[生活百科] 【RCVO】【HD】黑执事第3集粤语配音

白鱼佬 发布于2010-7-28 18:40 1920 次浏览 37 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-28 21:51:46 | 显示全部楼层
哈哈哈哈..下个月继续担凳仔睇戏了喔~/ r( }+ n9 r0 t: k; y) e; f" r
白鱼佬 发表于 2010-7-28 21:50
. E' X& c9 C$ ]5 J* ^4 h6 {7 G
4 h8 d" y  L# S9 |, {% j, [% s

; v0 D9 x* D( J8 O; @$ n/ k  z    凳仔都可能无得坐,因为会好快被抢一空的.....不过我可以高空观看

白鱼佬 发表于 2010-7-28 21:53:02 | 显示全部楼层
凳仔都可能无得坐,因为会好快被抢一空的.....不过我可以高空观看/ _  y, h" p; X8 o7 c. F
kevinchan 发表于 2010-7-28 21:51
9 O2 `3 b7 i! z" u

' }  M) C- |$ [; l" E: D: |2 n" N) y; t- W9 W& @3 G
    啊~系哇..唔记得你系雀仔添...哈哈哈哈哈

plokijqa 发表于 2010-7-28 23:05:28 | 显示全部楼层
今天還怎多 配音集

寻缎 发表于 2010-7-29 09:58:36 | 显示全部楼层
西雅尔女人左........咩伊利沙白?声音好象太成熟啦.....2个人一起对话噶时候好僵..." o" W  ?( P! L8 {# Q
& G( D7 A, l- a7 S! S: I2 k
最好噶都是执事同埋几个仆人一齐讲野噶时候比较自然..........2 A6 c3 k* X9 v! b' [" x( m6 H" n& G4 I

( C6 a& X4 Q+ |( q) X! ~( |/ R. O& G3 i2 G
有待改进吖!!!!!!!!!!!!

白鱼佬 发表于 2010-7-29 10:00:31 | 显示全部楼层
西雅尔同伊莉莎白都系新人.....还需要多多提高..希望大家多给意见吧!

白鱼佬 发表于 2010-7-29 10:01:22 | 显示全部楼层
西雅尔女人左........咩伊利沙白?声音好象太成熟啦.....2个人一起对话噶时候好僵...- Z1 ]* P2 U4 S# u

1 X1 r# ]* X- `4 p$ K4 d' @最好噶都是执事同埋 ..." L( d8 L* M( {; t1 A4 {" g
寻缎 发表于 2010-7-29 09:58
$ d: ?! B# M3 G! n
& B: W3 s+ v0 S* y+ I- d: v5 u

' X/ a; n! o5 a/ n6 m/ X/ B) k* s( @    因为西雅尔同伊莉莎白都系新人..还有待提高..大家尽量给意见吧

寻缎 发表于 2010-7-29 10:02:27 | 显示全部楼层
觉唔觉有啲似BEE配轻音里面小唯嗰把?不过谂谂下,好似bee里面嗰把声幼细小小
% Z8 e; f2 Z, m: u) ~3 W# E/ t( i, dkevinchan 发表于 2010-7-28 21:09
, H! m, I0 n  P7 k1 I- b

. ]+ k* `7 r7 A  O/ u7 @6 q3 u
    吓~唔似~BEE噶小唯(?!)感觉LO好多,比较呆噶感觉咯!!!呢度噶果个比较女人了...6 D  P/ w. N! I$ b3 ]3 k
BEE果边果吧同呢度5同风格咯,好难比较

cao0422c 发表于 2010-7-29 10:46:36 | 显示全部楼层
飘过..飘过...
0 }5 @, e# l" a- QE+都出第二季啦...点解先离配第一季...

白鱼佬 发表于 2010-7-29 11:59:09 | 显示全部楼层
飘过..飘过...
% Y+ |) |( ^- f. @E+都出第二季啦...点解先离配第一季...
  j' ~: k6 x0 Pcao0422c 发表于 2010-7-29 10:46
# Z$ q, i1 b! ]/ A5 @- G/ m' v

" ~4 O6 G5 z% x( x8 @/ h* r8 |/ h. L+ L0 j. N  l  Q4 {
    系咯~?唔知呢?哈哈哈哈哈

kevinchan 发表于 2010-7-29 13:35:50 | 显示全部楼层
吓~唔似~BEE噶小唯(?!)感觉LO好多,比较呆噶感觉咯!!!呢度噶果个比较女人了...( q" F" G6 c3 n- [  G
BEE果边果吧同呢度 ...1 L: D! E4 b' R* B; N# n
寻缎 发表于 2010-7-29 10:02
  E2 H6 V8 {+ P7 s, d2 K
: A4 I4 [( D; O0 D( z
4 K0 i3 E7 z5 c
    确实系lo好多,如果两人陪同一个角色,唔知会唔会又相似呢?呵呵

寻缎 发表于 2010-7-29 14:21:44 | 显示全部楼层
确实系lo好多,如果两人陪同一个角色,唔知会唔会又相似呢?呵呵5 j$ @  U! h& U0 w) F* }& h: M
kevinchan 发表于 2010-7-29 13:35

7 I+ x* x  S; G3 p' |1 j" }! ~# p; {; r, ^

1 [$ i9 C6 F# D. L% v    我地系度系~敢讲,怕唔怕比仁弟闹噶........................
/ l" P- c: l" t+ C2 \4 a0 w0 T
  x! j$ x! c! [3 Y4 d搞度我都对BEE组D人有兴趣咯.........不过没点见距地D作品咯..............

kevinchan 发表于 2010-7-29 14:37:08 | 显示全部楼层
我地系度系~敢讲,怕唔怕比仁弟闹噶........................
3 x7 |9 T+ h3 q( S* B' L% f8 c" o( a9 v2 y5 ^3 P
搞度我都对BEE组D人有兴趣咯.... ...; O- D( t5 S  ]% O3 L' K
寻缎 发表于 2010-7-29 14:21
. ]' z; S9 V# Y$ b* |3 M& F
5 y9 w. b  Y- a) `, N% ^

/ ~8 m- v! A7 ?9 p1 C    甘又唔会畀人闹嘅,大家讨论下啫,关于作品,你自己搵吧