[每日闲聊] 今日"贴"王!

rihk 发布于2010-7-31 22:02 1704 次浏览 46 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-8-2 08:22:36 | 显示全部楼层
你怎么这么好啊..羡慕~
( p, Q. d4 o/ U- Q+ `2 j$ P$ _ayimei 发表于 2010-8-1 17:50
0 k4 q: C6 J& N" d% H: \
- L0 j) ?2 x1 c1 @" U7 q; W

- ?& y$ S/ h. i    过得几年佢就知死,哈哈

eegbook 发表于 2010-8-2 10:06:27 | 显示全部楼层
过得几年佢就知死,哈哈
, U0 g7 J8 Z, P7 ukevinchan 发表于 2010-8-2 08:22
1 ], I% G- f/ I  V2 j+ V

m! y9 @( r1 ^& x3 b( X9 Z4 |* g# M9 _0 @1 j1 G$ X# P9 {
    喂喂喂。。你雀仔咒我咁话嘞嘛。 放你炮仗吖嗱~~~

kevinchan 发表于 2010-8-2 11:23:39 | 显示全部楼层
喂喂喂。。你雀仔咒我咁话嘞嘛。 放你炮仗吖嗱~~~
" v  Y6 c3 C: |3 h/ M  |eegbook 发表于 2010-8-2 10:06

) T; F* d& c- h3 x1 B% c5 q
; m8 ]/ p% {' C
3 M- ^( o4 a' m, s! ~; r    我是替你担心啫,哈哈,注意身体吖

eegbook 发表于 2010-8-2 11:34:37 | 显示全部楼层
我是替你担心啫,哈哈,注意身体吖
7 O; l4 m- l# n0 f% Ikevinchan 发表于 2010-8-2 11:23
2 f+ i1 L9 b8 a" T0 s8 _7 P

0 b8 N+ Z& ^5 I& L( Y
; K4 q3 I1 B" ]    咁多谢你先哦~~~4 @9 Y0 @" G5 r# N
今日我六点起床,终于无做凌晨党,还去跑咗几公里添(现在只脚鬼死咁痛)。希望能够保持到啦。

ayimei 发表于 2010-8-2 11:47:21 | 显示全部楼层
咁多谢你先哦~~~$ P0 ]3 y: _6 o& ], t$ ?! R5 L! B
今日我六点起床,终于无做凌晨党,还去跑咗几公里添(现在只脚鬼死咁痛)。希望 ...) M1 o- F2 ^1 ^9 h7 h% w6 {4 T
eegbook 发表于 2010-8-2 11:34
- q5 {, i7 p9 U3 j* d- k6 W9 e
" a+ ^& y& ?( ~3 t! P+ F6 E

# m- e. |+ q# u' n4 h    生活咁健康啊????

kevinchan 发表于 2010-8-2 11:51:22 | 显示全部楼层
咁多谢你先哦~~~
3 n& r2 r6 Z  o% o2 p( M今日我六点起床,终于无做凌晨党,还去跑咗几公里添(现在只脚鬼死咁痛)。希望 ...
' }, S6 C$ P/ u& F. @/ Jeegbook 发表于 2010-8-2 11:34

; p  e7 o5 ^: S. m& c4 o9 P1 j8 H3 Q, `# I

+ ]0 q2 M8 l' A9 a. Q5 X5 k    感觉你嘅生活规律似外国人的生活多啲

寻缎 发表于 2010-8-2 14:47:17 | 显示全部楼层
要吹水吹得有水准真系唔简单咯..........

kenhai74 发表于 2010-8-3 14:23:23 | 显示全部楼层
楼主 你睇到边个劲人都要俾D证据大家先知道你讲紧边个,同埋拒有几劲先至得噶喇!

kenhai74 发表于 2010-8-3 14:26:28 | 显示全部楼层
如果喺讲紧雀街嘅话,我就唔出奇了!

ayimei 发表于 2010-8-3 14:27:43 | 显示全部楼层
如果喺讲紧雀街嘅话,我就唔出奇了!8 j/ \- |* @' t: y- G6 @
kenhai74 发表于 2010-8-3 14:26
3 B8 N4 L0 G  k
; u- a9 }4 C  O# @9 l, ~

U$ F7 k! C. p8 n    好明显系雀雀啦

袁美 发表于 2010-8-17 23:07:59 | 显示全部楼层
灌水都冇咁犀利....