[动漫讨论] 什么样的动画让你回味无穷?

tysycfdo 发布于2010-8-5 23:01 7524 次浏览 77 位用户参与讨论     [复制分享主题]
夏月 发表于 2010-11-24 19:14:10 | 显示全部楼层
羅密歐的天空,百變之星,天元突破2 R. c3 D& N, L- B
GONZO和骨頭大部份的作品我都十分喜歡

halima 发表于 2010-11-25 01:01:43 | 显示全部楼层
只要好看,什么都回味

ykktim 发表于 2011-1-27 08:03:43 | 显示全部楼层
音樂小彗星
1 ^! W$ m) F2 x/ e) I$ ^- g( P同時也是我的最愛

bandrocks 发表于 2011-1-27 10:50:21 | 显示全部楼层
同感呀!

eegbook 发表于 2011-1-27 12:29:43 | 显示全部楼层
黑暗圣经啦。唔错架。

kk19820927 发表于 2011-2-1 13:03:17 | 显示全部楼层
很多~~叮当~~猫猫日记~~小狗阿斑~~美少女战士~~一时醒唔起仲有乜

eegbook 发表于 2011-2-1 13:29:26 | 显示全部楼层
很多~~叮当~~猫猫日记~~小狗阿斑~~美少女战士~~一时醒唔起仲有乜
$ d/ x. M4 X+ Y; r5 f) Wkk19820927 发表于 2011-2-1 13:03
9 h3 U+ |7 [3 N  T" W# l! i

* ?2 _: o2 t9 f% L7 f& B. ]% y" B" t3 x+ f% i) Q
    猫猫日记?可能系我唔记得咗啦,去揾下先。

gal 发表于 2011-2-1 13:30:41 | 显示全部楼层
当然也是叮当啦

kk19820927 发表于 2011-2-3 04:42:11 | 显示全部楼层
回复 55# eegbook
3 e8 M. T: k( I9 b
猫猫日记?可能系我唔记得咗啦,去揾下先。
8 E6 n, p1 z5 L3 ^5 b1 Xeegbook 发表于 2011-2-1 13:29

$ Q! {  m* l. Y$ ?2 D7 S  p  d7 ?; G. z  R
) {3 ^5 \% M( h) I0 X3 h" `/ {
4 e5 F+ N) x& e7 z8 s
: Y# \0 B. _8 T
    个主角叫“麦金”,系一只橙色噶猫~~

eegbook 发表于 2011-2-3 21:29:32 | 显示全部楼层
回复  eegbook ( U8 M: j0 r/ N4 P! I
& f1 T- Z$ {- d8 \

2 U1 m, q2 N, F: k. Y2 {# i* w  c% l$ u" e9 o8 F( Z
+ `4 h" I) H( o6 a+ l) z; W

( H* b2 Y$ P4 C# @( O9 a    个主角叫“麦金”,系一只橙色噶猫~~* U8 d" e5 R* E! e5 T
kk19820927 发表于 2011-2-3 04:42

1 \; g8 b0 }) I  m& s- V1 j0 \* T
4 e) e# ^2 F! ^$ w. l8 W, d* y: C* d0 @0 G6 P% i: D9 K
    听到呢个名,我记起啦~~ 新年快乐。

myth1320 发表于 2011-2-8 21:01:15 | 显示全部楼层
太多動畫想回味嚕, 但而家睇幾次都怕怕嚕, 不過男兒當入樽睇左好多次都覺得好睇

老威 发表于 2011-2-9 14:41:47 | 显示全部楼层
刚铁神兵 龙珠Z 猎人 勇者系列 高达 多啦A梦电影 IQ博士 鬼神童子 宠物小精灵 数码暴龙 足球小將 超级小黑咪 棋皇 幽游白书 剑心 街头霸皇 幽灵公主 千与千咩 咕噜咕噜魔法阵 爆旋陀螺 4驱兄弟 魔动王 魔神英雄传 仲有好多5记得左