TS档畀大家就好囖
$ Q1 Q" k& M. K/ D  Y/ R0 X* fkevinchan 发表于 2010-8-18 21:48

$ d% m% y# f% z5 Q: Y& i% d  ]# k& I4 W7 Q5 _

' K. k2 y( f; I2 o4 N( h7 n    TS档係巨物~有2G+我哋哩啲一般人冇用 0 o8 C- N4 E0 h' j3 {4 ]0 V# Y8 g' B
    提供俾uncle di就够

kevinchan 发表于 2010-8-18 21:55:12 | 显示全部楼层
TS档係巨物~有2G+我哋哩啲一般人冇用
. j& b5 I2 j# M- ~4 L    提供俾uncle di就够- c; e0 ~; A% l
lovepx 发表于 2010-8-18 21:51

$ ]) z- o! h3 h% S) B
7 d% F9 k& ]6 j5 H  w$ f
; G  ]: Q: @9 S! c( m+ |" E    畀我都有用啊,可以自己压制,几好啊

lovepx 发表于 2010-8-18 23:16:50 | 显示全部楼层
畀我都有用啊,可以自己压制,几好啊
* D" w; W7 X" w2 n" Fkevinchan 发表于 2010-8-18 21:55

7 v, _( x; u6 n; Z9 R+ g" A
& W5 W/ o" t/ i& Y# ~* [/ w( s2 ]* Z' A1 p
    我表示5想又多一版本

SA_127 发表于 2010-8-18 23:24:43 | 显示全部楼层
美戰播左4集已經有2集俾人cut左畫面
4 m+ A5 K2 S2 Z$ ^/ J合死人