[115空间] 【原创】【QTS幽游白书BDRIP】【TVB粤语音频+简体字幕】1-112(全集完)

notoo 发布于2010-8-13 09:46 16208 次浏览 194 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chaos498 发表于 2010-8-13 18:07:46 | 显示全部楼层
前半已收  继续收剩下的,不错   tvb配音我就觉得这很好水品

jmlee 发表于 2010-8-14 17:10:14 | 显示全部楼层
终于更新晒啦....THANKS.....

awureky 发表于 2010-8-15 11:36:01 | 显示全部楼层
0 0我是过来求字幕的 谢谢

notoo 发表于 2010-8-15 11:47:17 | 显示全部楼层
0 0我是过来求字幕的 谢谢
! l8 ^4 E' i" R1 m0 m7 h. Y+ p
2 b0 o1 e6 L! u8 tawureky 发表于 2010-8-15 11:36
! T3 x$ y0 t9 `# d% G/ J; f
' q/ e5 S1 q8 B$ R, ?4 _; g1 w
69-112粤语音频+字幕压缩包下载已经放出,单纯字幕不另外上传

kenhai74 发表于 2010-8-18 13:18:01 | 显示全部楼层
原嚟水猫唔继续更新转咗楼主你嚟接档啊,多谢晒喇!终于可以收齐全套有TVB配音嘅BDRIP版本了!

kof008 发表于 2010-8-18 18:56:23 | 显示全部楼层
終於有後半的出現, 多謝努力

luanmali 发表于 2010-8-18 19:13:10 | 显示全部楼层
多谢晒啦~终于都出啦~等水猫等到颈都长~

123sai 发表于 2010-8-18 19:17:13 | 显示全部楼层
片源应该都一样系QTS的

Batcat 发表于 2010-8-18 19:52:37 | 显示全部楼层
讲真成套我未睇过!!要睇下硬盘有没位收先!!希望可以保存耐d!!

notoo 发表于 2010-8-18 21:54:54 | 显示全部楼层
5 `# B$ b0 v. b' I8 X
讲真成套我未睇过!!要睇下硬盘有没位收先!!希望可以保存耐d!!
7 w/ p) {1 l' v) X7 k3 E. y. c6 {3 w/ r! j: M
kruouo 发表于 2010-8-18 19:52
% b5 X4 l4 T+ }4 d

, ^! E3 s) ]4 f5 ^- y/ W. J) u* D4 S
" E5 s7 q/ K% N过期可pm我,资源永久保留的,只是分享期过左就下唔到,只要我重新共享又肆可以下
2 Y( C! m; [# q1 l& r; j$ y$ p: g5 q& D
PS:讲真哩套BDRIP都唔算大,一般都系300mb左右,只有后面几集稍为大D,所以收藏的话仲系BDRIP好

kevinchan 发表于 2010-8-18 22:18:36 | 显示全部楼层
过期可pm我,资源永久保留的,只是分享期过左就下唔到,只要我重新共享又肆可以下
- M5 _6 A0 F3 s6 U0 |* T6 q
6 {( V# t) e* x# KPS:讲真哩套BD ...
' y2 H- B8 |3 xnotoo 发表于 2010-8-18 21:54
+ Z6 P; V: Y0 x' X! ^' E6 N
5 X& L" K: z! f0 h

! B2 |0 i; Q9 H! X: \! T  e    300MB真係算係咁啦,而且都咁清....呢种容量绝对可以接受

hzhtr6 发表于 2010-8-18 23:13:32 | 显示全部楼层
支持一下....