[生活百科] 【RCVO】【HD】黑执事第3集粤语配音

白鱼佬 发布于2010-7-28 18:40 1923 次浏览 37 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-7-28 20:44:02 | 显示全部楼层
回复 11# kevinchan
, N" f5 C, z# x8 W+ P4 E2 z4 H0 L  k& a
! [1 J2 o) N  h% c( x8 ^1 F; {: Y* B4 P* W& T) V4 T
仲有把聲好似女仔咁!

cuterinoa 发表于 2010-7-28 20:50:13 | 显示全部楼层
点该我睇唔到geh
  ?9 K  ^2 n- C5 e, |好似回复佐先睇得到

kevinchan 发表于 2010-7-28 20:56:51 | 显示全部楼层
回复  kevinchan ) L, h' V. P' s( \0 v3 y0 U
# F: f# X, @$ D$ a' ?

* D% v; h# S6 E仲有把聲好似女仔咁!
2 i9 v/ {: p2 M7 }1 `' Y0 q慢步云端 发表于 2010-7-28 20:44

0 @; j( J% g( _4 v9 ]' g& Y
: F" V, d8 D  s6 L* _5 `
- P3 W; C' X) j+ ?# p9 w9 A    小小啦,仲有你之前提过嘅嗰个四眼女仔,虽然对白唔多,但我都觉得几好,而且把声都几萌

漫步雲端 发表于 2010-7-28 21:06:35 | 显示全部楼层
回复 15# kevinchan
3 o9 G$ T- o  j$ P: w
- K! c/ b% T0 z0 W: z4 a( l
6 a/ @* ]% y8 R8 u- ~. O: W把聲有少少似TVB配嘅個把...

kevinchan 发表于 2010-7-28 21:09:34 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
( i# Z2 e1 U& J9 x  L# y8 ]3 f8 S
! k. ]9 {: B! S; D
把聲有少少似TVB配嘅個把...
  N! r$ z/ M3 e/ M0 l1 ^  O- r, J6 f慢步云端 发表于 2010-7-28 21:06
$ o; W6 {$ b* p5 H1 G9 T
9 A' A( J5 Q9 K4 F! m3 ]

& O, ]5 o" A2 r7 J: ~6 {    觉唔觉有啲似BEE配轻音里面小唯嗰把?不过谂谂下,好似bee里面嗰把声幼细小小

漫步雲端 发表于 2010-7-28 21:13:48 | 显示全部楼层
回复 17# kevinchan % I" f3 f. d! \  S8 S3 o
' [5 A7 @2 ?& U0 M; U! q
7 E& P" J( g$ g: C
有少少似不過我諗應該係兩人嚟的...

白鱼佬 发表于 2010-7-28 21:15:41 | 显示全部楼层
觉唔觉有啲似BEE配轻音里面小唯嗰把?不过谂谂下,好似bee里面嗰把声幼细小小$ U0 h) |# u, y9 {- |' s% C
kevinchan 发表于 2010-7-28 21:09

5 j  o  R7 _+ S- T
& g( v5 w5 E# ]
! ]' l6 z' Z7 K5 J' t    配女仆那个系我地组的蚊芝...与BEE组梗系唔同啦~!

kevinchan 发表于 2010-7-28 21:16:42 | 显示全部楼层
配女仆那个系我地组的蚊芝...与BEE组梗系唔同啦~!
. N6 p* ^0 Q8 L白鱼佬 发表于 2010-7-28 21:15

6 u4 a/ N0 g$ A! B7 B+ K6 [4 a; K4 [3 E
: Y1 D# C8 ?+ \$ {) S
    我只係话把声有啲似啫,无其他意思

白鱼佬 发表于 2010-7-28 21:20:01 | 显示全部楼层
我只係话把声有啲似啫,无其他意思  U- c2 ^7 i' q4 S
kevinchan 发表于 2010-7-28 21:16
$ w, z' v3 e2 ]8 x

9 k' g- c* P: B, Q" |4 Q! o% I5 I. ]8 J2 C
    唔紧要....不过蚊芝的声真系...街长要加入我地芝士控么..

エツクス 发表于 2010-7-28 21:21:20 | 显示全部楼层
继续努力啦!!

kevinchan 发表于 2010-7-28 21:44:01 | 显示全部楼层
唔紧要....不过蚊芝的声真系...街长要加入我地芝士控么..! z2 N! c' o  C8 M4 U
白鱼佬 发表于 2010-7-28 21:20
1 T! U5 w/ s# C! `% ], I

& b5 s" X& B/ b: ?- ]8 I1 p& j2 s) Z& ~9 O
    我比较喜欢路过看戏

白鱼佬 发表于 2010-7-28 21:50:43 | 显示全部楼层
我比较喜欢路过看戏+ M" h* k: \: Z* d( x1 Z: I# f
kevinchan 发表于 2010-7-28 21:44
4 ]  U) g2 n5 B+ U! A9 N* L
$ |0 g0 p: i8 R+ I- Z# @+ W  b
  u# S% A/ ]( s9 Z' S1 t) n4 q: u
    哈哈哈哈..下个月继续担凳仔睇戏了喔~